Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj
Najde se někdo, koho také v prosinci 2023 čeká KET?
můžeme se navzájem podpořit a sdílet různé info k průběhu.
Minulý měsíc jsme zkoušeli nativ, ale nebyly „podmínky“…a tento měsíc beru od 2DC estrofem 1-1-1
Dnes jsem 10 DC a teprve se uvidí podle výsledků krve (hladina progesteronu) zda na Ket půjdu nebo ne, ale i tak pročítám různé starší diskuze.Omlouvám se za anonym, zatím to ví jen manžel
Máš řízený cyklus a berou ti Progesteron, i když bereš jen estrogen? Ja brala Progesteron 5 dní a hladinu měřili až v den KET.
Ano mám řízený cyklus. Měla jsem dnes na ultrazvuku nějakou volnou tekutinu (asi zbytek z nevstřebané cysty?) Pokud budu mít hodnotu nižší než 5, tak prý bude KET možný. Zítra si mám volat o výsledek, pokud to bude ok, tak budu brát Utrogestan. Moc se v tom nevyznám,
Ahojky, ano čeká mě KET někdy cca v týdnu od 11.12.
jsem 3.DC a beru také estrofem 1-1-1
Příbalový leták mě dost vyděsil ![]()
Příští týden na ultrazvuk a podle toho na KET ![]()
Lilly71 to věřím, já příbalové letáky nečtu raději celé (aby mě neděsily)
Držím palce ![]()
Mě už termín Letu řekli na 4.12. ale pořád se o mě nějak pokouší nějaká viróza 😝tak snad to klapne. Od 11DC teď budu brát k Estrofemu i Utrogestan 3× 2tablety.
Tak to je za chvíli
tak držím palce.
Tak hodně vitamínů. Taky se bojím protože teď je každý nemocný 🙈 a do jakého centra chodíte? A kolik vám je let? U nás o tom taky nikdo neví. Nechci pak řešit že to třeba nevyjde a pořád nějaké otázky
Ahoj holky, já jdu příští týden na ultrazvuk před KET. První ET mi v listopadu nevyšel. Snad se tam bude chystat folikul a ten další týden proběhne KET ![]()
@Snazilka2022 taky jdu příští týden na ultrazvuk a pak další týden snad na Ket. Poprvé
kolik ti je? A kam chodíš?
Já jsem byla na ET v srpnu, ale ten nám nevyšel. Teď půjdu na první KET. Je mi 31 a mám neprůchodné vejcovody, takže přirozeně to nejde.
@Snazilka2022 také držím palce
Jinak mě tedy asi z toho Estrofemu začíná bolet hlava 🥴
Jak dlouho ten estrofem bereš? A nevíš jak dlouho se bere pak i kdyby byl pozitivní těhotenský test?
Mudr. říkal, že těhotenství bude na Estrofemu a Utrogestanu závislé, nesmí se vynechat. Tuším, že se berou cca do devátého týdne a pak se pomalu vysazuje.
Estrofem beru od 2DC a Utrogestan 5 dní před ketem (u mě od 11DC)
Jo já mám pak napsáno v protokolu amelgen to budu asi taky pak brát 🤷🏼♀️ no víc budu vědět příští středu. Jen jak na trní. Budu dost ve stresu na ty vánoce teda 🙈 🙈 🙈
On Amelgen je taky progesteron stejně jako Utrogestan. Já jsem taky nervózní, ale zároveň se těším 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj
Najde se někdo, koho také v prosinci 2023 čeká KET?
můžeme se navzájem podpořit a sdílet různé info k průběhu.
Minulý měsíc jsme zkoušeli nativ, ale nebyly „podmínky“…a tento měsíc beru od 2DC estrofem 1-1-1
Dnes jsem 10 DC a teprve se uvidí podle výsledků krve (hladina progesteronu) zda na Ket půjdu nebo ne, ale i tak pročítám různé starší diskuze.
Omlouvám se za anonym, zatím to ví jen manžel