KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
16.1.23 10:28

@Hanulka54 To je šílený to je fakt. My za to dali už ani si neumim představit kolik. Sice neplatíme tolik jak v soukr. centrech, ale nechávali jsme si oplodnit 19 vajíček tou metodou PICSI, takže to vyšlo pěkně. Ale čert vem peníze, jen ať už to vyjde :). U nás jsou špatné spermie, ale když máme embryjka údajně dobrá, tak už taky nevíme, kde je problém. A bohužel tehdy nám je nevyšetřovali, protože mi bylo při odběru 31 a v genetice bylo vše ok. No teď už bychom si je nechali samozřejmě radši vyšetřit tou metodou PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.1.23 10:35

@peta19888 Nám nezjistili vůbec nic. Manžel je v pořádku, já také. Ale vajíčka nám vždy odumřeli. Povedli se nám nakonec jen 2 embrya a ještě v horší kvalitě. První nevyšlo a druhé jsme zkusili s embryoglue a teď budu jen čekat. Takže je to naše teď i poslední šance. Jako pokud se nám to teď povede, tak ani ty peníze mě štvát nebudou, ale pokud se to nepovede tak to je jak vyhozené peníze z okna. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.1.23 10:54

Ahoj holky,
pokud můžu, ráda bych se k vám přidala. :) Teď v sobotu 14.1. jsem byla na Ketu, je to naše 3. a zároveň poslední embryjko ze dvou cyklů ivf. 1.pokus byl v červenci, to jsme měli i embryoglue - na testu ani čárka, 2. v srpnu už bez embryoglue - taky nic. pak teda následoval 2.odběr v říjnu a v prosinci nám vyšla ovulace na neděli - to v centru nezaváděli, takže jsme to nechali na leden. Chodíme do caru v Brně rok, manžel má poruchu zkapalnění spermatu a trošku horší spermiogram, ale nijak závratně. Jinak všechna vyšetření v pořádku… vždycky máme embryí třeba 12 a zůstane 1-2, tak jsme z toho nešťastní, protože nevíme, kde je problém… ale stále věříme tomu embryjku, které mám teď u sebe. :srdce: držím všem palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
16.1.23 10:58

@33Annie33 Ahoj,moc Ti budu drzet palce, at to konecne vyjde :srdce:.Chapu, jak je to ubijejici.My meli sice 11 petidennich embryjek a prave ted jedu na KET posledniho, takze pocet nutne neznamena uspech.
Naopak znam dve holky, obe jen 3 embryjka, jedne vysel 1.pokus, druhe 2. :nevim:.
Taky nechapu, kde je uz u nas problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.1.23 11:02

@33Annie33 Ahoj, vítám tě tady :) Také jsem byla v sobotu 14.1. na KETu tak se budeme podporovat společně :) Chodíme do Brna do Repromedy. Jsem po druhém transféru. My máme také všechny vyšetření v pořádku. Při prvním odběru vajíček jsme měli 16 a všechny nám umřeli, při druhém odběru jsme měli 30 vajíček a zůstali nám 2 v horší kvalitě. Přeji ti hodně štěstí s embryjkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.23 11:32

Ahoj holky, čeká mě 2 ket. První 6+3 konec. Přemýšlím že si dám dát 2 🤔 má stím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.1.23 11:40

@Káčka132021 Taky jsem chtěla si dám 2 a řekli mi, že šance se tímto stejně nezvýšlí. Tak jsme si dali 1, ale asi jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.1.23 12:07

@Káčka132021 ahoj, mě doktor doporučoval dat si jen jedno embryjko. Ale mám zatím první pokus, takže to může být i tím 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.1.23 12:08

@33Annie33 Ahoj, držím ti palce 😊. Jsme tady pro tebe. Snad je to opravdu do třetice všeho dobrého 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.1.23 13:26

@peta19888 my chodili k dr. Čaplyginovi. Samotný transfer jsme meli v Eurofertilu v Ostravě. Ale to jsme nic neplatili. Za dva odběry vajíček, leky na stimulaci, kterých jsem potřebovala hodně, veškeré doporučené nadstandarty jako speciální výběr spermie, prodloužené kultivace, nějaké ošetření embrii a nevim co ještě všechno jsme platili 79 000. Po všem tom martiriu, včetně genetiky embrii, která byla zadarmo jsme měli jeden jediny pokus na Ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.1.23 18:25

@peta19888 Ahojky, tak držím moc palečky, ať se usměje konečně štěstí a mrňousek se správně zavrtá :) Tohle mi přijde vůbec nejhorší, když člověku pořád opakují, že není žádný problém, ale Kety nevychází (nebo v našem případě odumřou embrya ještě před ketem) …kdybychom alespoň věděli v čem je problém, tak by se to asi řeklo snadněji…ale třeba jedné známé vyšel až 13.ket, prostě to nevzdala, tak si říkám, že se to musí jednou podařit :)) musíme myslet pozitivně! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.1.23 18:28

@JancaS012 Ahojky a moc děkuji! Já se přiznám, že na testech tady na webu většinou taky nic moc nevidím, ale na tvém testíku vidím už i já čárku, takže věřím, že to klapne! :) Ofiko testování máš teda ve středu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.1.23 18:52

@33Annie33 Děkuju! Já se na to furt musím koukat a říkám si, že to tam opravdu je :D. Tak uvidíme :srdce:.
Ano, oficiální testování mám ve středu. Zítra testovat nebudu vůbec a uvidíme co test ukáže ve středu ráno 😊. Tady vás budu samozřejmě hned informovat. Když to nemůžu hned říct nejbližšímu okolí, vám se svěřit naštěstí můžu 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.1.23 07:05

@33Annie33 Dekuju,i ja moc drzim palce :hug: :srdce:.
Ta Tva znama, to je dobre, ze ji to nakonec vyslo.Asi si umim predstavit, jak zoufale to uz bylo. A alespon vidime, ze to fakt nesmime vzdavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.1.23 07:07

Ahoj holky, jsem dneska 1.den po KETu a udelala jsem si test.Ne,ze bych verila, ze bude pozitivni kvuli tehotenstvi, ale udelala jsem ho kvuli tomu, jestli mam jeste v tele Ovitrelle. A ono jo.Je tam druha trosku slabsi carka, nez ta testovaci. Takze pozor na falesne pozitivni testy z Ovitrellu (mozna i nekdo si picha Pregnyl a nevim, jestli to dela to same),at nejsme zbytecne stastne a pak zklamane :).Ja budu delat az dokud nezmizi uplne, pak pockam a pak za nekolik dni udelam test znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí