Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Já si chci 15.12. v pátek dojít na krev na HCG, to už budu 11 den po KET a doufám, že s testováním taky vydržím co nejdéle
Krev u mě nehrozí přes svátky no ![]()
@Anonymní píše:
Kolikátý den pak chcete testovat?
Já musím jít ve čtvrtek před Vánoci na krev, pokud se zadaří.. musím se ještě na pátek objednat na infuzi intralipidů, aby se to stihlo před svátky. Ale testovat budu určitě dřív, to do té krve nevydržím
myslím že s dcerou jsem měla pozitivní test už 10. den ![]()
Braly Vám některé progesteron i po aplikaci ovitrillu, aby si byli jistí že ovulace proběhla? 😊
@Snazilka2022 já měla ket v nativu minule, kdy to teda nedopadlo dobře (před rokem - 14.12.) a letos jdu 13.12.
, asi druhá šance. No a teď mi minulý měsíc nevyšel ten progesteron, tak mě nasadili léky ![]()
A testovat bych se chtěla asi na Štědrý den, to by mohl být pěkný dárek ![]()
Bude to 12 den, minule se mi zobrazily dvě čárky desátý den. To se nedá vydržet ![]()
Holky, tak já jdu 14.12. na KET ![]()
Byla jsem docela vykulena kolik stojí ten amelgen ![]()
Tyjo vy říkáte jak vám berou krev a tak. Mně brali krev pouze před opu úplně na začátku a teď vůbec. Rovnou nasadili leky. Tak doufám že vědí co dělají no. Mám brát dal ten estrofem 3× denně a od neděle ten amelgen 2× denně. A čtvrtek 14.12. jdeme na to. Chtěla jsem už pondělí ale bohužel neměli místo. Tak to jsem tady asi teda poslední.
A test 14dni vychází na 28.12. počítáte i den transferu nebo ne?
@Lilly71 oni jsou asi různý techniky, nevím, kamarádce taky vůbec neberou krev. Já beru dál estrofem 3× denně, píchám Clexane a od pátku další léky (mám místo Amelgenu polykací tablety a ještě cosi), nechtěla jsem už Amelgen, je předraženej a nechutnej, jak to vytíká atd.
Já počítám i den transferu, oni řeknou za 14 dní test, ale opravdu ty dvě čárky jdou vidět dřív. Vždyť to embryo už je i tak pětidenní, tak by to mělo vyjít dřív ten test nebo ne?
@Gony19 nebo takhle, píchli ovitrelle a rovnou odebírali krev na progesteron
@Gony19 Jj jdu 21 DC, ale i bez estrofemu jsem šla asi 18 DC, prd tomu rozumím ![]()
Holky a jste taky tak unavené? Já si připadám jak kdybych skládala dříví zase. Jinak jsem se ptala doktora, že jsem po estrofemu náladová a furt naštvaná a on mi potvrdil, že to tak bohužel je, že je estrofem psychosomatickej. Dobrý co? ![]()
@SanyM já jsem dneska už totálně na spaní ale zas nevím jestli to není počasím a prácí noo
@Lilly71 s těmi odběry.. mě krev brali jen proto, že poslední cyklus jsem měla nezvykle dlouhý a měla tam nějakou tekutinu, ale jinak by mi krev asi také nebrali.
A Amelgen mě loni, stál okolo 800-900Kč - asi nejdražší ze všech léků co jsem měla z lekarny ![]()
A den transferu nepočítám, ale nevím jestli je to tak správně
Jo tak to si mě trochu uklidnila. Já se bála že na mě kašlou ![]()
No dala jsem za dvě balení skoro 1700,–
Letos budou chudé Vánoce 😃 🙈 už toho bylo až až.. doufám že se nám ten zmzlík uchytí
a vám všem také ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.