KET prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
10.12.23 13:22
@Anonymní píše:
Holky tak jak jste trpělivé při čekání, já mám skoro týden po KET a přijde mi to nekonečný :D jsem netrpělivá a náladová 😵‍💫

Ahojky, já mám 4 dny po ket a trápí mě silná plynatost… nevím jestli jsou to ty léky či co.. při minulých ket jsem to neměla :? :roll: náladová jsem pořádně, manžel by mohl vyprávět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.12.23 14:53
@Anonymní píše:
Holky tak jak jste trpělivé při čekání, já mám skoro týden po KET a přijde mi to nekonečný :D jsem netrpělivá a náladová 😵‍💫

Já jsem dneska 3 den.. první dva dny jsem to vůbec neřešila, dneska jsem nějaká nervózní 😁 ještě, že jdu zítra do práce a bude to rychleji utíkat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.12.23 15:57

@Gony19 taky zítra jdu do práce, po 4 dnech doma se už těším… aspoň to uteče 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.12.23 19:30

@Zizinka01 děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.12.23 19:42

Holky, nevíte, jak se pak vypočítá datum porodu?
Protože já měla menzes už 23.11., ale na ket jdu teď 21. DC, tzn. 13.12.
A Embryo bývá jako pětidenní ne?
Na internetu píšou, že se to teda počítá normálně od minulé menstruace.
Jsme hrozně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.12.23 19:46

@SanyM taky jsem četla od poslední menstruace. Prostě první týdny těhotenství vlastně vůbec těhotná nejsi ale počítá se to tak.
Jako normální těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.23 20:10
@SanyM píše:
Holky, nevíte, jak se pak vypočítá datum porodu?
Protože já měla menzes už 23.11., ale na ket jdu teď 21. DC, tzn. 13.12.
A Embryo bývá jako pětidenní ne?
Na internetu píšou, že se to teda počítá normálně od minulé menstruace.
Jsme hrozně zvědavá :lol:

V CAR ti můžou do papírů upravit začátek menstruace podle KET. Datum transferu mínus stáří embrya mínus 14 dnů
Nemusíš pak řešit, že je těhotenství mladší vůči tvé původní MS.

• Citovat
  • Upravit
212
10.12.23 22:09

Anonymní: aha, to je zajímavé, děkuji. Jako ono to vychází plus minus asi o dva dny s tou menzes. Ale nevěděla jsem to. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 11:00

po pěti letech vidím poprvé u sebe pozitivní test

Ahoj holky, přidávám se k vám byla jsem na KET 5.12.2023

mám za sebou jedno neúspěšné IUI jeden celý neúspěšný cyklus IVF (celkem 5 neúspěšných KET) a teď jsem začala 2 KET z kterého mám jednoho mrazáčka už u sebe a 3 nám ještě zbývají. Nikdy jsem nebyla těhotná, nikdy jsem neviděla ty dvě čárky na testu až dneska :srdce: já vím že se ještě může stát cokoliv (modlím se ať se nic zlého nestane :andel: ), ale dneska mám narozeniny jsem šestý den po KET nevydržela jsem to a šla si zkusit test a oni jsou tam dvě :D Fotku toho mýho pididucha přikládám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.23 11:38
@Holkacoradacestuje píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám byla jsem na KET 5.12.2023mám za sebou jedno neúspěšné IUI jeden celý neúspěšný cyklus IVF (celkem 5 neúspěšných KET) a teď jsem začala 2 KET z kterého mám jednoho mrazáčka už u sebe a 3 nám ještě zbývají. Nikdy jsem nebyla těhotná, nikdy jsem neviděla ty dvě čárky na testu až dneska :srdce: já vím že se ještě může stát cokoliv (modlím se ať se nic zlého nestane :andel: ), ale dneska mám narozeniny jsem šestý den po KET nevydržela jsem to a šla si zkusit test a oni jsou tam dvě :D Fotku toho mýho pididucha přikládám :andel:

Gratuluji. Jen Ovitrelle nebo Zivafert jsi nepíchala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.23 11:53

@Holkacoradacestuje ahoj, to je krásný, držím palce 🍀
Já byla na KET 4.12. a ještě jsem netestovala a teď mě tedy svrbí ruka 😄

• Citovat
  • Upravit
1948
11.12.23 11:56
@Anonymní píše:

Myslím, že na Ovitrall je čárka strašně silná ne? :lol: To je cca 11 den po něm :nevim:

@Holkacoradacestuje Potichu gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 12:08
@Anonymní píše:

Ovitrelle ano ale už 28.11. To už je dlouho. Po tolika pokusech vím že Ovitrelle uz to není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.23 12:11
@Snazilka2022 píše:
Myslím, že na Ovitrall je čárka strašně silná ne? :lol: To je cca 11 den po něm :nevim:@Holkacoradacestuje Potichu gratuluji :dance:

Děkuji myslím že ovitrellem už to nebude. Vždycky jsem testovala 5. 6. den a nikdy jsem tam nic neměla. A hlavně jsem si šla dělat test protože se cítím nějak jinak. :) No zatím si to nechám pro sebe a budu se modlit aby bylo vše OK :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.23 12:13
@Holkacoradacestuje píše:
Ovitrelle ano ale už 28.11. To už je dlouho. Po tolika pokusech vím že Ovitrelle uz to není :lol:

Tak to je super. U nás se píchá HCG i v den KET. Takže pak je to dlouhé čekání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.