Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Holkacoradacestuje ahoj, to je krásný, držím palce 🍀
Já byla na KET 4.12. a ještě jsem netestovala a teď mě tedy svrbí ruka 😄
Chápu
držím palce ať se to povede
Pro mě je to fakt něco po tolika neúspěšných pokusech…teď se jen modlit no ![]()
@Holkacoradacestuje juuuu, moc gratuluji
já byla 6.12.2023 a ještě pořád nemám odvahu testovat…ani doma nemám test…uvidíme jak dlouho to vydržím
každopádně jsi nám dala naději
máš nějaké příznaky?
@Zizinka01 cítím dole takové pnutí a je mi tak nějak jinak nevím jak to popsat. Každopádně vždycky předtím jsem měla X příznaků bylo mi na zvracení, bolela mě hlava, píchalo mě v podbřišku a nevím co všechno a nikdy z toho nic nebylo. Teď nemám skoro žádný příznaky jen vždycky večer mi přijde že se cítím jako před MS ![]()
@Holkacoradacestuje já právě taky nic extra nepociťuji..cítím se fajn, hodně spím tak mám dost energie…tak snad je to dobré znamení ![]()
Hezký den ženy,
tak jsem si založila profil, když jsem narazila na tuto skupinku, sdílení je tak důležité… Jdu na KET 13.12. a moc se těším. Naše cesta k miminku je dlouhá, ani nevím, zda psát roky by bylo zde vhodné 🙈 Ale co chci napsat, že jste všechny pro mě hrdinky! A moc držím palce, ať máte letos pod stromečkem mimořádný dárek v podobě pozitivního testu!
@BarbaNala Ahoj
Jdeme na KET ve stejný den
Kolikáte KET to bude? První?
U mě bylo minulý měsíc ET. Ale nevyšlo. Ve středu první KET. ![]()
@Snazilka2022 Tak to je super, nejsme v tom samy, že? Přemýšlela jsi kdy testovat? Já si říkala asi 23., abych buď měla čas zpracovat negativní výsledek a nebo připravit překvápko pro rodinu ![]()
Tohle je mé druhé KET z 3 ivf. U prvních dvou ivf jsem podstoupila ET, ale vždy jsem měla silný pocit, že jsem po odběru vajíček tak rozbitá, že tam miminko nebude chtít zůstat.. a taky to vždy nevyšlo a vloni poprvé KET a první pozitivní test, takže jsem celkem plná optimismu, že by to mohlo vyjít ![]()
@BarbaNala já jdu 14.12. A chci určitě testovat déle. Až po vánocích. Cca 27.12.
@BarbaNala Já přemýšlím stejně jako ty
23.12. budu testovat! Ale překvápko bude určotě jen pro partnera ![]()
@Snazilka2022 Podařilo se vám utajit před rodinou, že jdete na KET? U nás bude celá rodina v očekávání, takže se stejně budou ptát… Já ze zkušenosti vím, že je super, když to lidi kolem vědí, protože berou ohled, více váží slova a podpoří. Za předpokladu, že máš kolem sebe takové fajn lidi, někdy je asi lepší se nesvěřovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.