KET prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1948
30.11.23 07:48

@Lilly71 Mně teď bude 31. Chodím do Repforitu a jsem spokojená. A Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.11.23 11:03

@Snazilka2022 mně je 26 a do iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.12.23 23:31

Ahoj holky,
také mě (doufám) čeká ket v prosinci! Mám 35 let (jedno dítko mám přirozeně) a o druhé bojujeme skoro tři roky.
My jsme na Fertility Port v Praze. Beru estrofem 3× denně, chce se mi dost spát a dost jím, ale těžko říct, zda z toho..tuto středu jdu na kontrolu, budu ale už 14 den cyklu, zdá se mi to dost pozdě, máte to taky tak? A druhá věc, píchám si k tomu Clexane, myslíte, že je to kvůli ředění krve, nerozumim tomu. Mějte se a díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.12.23 13:19

@SanyM já jsem 8DC na kontrolu jdu za dva dny a KET bude někdy v příštím týdnu
Taky beru estrofem 3×denne a jinak nic jiného. Ale nepocituji větší únavu nebo že bych víc jedla. Spíš se mi zaclo dělat víc akné a i na zádech :nevim: jsem neměla v pubertě a budu mít teď :roll: ale dost sem přibrala. Asi všechny ty hormony před OPU a tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
4.12.23 13:53

@Lilly71 ahoj! Podle mě půjdu také na ket v příštím týdnu, tipuji pondělí. Tak pak napiš, jak ti to dopadlo u doktora a kdy jdeš, ať se můžeme podporovat. Zrovna na Vánoce, Silvestra.. to bude náročné 8o..
Já už to mám třikrát odložené, antibiotika, pak zase zánět močaku a furt něco. Pevně věřím, že teď už to vyjde a nechci to už odkládat.
Jaký máš (máte) problém, jestli se mohu zeptat, když jsi na ivf, věk máš v poho :)
Joo ty hormony jsou hnus, jsem tlustá, akné nemám :D
Jinak, co bereš za vitaminy? Já beru vitamin D + listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.12.23 14:21

@SanyM jasný jasný dám vědět jdu ve středu v 15hod
No to mi povídej vanoce a silvestr :nevim:
No já jsem brala asi 6 let antikoncepci a pak sem si říkala chceme mimi tak vysadim a bude to raz dva :roll: naivní trochu.. No a nedostala jsem menstruaci asi 3mesice pak jsem šla k dr. a dávala různé leky a tak.. ale prostě menstruaci mám jen s duphastonem :roll: ale těhotenství se stejně nekonalo.. tak přítel sel na spermio a taky nic moc tak jsme šli dovnou do centra.. :roll: a vitamin beru jen listovku. Pokaždé co jdu do centra mám milion otázek a pak nevím a jedna z nich byla jaké doporučuji vitamíny No.. bylo by to na delší psaní ale nechci to tu zahlcovat. Kdyby si chtěla tak si můžeme psát i soukromě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 14:24
@SanyM píše:
Ahoj holky,
také mě (doufám) čeká ket v prosinci! Mám 35 let (jedno dítko mám přirozeně) a o druhé bojujeme skoro tři roky.
My jsme na Fertility Port v Praze. Beru estrofem 3× denně, chce se mi dost spát a dost jím, ale těžko říct, zda z toho..tuto středu jdu na kontrolu, budu ale už 14 den cyklu, zdá se mi to dost pozdě, máte to taky tak? A druhá věc, píchám si k tomu Clexane, myslíte, že je to kvůli ředění krve, nerozumim tomu. Mějte se a díky za odpovědi!

Mám to podobně, beru Estrofem. To ředění krve je z důvodu rizika trombózy u vyšších dávek estrogenu.
Jsem ospalá, podrážděná a je mi zle od žaludku.

• Citovat
  • Upravit
226
4.12.23 14:26

Já beru estrofem taky 3× denně a nic víc mi k tomu nedali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
4.12.23 16:02

@Lilly71 to je divný podle mě. Ty jsi na klinice v Praze nebo jsi odjinud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 18:33

Tak já byla na KETu dnes :srdce:, to čekání na transfer bylo poslední dva dny nekonečný, ale už to že mě trochu spadlo.
Stále mám brát Estrofem 1-1-1 a Utrogestan 2-2-2. Vitamíny teď neberu žádné, snažím se každý den nějaké ovoce/zeleninu.
U toho Estrofemu jsem měla občas slabší motání hlavy a poslední dny i průjem (ale možná to bylo z nervů?)

• Citovat
  • Upravit
212
4.12.23 20:35

Ani listovku ti nedoporučili pokračovat?

Jinak budu moc držet palečky!

Já jsem z toho nervózní už teď..a to jdu ve středu teprve na kontrolu :oops:

A ten utrogestan je jako Amelgen na udržení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
4.12.23 21:15

Holky a viděly jste na ČT 2 dokument - Reprodukce 02? Docela zajímavý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.23 22:52

@SanyM Děkuji :hug:
Na vitamíny jsem se neptala, ale asi se s listovkou nic nezkazí. Před tím jsem brala mimistar od GS.
Jo jo, Utrogestan je progesteron pro udržení.
Dokument jsem neviděla, nechtěla jsem se tím rozhodit ještě víc než jsem byla :lol:

• Citovat
  • Upravit
212
4.12.23 23:02

Vlastně můžeš brát Femibion, cokoliv…

Máš recht, na dokument se raději nedívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.12.23 08:12

@SanyM včera jsem si vzpomněla že jsem viděla ukázku. A ve čtvrtek nebo pátek se na to chystám podívat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.