Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lira123 moc dekuji❤️️ Mame 5 snehulacku:smiling_face_with3_hearts:
@Domca1111 tak to je super 😊. Můžu se zeptat, proč se vám nedaří?
@Lira123 ja mam delohu do T.. pry to nicemu nevadi a da se otehotnet prirozene i donosit miminko.. pritel ma spatnou morfologii spermii, taky se s tim da otehotnet, ale nam to nejde 🤷🏽♀️
Ahojky. Ja byla vxera na odberu vajicek s dnes mam desnou depku. Puvodne sem mela asi 18 folikulu, kolem 15-19mm ale nakonec z toho bylo jen 10 vajicek. Po dnesnim prvnim volani mi rekli, ze zralych bylo jen 8 a oplodnit se jich podarilo 5. Ivf zkousime poprve, ale dost se bojim, jestli nam nejake embrijko vubec do 6 dne zustane.. Jak jste na tom byly vy?
@Miska32 ahojky neboj určitě ano
já měla 8 vajíček protože před odběrem mi ruply a měla jsem v děloze tekutinu a podařilo se jen odebrat 8 z toho se oplodnilo 6 a všechny se vyvinuly a přežili genetiku tak se neboj určitě to bude dobré…dej pak vědět jak to pokračuje
@Miska32 Ahoj, já měla 24 folikulu, 20 zbylo, k oplodnění vhodných 17 a do 6 dne zvládlo 9, ale určitě nějaké zůstane 😊 ✊
Byla jste nektera po odberech jeste na kontrole, ze je vse vporadku? "porad me poboliva jakoby levy vajecnik, neni to nic hrozneho, ale rada bych mela jistotu, ze je vse ok
@Miska32 já na kontrole nebyla, ale ten den mi bylo hrozně, den poté to bylo lepší, ale taky mě ty vaječníky dost bolely.
@Miska32 Ahoj, to je dobrý výsledek
Já měla ca 19 folikulů, z toho 7 vajíček
a oplodnily se jen tři. Do šestého dne vydželo jedno embrijko a to muselo na genetiku. Vrátilo se zpět v pořádku
teď čekám na ms a zkusíme KET
![]()
Ahoj, tak nakonec mame zamrazena 3 embrijka, takze se muzu tesit na Ket. Jsem z neho nervozni, ale snad se povede ![]()
Ted jsem uz skoro 14 dni na neschopence po ohss, ale uz by to melo byt lepsi a budu moct na ket brzy
@Epampeliska92 nam na genetiku zadne neposilali, ale snad jsou ok