Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snehurka000 Moc moc gratuluju
.To bych taky nekdy v zivote chtela zazit.:)
Ahoj holky, muzu se zeptat, kolikaty den po KET jste mely alespon “ducha”?
@JancaS012 kdy máš jít podle centra oficiálně na krev? Taky se přikláním k tomu, že by na jiném testu mohla být čárka výraznější ![]()
@snehurka000 tak takové dálnice jsem už dlouho neviděla
moc gratuluji
![]()
@peta19888 Já jsem se testovala nejdříve až 9. den, kdy tam malý doušek už byl (viz předchozí příspěvky). Od té doby se mě doušek drží zuby nehty (díky bohu za to!!) ![]()
@Rose1777 To je právě to. V lékařské zprávě mám napsané pouze „dostaví se za 3 týdny k pozitivnímu testu nebo po menzes…“, já jsem to teda pochopila až tři týdny od testu. Chápaly byste to stejně? ![]()
Každopádně pokud vyjde test pozitivní, na krev se objednám ke své gynekoložce (s kterou celou situaci řeším, i když jsem v rukách sanatoria) a s potvrzením od ní bych volala rovnou do sanatoria, aby mi řekli co a jak
.
@JancaS012 chápu to také tak, ze za tři týdny po pozitivním testu, ale vidím to teda poprvé
většinou jdeš 14den po ket na krev, a to, ať už máš menses, bílý nebo pozitivní test. Nedivím se, že jdeš raději na krev dřív ke sve doktorce ![]()
@Rose1777 No přijde mi to taky dost zváštní. Navíc KET mi dělal jiný doktor, který mi vlastně ani další postup nevysvětlil. Až sestřičky mi přinesly lékařskou zprávu a bylo. To beru jako velkej mínus, jelikož ten „můj“ doktor mi po odběru vajíček, nebo dřív po inseminaci, naprosto všechno vysvětlil a lék. zprávu předal. Klidně to 3× zopakoval jako pro pitomce, ale to já radši. Já tam občas ani nevím, jak se jmenuju
.
Takže jsem se rozhodla to vzít na „svoje triko“ a řešit to takhle po svým přes mojí gynekoložku. Pokud mi vyjdou dvě čárky, objednávám se na krev a s potvrzením volám do sanatoria. Ještě že jsem tak nějak zvyklá poslouchat, ale dělat si i věci podle sebe, když s něčím nesouhlasím. Zvlášť když jde o tyto citlivé a důležité věci
.
@Kuhnice Jojo hodně slaboučký, ale vidím ho tam. A 5. den už byl pěkně vidět. ![]()
@peta19888 píše:
Ahoj holky, muzu se zeptat, kolikaty den po KET jste mely alespon “ducha”?
5den hezky viditelný
Tak ja byla ve 12 i na odberech a prej ten muj vysledek museli felat dvakrat a rozredit
ja jsem z toho soku zapomnela jestli to bylo 3790 nebo 3970 🙈
tak mam radost ![]()