KET prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
5.12.23 08:13

@SanyM to mě docela zajímají ty dokumenty. Minule jsem koukala na děti které se narodí dvakrát :nevim: nebo tak nějak nevím přesně. Myslím že to bylo taky na 2 to bylo zase o adopci a o pěstounské péči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.12.23 21:52

Ahojky 😊 můžu se k Vám také přidat? Mě čeká KET teď ve čtvrtek 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.12.23 21:58

@Gony19 ahooj, no jasně. Tak nám o sobě něco řekni :) jsem zvědavá. A aspoň pak čas utíká rychleji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.12.23 23:57

@Lilly71 Je mi 28 let, a je to moje druhé Ivf.. z prvního mám 3 letou holčičku. Tenkrát to bylo také v prosinci, tak snad je to znamení 😊 Začínám být nervózní, ale těším se 😊 Joo a chodím do Gennetu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.12.23 00:06

@SanyM Ahojky, záleží jak máš dlouhé cykly 😊 mě čeká Ket teď ve čtvrtek a to bude 30DC 😊 normálně mám cyklus 35 dní, ale tento měsíc si dala ovulace na čas 😊.. ale teď vidím že bereš estrofen, tak to bude úplně jinak, s tím zkušenost nemám, ale určitě si to doktoři ohlídají 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.12.23 05:30

@Gony19 jee super to jsi mi přidala trochu víc optimismu :srdce: moje to je poprvé. Byla jsem na OPU v říjnu. Pak měsíc pauzu a prosinec už snad:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.12.23 15:01

Ahoj holky,

tak já jdu na ket 13.12. Hurá!

Jinak se vždycky rozepíšu a nejde mi to poslat, tak jsem musela kontaktovat administrátora, co dělám špatně, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
6.12.23 15:05

@SanyM Ahoj, jdeme ve stejný den :lol: Kdy pícháš Ovitrall? Já dnes večer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 15:14

Jée to máte fajn, že jdete ve stejný den :palec:, ke mě tedy bude asi nejblíž @Gony19 která jde zítra :kytka: to budeme mít rozdíl tří dny. Držím všem palce
@SanyM poradit neumím jsem tady poprvé.

• Citovat
  • Upravit
212
6.12.23 15:15

@Snazilka2022

Ten mi tentokrát nepíchli, protože beru ten estrofem a ostatní léky. To ty asi nebereš ne?
Dnes mi akorát brali krev, aby zjistili hladinu těch hormonů, aby věděli, zda mohou vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
6.12.23 15:20

@SanyM Nene mám KET v nativním cyklu. Mně brali akorát progesteron, že ho nemám moc vysoký, jinak by KET nemohl proběhnout. Tak pak se musíme podporovat, abychom netestovali moc brzy, co ty na to :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 15:23

@Snazilka2022 mě taky nabírali krev před KET, kvůli hormonům. Zjišťovali mi progesteron.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.23 15:24

Kolikátý den pak chcete testovat?

• Citovat
  • Upravit
1948
6.12.23 15:26
@Anonymní píše:
Kolikátý den pak chcete testovat?

Já 10. den. Den před Vánoci, ať kdyžtak negativní test rozdýchám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 15:30

Já si chci 15.12. v pátek dojít na krev na HCG, to už budu 11 den po KET a doufám, že s testováním taky vydržím co nejdéle :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.