KET prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.12.23 15:18

Ahoj holky, zítra si chci dojít na krev jako samoplátce. Myslíte že jestli to klaplo, tak tam už nějaká hodnota bude? Zítra budu 11 dní od KET a ještě jsem netestovala, ale už se k tomu chystám :lol:
A jinak jsem koukala a ve zprávě taky nemám zapsanou kvalitu embrya, ale bylo prý pěkné :srdce:

• Citovat
  • Upravit
226
14.12.23 15:21

Tak já se objednala jako samoplatce na 13.den od KET.
A teda doma nevím kdy otestuji. Kolikátý den testujete vy? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
14.12.23 15:23

@Lilly71 Já chci 10. den.. 23.12. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.12.23 15:30

@Lilly71 @Snazilka2022 já chci 11. den 23.12. taky :dance: :lol:

Holky, jinak jste v poho? Já jsem unavená, bolí mě hlava, lehce se mi točí, nic se mi nechce, prostě nějaká marná sem. A jsem naštvaná z toho píchání prolutexu, protože jsem četla, jak je to bolestivé…zkrátka ty hormony mi dávají asi zabrat. Takže jak jsem nadávala na Amelgen, tak asi zlatej Amelgen oproti tomuhle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
14.12.23 15:32

@SanyM Ty jsi měla včera KET jako já ne? Tak to je 10. den :) :palec: Ten první se nepočítá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.12.23 15:34

@SanyM já měla dnes KET a jsem teda dneska mega unavená ale je asi i tím že jsem toho moc nenaspala a hlava mě taky trochu bolí ale to je možná počasím.
To já nevím kdy budu testovat doma.
Budeme přes vánoce u rodiny která to neví takže uvidíme no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.23 15:36

@Lilly71 já jsem testovala už 6 den 🙈 a test byl pozitivní. Od té doby jsem testovala až dnes tedy 9 den a takto :) @SanyM taky jsem unavená, bolí mě hlava a dole mám pocity jako před MS ale je trochu jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.12.23 15:41

@Snazilka2022 aha :lol: tak dobroš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.12.23 16:05

Holky, já byla také včera a rozjela se mi taková migréna, že až teď jsem schopná koukat do telefonu. Jako šilhala jsem po všech analgetikách doma, ale snad už je nejhorší pryč. Koukám ale, že ten bolehlav nás trápí více, možná fakt počasí… Testovat se také chystám 23.12., abych už na Vánoce věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.12.23 17:06

No mě se chce šíleně spát ale nějak nemůžu zabrat. Což je i boj v noci :roll:
A chtěla jsem se vás zeptat jestli se v něčem omezujete?
Co třeba káva?
Já normálně piju rozpustné s mlékem nebo kapsle latte. Tak nevím jestli můžu nebo ne :nevim:
Teď jsem ho teda pár dní neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.12.23 17:25

Anonymní: mě k tomu embryu řekl doktor jen, že už se klube :lol: ale ono taky hlavně záleží na všem ostatním..
Jinak seš dobrá, že ses ještě netestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.12.23 17:28

@BarbaNala mě se taky rozjíždí migréna :oops: jakto? A ty bereš pls jaké léky? Ale to asi nemusí být po nich..prostě se v tom těle něco děje…snad :srdce: Já ale vůbec nevím co s tím, prášek na migrénu si vzít nemůžu a musím tady teď s dcerou vystřihovat..den je ještě dlouhej a manžel odjel pryč na večírek i se spaním :?
Nepamatuji si tento stav minulý ket. Pak v prvním trimestru jsem teda furt trpěla na bolesti hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.12.23 17:29

@Lilly71 prej se normálně může pít káva, já se neomezuji zatím nijak extra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.12.23 18:05

@SanyM Já na bolesti hlavy hold trpím, takže to prostě přičítám stresu a to že jsem si nevzala na bolest prášek. Jinak mám Amelgen, estrogem a clexan, ale nemyslím si, že je to tím.
Já naštěstí vůbec nic nemusím, tak jsem celou noc a den jen seděla s mokrým hadrem na hlavě. Jinak mi ale radila doktorka v těhotenství, že na migrény lupnout dva paraleny najednou, ty se snad i mohou. A v druhém trimestru pak jsem měla dovolen i ibalgin. To jen kdyby to klaplo a bylo trápení s tou hlavou.
Tak se drž!

Jinak já se také neomezuji, jen se snažím jíst trochu vyváženě a dodržuji pitný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
14.12.23 19:40

@BarbaNala to koukam, kolik nás tu je, co budou testovat 23.12. :dance:

Taky mě dnes bolela hlava :lol: :lol: jsme si to všechny vsugerovsly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.