Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky tak jak jste trpělivé při čekání, já mám skoro týden po KET a přijde mi to nekonečnýjsem netrpělivá a náladová 😵💫
Ahojky, já mám 4 dny po ket a trápí mě silná plynatost… nevím jestli jsou to ty léky či co.. při minulých ket jsem to neměla
náladová jsem pořádně, manžel by mohl vyprávět ![]()
@Anonymní píše:
Holky tak jak jste trpělivé při čekání, já mám skoro týden po KET a přijde mi to nekonečnýjsem netrpělivá a náladová 😵💫
Já jsem dneska 3 den.. první dva dny jsem to vůbec neřešila, dneska jsem nějaká nervózní 😁 ještě, že jdu zítra do práce a bude to rychleji utíkat 😁
@Gony19 taky zítra jdu do práce, po 4 dnech doma se už těším… aspoň to uteče 🙂
Holky, nevíte, jak se pak vypočítá datum porodu?
Protože já měla menzes už 23.11., ale na ket jdu teď 21. DC, tzn. 13.12.
A Embryo bývá jako pětidenní ne?
Na internetu píšou, že se to teda počítá normálně od minulé menstruace.
Jsme hrozně zvědavá ![]()
@SanyM taky jsem četla od poslední menstruace. Prostě první týdny těhotenství vlastně vůbec těhotná nejsi ale počítá se to tak.
Jako normální těhotenství.
@SanyM píše:
Holky, nevíte, jak se pak vypočítá datum porodu?
Protože já měla menzes už 23.11., ale na ket jdu teď 21. DC, tzn. 13.12.
A Embryo bývá jako pětidenní ne?
Na internetu píšou, že se to teda počítá normálně od minulé menstruace.
Jsme hrozně zvědavá
V CAR ti můžou do papírů upravit začátek menstruace podle KET. Datum transferu mínus stáří embrya mínus 14 dnů
Nemusíš pak řešit, že je těhotenství mladší vůči tvé původní MS.
Anonymní: aha, to je zajímavé, děkuji. Jako ono to vychází plus minus asi o dva dny s tou menzes. Ale nevěděla jsem to. Díky
Ahoj holky, přidávám se k vám byla jsem na KET 5.12.2023
mám za sebou jedno neúspěšné IUI jeden celý neúspěšný cyklus IVF (celkem 5 neúspěšných KET) a teď jsem začala 2 KET z kterého mám jednoho mrazáčka už u sebe a 3 nám ještě zbývají. Nikdy jsem nebyla těhotná, nikdy jsem neviděla ty dvě čárky na testu až dneska
já vím že se ještě může stát cokoliv (modlím se ať se nic zlého nestane
), ale dneska mám narozeniny jsem šestý den po KET nevydržela jsem to a šla si zkusit test a oni jsou tam dvě
Fotku toho mýho pididucha přikládám ![]()
@Holkacoradacestuje píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám byla jsem na KET 5.12.2023mám za sebou jedno neúspěšné IUI jeden celý neúspěšný cyklus IVF (celkem 5 neúspěšných KET) a teď jsem začala 2 KET z kterého mám jednoho mrazáčka už u sebe a 3 nám ještě zbývají. Nikdy jsem nebyla těhotná, nikdy jsem neviděla ty dvě čárky na testu až dneskajá vím že se ještě může stát cokoliv (modlím se ať se nic zlého nestane
), ale dneska mám narozeniny jsem šestý den po KET nevydržela jsem to a šla si zkusit test a oni jsou tam dvě
Fotku toho mýho pididucha přikládám
Gratuluji. Jen Ovitrelle nebo Zivafert jsi nepíchala?
@Holkacoradacestuje ahoj, to je krásný, držím palce 🍀
Já byla na KET 4.12. a ještě jsem netestovala a teď mě tedy svrbí ruka 😄
@Anonymní píše:
Myslím, že na Ovitrall je čárka strašně silná ne?
To je cca 11 den po něm ![]()
@Holkacoradacestuje Potichu gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
Ovitrelle ano ale už 28.11. To už je dlouho. Po tolika pokusech vím že Ovitrelle uz to není ![]()
@Snazilka2022 píše:
Myslím, že na Ovitrall je čárka strašně silná ne?To je cca 11 den po něm
@Holkacoradacestuje Potichu gratuluji
Děkuji myslím že ovitrellem už to nebude. Vždycky jsem testovala 5. 6. den a nikdy jsem tam nic neměla. A hlavně jsem si šla dělat test protože se cítím nějak jinak.
No zatím si to nechám pro sebe a budu se modlit aby bylo vše OK :smiling_face_with3_hearts:
@Holkacoradacestuje píše:
Ovitrelle ano ale už 28.11. To už je dlouho. Po tolika pokusech vím že Ovitrelle uz to není
Tak to je super. U nás se píchá HCG i v den KET. Takže pak je to dlouhé čekání.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.