Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj
Najde se někdo, koho také v prosinci 2023 čeká KET?
můžeme se navzájem podpořit a sdílet různé info k průběhu.
Minulý měsíc jsme zkoušeli nativ, ale nebyly „podmínky“…a tento měsíc beru od 2DC estrofem 1-1-1
Dnes jsem 10 DC a teprve se uvidí podle výsledků krve (hladina progesteronu) zda na Ket půjdu nebo ne, ale i tak pročítám různé starší diskuze.Omlouvám se za anonym, zatím to ví jen manžel
Máš řízený cyklus a berou ti Progesteron, i když bereš jen estrogen? Ja brala Progesteron 5 dní a hladinu měřili až v den KET.
Ano mám řízený cyklus. Měla jsem dnes na ultrazvuku nějakou volnou tekutinu (asi zbytek z nevstřebané cysty?) Pokud budu mít hodnotu nižší než 5, tak prý bude KET možný. Zítra si mám volat o výsledek, pokud to bude ok, tak budu brát Utrogestan. Moc se v tom nevyznám,
Ahojky, ano čeká mě KET někdy cca v týdnu od 11.12.
jsem 3.DC a beru také estrofem 1-1-1
Příbalový leták mě dost vyděsil ![]()
Příští týden na ultrazvuk a podle toho na KET ![]()
Lilly71 to věřím, já příbalové letáky nečtu raději celé (aby mě neděsily)
Držím palce ![]()
Mě už termín Letu řekli na 4.12. ale pořád se o mě nějak pokouší nějaká viróza 😝tak snad to klapne. Od 11DC teď budu brát k Estrofemu i Utrogestan 3× 2tablety.
Tak to je za chvíli
tak držím palce.
Tak hodně vitamínů. Taky se bojím protože teď je každý nemocný 🙈 a do jakého centra chodíte? A kolik vám je let? U nás o tom taky nikdo neví. Nechci pak řešit že to třeba nevyjde a pořád nějaké otázky
Ahoj holky, já jdu příští týden na ultrazvuk před KET. První ET mi v listopadu nevyšel. Snad se tam bude chystat folikul a ten další týden proběhne KET ![]()
@Snazilka2022 taky jdu příští týden na ultrazvuk a pak další týden snad na Ket. Poprvé
kolik ti je? A kam chodíš?
Já jsem byla na ET v srpnu, ale ten nám nevyšel. Teď půjdu na první KET. Je mi 31 a mám neprůchodné vejcovody, takže přirozeně to nejde.
@Snazilka2022 také držím palce
Jinak mě tedy asi z toho Estrofemu začíná bolet hlava 🥴
Jak dlouho ten estrofem bereš? A nevíš jak dlouho se bere pak i kdyby byl pozitivní těhotenský test?
Mudr. říkal, že těhotenství bude na Estrofemu a Utrogestanu závislé, nesmí se vynechat. Tuším, že se berou cca do devátého týdne a pak se pomalu vysazuje.
Estrofem beru od 2DC a Utrogestan 5 dní před ketem (u mě od 11DC)
Jo já mám pak napsáno v protokolu amelgen to budu asi taky pak brát 🤷🏼♀️ no víc budu vědět příští středu. Jen jak na trní. Budu dost ve stresu na ty vánoce teda 🙈 🙈 🙈
On Amelgen je taky progesteron stejně jako Utrogestan. Já jsem taky nervózní, ale zároveň se těším 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj
Najde se někdo, koho také v prosinci 2023 čeká KET?
můžeme se navzájem podpořit a sdílet různé info k průběhu.
Minulý měsíc jsme zkoušeli nativ, ale nebyly „podmínky“…a tento měsíc beru od 2DC estrofem 1-1-1
Dnes jsem 10 DC a teprve se uvidí podle výsledků krve (hladina progesteronu) zda na Ket půjdu nebo ne, ale i tak pročítám různé starší diskuze.
Omlouvám se za anonym, zatím to ví jen manžel