KET prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
6.12.23 19:32

Holky a mám takovej blbej dotaz, máte nějaký špinění nebo výtok před vložením? Ja totiž ano. A po ránu svědění. Řešila jsem to s doktorem a že si mám zajít koupit Rosalgin na výplach. Ale nemám z toho moc dobrej pocit. Poradím se ještě v lékárně, aby to bylo do příští středy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 19:57

Já jsem to taky řešila cca 10 dní před, že jsem necítila, že to je 100% ok, koupila jsem si Rosalgyn a použila jen jednou + gyntina probiotika forte čípky (ty se pak prý můžou i v těhu) a pak to bylo už dobrý a celou dobu používám mýdlo Canesten intim gel - ten mi na tohle pomáhá nejvíce. Ale každému zabere něco jiného.
Ale v den KETu jsem byla bez obtíží :dance:
Tím Rosalgynem se jde i jen oplachovat

• Citovat
  • Upravit
212
6.12.23 20:58

Aha, děkuji za tipy, vyzkouším :) jsem ráda, že v tom nejsem sama. Zítra naběhnu do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.12.23 08:31

@Lilly71 4 roky zpátky mi ten progesteron určitě nedělali.. dokonce jsme ovulaci promeškali a píchala jsem si ovitrille až po ovulaci.. a bylo to úspěšné, takže bych byla v klidu 🌼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.12.23 08:43

@Gony19 no já právě podle kalendáře půjdu až po ovulaci no 🙈 tak jsem trochu ve stresu aby se to nějak nepokazilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.12.23 10:11

Ahojky holky, pročetla jsem vaši diskuzi a všem držím palce :srdce: já byla včera na KET, již po čtvrté, tak teď ležím doma a odpočívám. Beru 3× denně estrofem, utrogestan 4-0-4, ráno prednison, a jednou denně píchám fraxiparine. Dnes v noci jsem spala 9 hodin a budila mě divná pachuť v ústech…tak snad je to dobré znamení 😄 budu ráda za vaše poznatky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.12.23 11:23

@SanyM tak jsem koukala na ten dokument a asi sem neměla. Pro mě je strašák ta rakovina prsu :(
Mate někdo v rodině?
Protože ty přívalové letáky všech těch věcí co bereme mě dost děsí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.12.23 12:04

@Lilly71 my v rodině nemáme, teta měla rakovinu hrtanu. Je to hnus. Však já teď bývám daleko víc nemocná, jsem náchylná na všechny nemoci už dva roky, co konzumují všechny ty pilulky. Ale co zmůžeme :( mě spíš bolívají ledviny, většinou po alkoholu, těžko říct, čím to je :) hrozně si přeji to mimčo a pak už bych chtěla opravdu začít žít, soustředit se i sama na sebe, dát se do kupy, jak psychicky, tak fyzicky. S manželem je pro nás tento půlrok nejhorší období, po té ztrátě a celkově to čekání. Takže musíme to holky zvládnout! A už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.12.23 12:05

@Zizinka01 vítáme tě :mavam: a držíme palce!

Ještě nám napiš, jestli můžeš kolik ti je let, první mimčo a kam chodíš na kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.12.23 12:17

@Zizinka01 ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.12.23 12:20
@Lilly71 píše:
@Gony19 no já právě podle kalendáře půjdu až po ovulaci no 🙈 tak jsem trochu ve stresu aby se to nějak nepokazilo :roll:

Na co půjdeš až po ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.12.23 12:20

@SanyM no u nás babicka měla rakovinu prsu asi cca v 66 ale vzali ji nějakou tu žlázu. A uzdravila se.
Já se spíš hrozně zkoumam a že mám to jedno prso samí hrbolek :roll:
Miminko taky moc chceme tak musíme doufat. :andel:
No je to velký nápor na tělo všechny ty léky 🙉
Teď to budou dlouhe dny :nevim:
Doufám že se nezblazním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.12.23 12:21

@Gony19 na KET podle kalendáře to tak vychází ale nevím jestli se to nemění s tím jak se berou ty léky.
Protože doktor říkal že se to dá posouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.12.23 12:25

Holky je mi 36, chodím do Eurofertilu v Ostravě a nikdy jsem těhotná bohužel nebyla. Snažíme se přes kliniku od roku 2020. To bylo 3× IUI a nic, v roce 2021 první IVF, z toho 3 dobrá embrýjka (bez genetiky), která se bohužel neuchytila…letos v dubnu Františkovy Lázně na tři týdny, v září druhé IVF, z toho 10 embryjek a 8 testovaných na genetiku - všechny jsou v pořádku…no a včera z této dávky KET s jedním embrýjkem :srdce: kdyby Vás cokoliv zajímalo, ptejte se, mám už dost zkušeností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
7.12.23 12:53

@Zizinka01 mohu se zeptat, proč jste testovali na genetiku?
Já byla minulý rok poprvé na ket, uchytilo se, v 24 tt jsem musela odrodit, mělo rozsáhlou srdeční vadu. Manžel i dcera byly nemocní, když jsem byla v 8tt a asi to sedlo miminku na srdíčko. Doteď se z toho nemůžu vzpamatovat. Puvodni varianta teda byla, že bylo špatné to embryo. Ale jelikož mám ještě tři zamražené a museli bychom je odmrazit, poslat na genetiku a zpátky zamrazit, tak bohužel do tohoto rizika nejdeme.
Ve finále skutečně nevíme čím se to stalo. Jinak bylo mimčo úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.