KET prosinec 2023

• Fotoalbum (22)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.11.23 19:24

KET prosinec 2023

Ahoj :kytka:
Najde se někdo, koho také v prosinci 2023 čeká KET?
můžeme se navzájem podpořit a sdílet různé info k průběhu.
Minulý měsíc jsme zkoušeli nativ, ale nebyly „podmínky“…a tento měsíc beru od 2DC estrofem 1-1-1
Dnes jsem 10 DC a teprve se uvidí podle výsledků krve (hladina progesteronu) zda na Ket půjdu nebo ne, ale i tak pročítám různé starší diskuze.

Omlouvám se za anonym, zatím to ví jen manžel ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.11.23 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj :kytka:
Najde se někdo, koho také v prosinci 2023 čeká KET?
můžeme se navzájem podpořit a sdílet různé info k průběhu.
Minulý měsíc jsme zkoušeli nativ, ale nebyly „podmínky“…a tento měsíc beru od 2DC estrofem 1-1-1
Dnes jsem 10 DC a teprve se uvidí podle výsledků krve (hladina progesteronu) zda na Ket půjdu nebo ne, ale i tak pročítám různé starší diskuze.Omlouvám se za anonym, zatím to ví jen manžel ;)

Máš řízený cyklus a berou ti Progesteron, i když bereš jen estrogen? Ja brala Progesteron 5 dní a hladinu měřili až v den KET.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.23 20:25

Ano mám řízený cyklus. Měla jsem dnes na ultrazvuku nějakou volnou tekutinu (asi zbytek z nevstřebané cysty?) Pokud budu mít hodnotu nižší než 5, tak prý bude KET možný. Zítra si mám volat o výsledek, pokud to bude ok, tak budu brát Utrogestan. Moc se v tom nevyznám,

• Citovat
  • Upravit
226
29.11.23 09:18

Ahojky, ano čeká mě KET někdy cca v týdnu od 11.12. :andel: jsem 3.DC a beru také estrofem 1-1-1
Příbalový leták mě dost vyděsil 8o
Příští týden na ultrazvuk a podle toho na KET :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 15:09

Lilly71 to věřím, já příbalové letáky nečtu raději celé (aby mě neděsily)
Držím palce :)
Mě už termín Letu řekli na 4.12. ale pořád se o mě nějak pokouší nějaká viróza 😝tak snad to klapne. Od 11DC teď budu brát k Estrofemu i Utrogestan 3× 2tablety.

• Citovat
  • Upravit
226
29.11.23 15:16

Tak to je za chvíli :) tak držím palce.
Tak hodně vitamínů. Taky se bojím protože teď je každý nemocný 🙈 a do jakého centra chodíte? A kolik vám je let? U nás o tom taky nikdo neví. Nechci pak řešit že to třeba nevyjde a pořád nějaké otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
29.11.23 16:39

Ahoj holky, já jdu příští týden na ultrazvuk před KET. První ET mi v listopadu nevyšel. Snad se tam bude chystat folikul a ten další týden proběhne KET :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.11.23 16:41

@Snazilka2022 taky jdu příští týden na ultrazvuk a pak další týden snad na Ket. Poprvé :andel: kolik ti je? A kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 18:43

Já jsem byla na ET v srpnu, ale ten nám nevyšel. Teď půjdu na první KET. Je mi 31 a mám neprůchodné vejcovody, takže přirozeně to nejde.
@Snazilka2022 také držím palce
Jinak mě tedy asi z toho Estrofemu začíná bolet hlava 🥴

• Citovat
  • Upravit
226
29.11.23 18:48

Jak dlouho ten estrofem bereš? A nevíš jak dlouho se bere pak i kdyby byl pozitivní těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 19:00

Mudr. říkal, že těhotenství bude na Estrofemu a Utrogestanu závislé, nesmí se vynechat. Tuším, že se berou cca do devátého týdne a pak se pomalu vysazuje.

Estrofem beru od 2DC a Utrogestan 5 dní před ketem (u mě od 11DC)

• Citovat
  • Upravit
226
29.11.23 19:02

Jo já mám pak napsáno v protokolu amelgen to budu asi taky pak brát 🤷🏼‍♀️ no víc budu vědět příští středu. Jen jak na trní. Budu dost ve stresu na ty vánoce teda 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 19:12

On Amelgen je taky progesteron stejně jako Utrogestan. Já jsem taky nervózní, ale zároveň se těším 🍀

• Citovat
  • Upravit
226
29.11.23 21:10

Přesně to mám taky tak. Nervózní ale zároveň se těším :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.11.23 21:12

Holky, do jakého centra chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.