KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1722
2.3.23 21:52

@JancaS012 me muj doktor prave psal ze pokud odejde samo tak po ms muzu na ket a kdyby byla revize tak plus 3 tydny takze to asi myslel jako 6 tydnu :think: coz by odpovidalo po 2. ms jsem tak nejak pochopila…takze zatim to vypada ze budu moct jit cca prelom brezen-duben no ale vis jak to je a kolik veci to ovlivnuje a muze se to posunout ze zas neco🙈 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.3.23 22:57
@snehurka000 píše:
@JancaS012 me muj doktor prave psal ze pokud odejde samo tak po ms muzu na ket a kdyby byla revize tak plus 3 tydny takze to asi myslel jako 6 tydnu :think: coz by odpovidalo po 2. ms jsem tak nejak pochopila…takze zatim to vypada ze budu moct jit cca prelom brezen-duben no ale vis jak to je a kolik veci to ovlivnuje a muze se to posunout ze zas neco🙈 😀

Prominte holky ze se přidávám já měla tehu biochemický po ket teď s Ms to odejde údajně se vyčistim a při další MS jdu na ket znovu prý je pohnojeno a tělo si tehu pamatuje modlím se aby vyšlo je naše poslední 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
2.3.23 23:22

@Hela2239 tak to treba pujdeme nejak podobne☺️ uz je skoro jaro, slunicko, vse pokvete a vyjde to❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.3.23 12:21
@snehurka000 píše:
@Hela2239 tak to treba pujdeme nejak podobne☺️ uz je skoro jaro, slunicko, vse pokvete a vyjde to❤️ 🍀

No kéž by🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 20:30

A

• Citovat
  • Upravit
1125
9.3.23 21:55

@Mytyl Ahojky. Tak jak to s tebou vypadá? Já mám jít 20.3. na kontrolu a budu mít Ket v nativu, když vše dopadne. Jak to přesně chodi v tom nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.3.23 22:42

@Lulu0707 Ahoj, jsi hodna, zes napsala. Ja byla tento tyden 2× na ultrazvuku a na ket jdu nakonec 15.3. Zas byl problem s načasováním, nechteji akceptovat, ze mam pomerne brzy ovulaci… Včera folikul 20 mm a mela jsem si pichnout ovitrelle. Tak rikam, ze uz ovulace dle testu i bolesti zapocala. A dr., ze folikul jeste nepraskl. Nakonec mi vzali krev a dnes mi volali, ze jsem mela pravdu a ket mi posunuli o den dřív.

Normálně to ale tak dramaticke snad nebývá. :mrgreen: Jde se na ultrazvuk cca 8.-10. den cyklu a podle velikosti folikulu a stavu sliznice buď rovnou naplanuji ket, vetsinou ale zvou na ultrazvuk ještě jednou. Kdyz je folikul cca 18 mm, daji k pichnuti ovitrelle a pak se jde cca za tyden na ket. Nekde davaji progesteron 5 dni pred ketem, mně az v den ketu. To se různí.

Příspěvek upraven 14.03.23 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
10.3.23 21:31

@Mytyl já jdu až 12 den cyklu, tak uvidíme. Kryje se mi to s jedním vysetrenim, které chci posunout, tak uvidime. Jinak asi musím posunout Ket. Hrůza s tím 😂 😂 takže to vidím spíše na duben no. Taky mám furt nějaký obstrukce 😅tak budu držet palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.3.23 21:50

@Lulu0707 Asi čeká miminko na nejvhodnejsi okamžik, tak se do toho porad něco plete ;) Ja musela odlozit transfer v listopadu a ted leden, unor, tak věřím, ze ted uz je vse připravené…

Dekuji moc :hug: Take na tebe budu myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
11.3.23 08:08

@Mytyl asi čekají 🙈 😅když se mi povede posunout to jedno vyšetření na dřívější termín. Tak si myslím, ze půjdu 27.3. ☺️ když ne, tak půjdu v dubnu těsně před mými narozkami. No tak uvidím 😂 🙏 snad zrovna v tom dubnu nebude nějaká potíž 🙏 🙏 tak pak dávej vědět, jak jsi na tom ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.3.23 08:14

@Lulu0707 Dam. A ty take, az budes vedet, na kdy ti to tedy vyjde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
12.3.23 09:45

4. den po KET

Milé dámy, pročítala jsem si vaši diskuzi a všem moc držím pěsti. :srdce: Prosím, je tu někdo, kdo měl řízený cyklus a ovitrelle i po KET? :andel: Krásnou neděli všem budoucím maminkám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.3.23 17:41
@marinana píše:
Milé dámy, pročítala jsem si vaši diskuzi a všem moc držím pěsti. :srdce: Prosím, je tu někdo, kdo měl řízený cyklus a ovitrelle i po KET? :andel: Krásnou neděli všem budoucím maminkám. :srdce:

Dobrý den, já měla řízeny cyklus, ovitrel i po ket, taky to ukazovalo dvě čárky na testu a bylo to z ovitrelu, nakonec z toho bylo biochemické těhotenství, tak potom následovalo vysadit léky počkat na ms, tím jsem se prý vycistila a teď čekám na další ms a jdu na další KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
12.3.23 17:49

@Hela2239 To me mrzi, ze to nedopadlo, kolikaty to byl KET? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.3.23 18:14

@marinana
První byl et, neúspěšný pak Ket, neúspěšný a teď čekám na druhý ket, víc mrazáčků nemáme :cry: tak snad to vyjde 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí