KET prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
14.12.23 22:28

@BarbaNala tak já měla nakonec brutální migrénu, celej den byl na nic a postupně se ta bolest hlavy zvyšovala. Kolem šesté večer jsem myslela, že se zblázním. Tak šílená bolest hlavy, lehká zimnice, nemohla jsem ani mluvit, bylo mi na zvracení, dala jsem si jeden paralen, na chvíli jsem usla, dcera mě vzbudila, že má hlad a musela jsem zase fungovat..v osm jsem s ní šla spát a až teď v deset je to ok. Hnus fialovej :oops: zkusím se v lékárně zeptat na nějaký hořčík pro těhotné, prý to pomáhá. Přeji vám, ať tohle nezažijete. Přitom nijak extra na bolesti hlavy teda netrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.12.23 22:30

@Holkacoradacestuje velká gratulace :dance: :srdce: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.23 08:40

@SanyM díky :) těším se na vaše výsledky holky držím moc palce všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.12.23 09:21

Ahojky holky, dlouho jsem nepsala, vůbec jsem teď nestíhala.. zrovna jsem dočetla, co jste stihli probrat😊 já jsem dnes 8 den po Ket a test je pozitivní, tak doufám, že i vy najdete pozitivní testy 😊 držím palce 🌼
Viděla jsem, že se tady řešil Amalgen… Taky ho tentokrát mám a vůbec mi teda nevyhovuje, ale doktorka říkala že je lepší než utrogestan, tak ji důvěřuji 😊 ale ta cena… A co se týká toho, jestli to ví naše okolí.. tak ano ví to opravdu hodně lidí z našeho blízkého okolí včetně lidí z mé práce.. a naštěstí to všichni už berou jako normální věc 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
15.12.23 09:38

@Gony19 To je úžasný :dance: Gratuluji :srdce: Kolikáte ivf a ket to bylo? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.12.23 10:14

Děkuji ❤️ teď už jenom doufat aby to bylo všechno v pořádku 😊 bylo to 2 IVF první Ket, ET neproběhl, čekalo se až na Ket. Z prvního IVF už mám holčičku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.12.23 12:10

@Gony19 moc moc gratuluji :srdce: já mám 9 dní od KET, bylo to druhé IVF (ET nebyl, čekalo se na genetiku no a na Mikuláše KET). Nemám odvahu testovat…ale dnes jsem si koupila testy, tak asi zítra jak bude i manžel doma…máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.12.23 13:17

@Zizinka01 Děkuji :srdce: příznaky kromě pobolívání břicha nemám žádné, ale i u dcery přišly až daleko později 😊 já jsem chtěla původně testovat až v neděli, ale zkoušela jsem test už před 3 dny abych věděla jestli už je pryč ovitrill a překvapilo mě že tam byl už pěkný duch.. tak mi to nedalo 😊 moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.12.23 13:32

@Gony19 Děkuji :) :srdce: mě právě taky sem tam pobolívá břicho…na různých místech…ale nevím zda to třeba není z jídla…chjoo..tak moc bych si přála aby byl test pozitivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.12.23 16:38

Holky, mám takovej blbej dotaz. Ale máte tam dole nějaký špinění? Já mám lehkej žlutej výtok, tak nevím, zda je to dobře nebo špatně. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.12.23 16:52

@SanyM Ahojky, jak vytéká celý den ten Amalgen tak těžko říct, ale myslím že jakýkoliv výtok je v tomto stádiu v pořádku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.12.23 17:00

@Gony19 @SanyM
Jo ja taky mám amelgen takže ten jinak nic jiného nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
15.12.23 17:35

@Gony19 @Lilly71 jasný. Já dnes poslala manžela pro ty injekce Prolutexu a platil 5500 Kč, a mám to na 14 dnů, nemáte s tím některá zkušenost? Nemohu té ceně uvěřit. Takže nevím, zda se spletli v lékárně nebo to myslí vážně, že budeme platit takové sumy až třeba do třetího měsíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.12.23 18:01

Holky, nemůžu uvěřit vlastním očím, i u nás se zadařilo :srdce: :srdce: :srdce: je to testováno z odpolední moči…od 14 do 16 jsem spala, pak jsem si dala skyr a udělalo se mi nevolno… přeji to Vám všem, před těmi Vánoci to prostě musí vyjít :srdce: :* jsem 9 den po ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.12.23 18:29

@Zizinka01 Moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.