Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak dneska duch i na tehu testu tak snad
snad se bude drobek drzet ![]()
Zdravim holky, ja se take chystam v lednu na ket. Jen se chci zeptat, kdy nasadit estroferm?? Mudr napsal prvni den cyklu, ale rano nic a ms prisla az ted. Mam si ho vzit odpoledne a brat pravidelne?? Nebo zacit az zitra rano. Diky ![]()
@Rezninka to se porad bere ze dneska…kdyz ji nedostanes az vecer:)
@snehurka000 dekuji.. jak prijedu domu z prace tak si ho hned nasadim ![]()
Já mám ducha na ovulačním testu 5 den po transferu, tak nevím jestli to je pozitivní, když je to jen duch. Těhotenský test mi má přijít dnes poštou z lékárny, tak asi zkusím zítra nebo v pátek se otestovat.
Chci moc věřit, že to vyšlo
.
@Verča243 Jupiii
to je dobre znameni to vyjde i ten tehu… zkus si ho zitra rano
gratuluju ![]()
Ja mam dnes na ovu taky takovyho ducha jak ty tak jsem zkusila i ten tehu ![]()
@snehurka000 snad máš pravdu
, zítra zkusím a dám vědět.
Ale tobě taky gratuluji na těhu testu je to bomba
![]()
@snehurka000 @Verča243 mohla bych se zeptat jakou souvislost má negativní ovu test s těhotenským testem?
@Rezninka jak jsi psala, pokud začal v poledne tak si dej v poledne a pak normálně pokračuj..
@Kuhnice ovulacni test detekuje hormon LH ktery je slozenim velice podobny hCG takze kdyz jsi tehotna budes mit // i na ovu testu a z moji zkusenosti je citlivejsi
@Rezninka taky ho beru, mně říkal doktor, že pokud MS přijde do 15h, tak se počítá jako první den. Pokud po 15h, tak se první den počítá až den následující a mam si ho vzít tedy až ráno. Taky říkal, že špinění se nepočítá za MS, ale až krvácení. Až prý se to pořádně rozjede ![]()
@Verča243 píše:
Já mám ducha na ovulačním testu 5 den po transferu, tak nevím jestli to je pozitivní, když je to jen duch. Těhotenský test mi má přijít dnes poštou z lékárny, tak asi zkusím zítra nebo v pátek se otestovat.
Chci moc věřit, že to vyšlo.
To vypadá velmi nadějně
ať je stejná i na tehu testu
![]()
@snehurka000 aha, ja myslela že HCG je prostě HCG a LH je LH. Já totiž měla takovýhle dvě čárky na ovu celej rok a půl co jsme se snažili
Čeká mě v lednu 11. KET.
Z toho 2× biochemické těhotenství, 2 potraty a 7× nic.
Přeji hodně štěstí