KET říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
13.10.23 19:06

@Gab582 Ahojky, také jsem byla 12.10 na ultrazvuku a plánu KET🤗 Kdypak Ti budou vkládat sněhuláčka?☺️
Já mám také zamraženo:)
Pro klid jsem je poslala ještě na genetiku, tak se to tím posunulo☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.10.23 20:54

@Korrekt
Transfer bude už v úterý 17.10. Beru estrofem 1-1-1 a ode dneška zavádím utrogestan 2-0-2. Domluvila jsem si i embryoglue, ikdyž lékař mi říkal, že je to spíš zbytečné, že to zvyšuje šanci jen asi o 3- 5%. Což mně ale nepřijde úplně zanedbatelné… říkala jsem si, že kdyby to nevyšlo, tak bych si vyčítala, že jsem ho nedala, takhle budu mít klid na duši, že jsem pro to udělala vše možné i nemožné 😊
Kdy naplánovali transfer tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
14.10.23 00:23

@Gab582 já mám transfer 23.10:)
Teď píchám 4× menopur do neděle, v pondělí ovitrelle a od středy mám zavádět Amelgen☺️ a den po ket píchnout Decapeptyl.
Tomu rozumím, já si ho také dávám, každé % si myslím, že je důležité 🙏
Je teda tragédie kolik vše stojí, ale také jsem šla do všeho, abych si byla jistá, že jsem udělala maximum☺️
Mám už 3 IVF.
Jak jsi na tom Ty?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.10.23 05:37

@Korrekt
Tohle je moje první IVF a první KET, čerstvý transfer v srpnu nebyl kvůli ohss. Máme zmražená 4 embrya, tak doufám, že to klapne a zbyde nám i na sourozence za nějaký rok 🙏 chtěla jsem KET v nativu, ale ovulace u mě vůbec neprobíhá, takže musíme takto.
A během těch 3 IVF byl nějaký transfer úspěšný? Moc držím palce, aby nám to všem vyšlo 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.10.23 08:11

Ducharina

Holky..prosim radu.
Zkousela jsem test zase rano, ale neprijde mi, ze by ten testovaci prouzek nejak silil🤷🏻‍♀️
Ja vim, ze mi asi nezbyde nic jineho, cekat zase par dni..a nejlepe na krev.
Kdyz uz mam takhle ducha, tj., ze HCG v moci je, myslite, ze kdyz pujdu v pondeli na krev (budu 10. den po KET), ze to ma uz nejakou vypovidajici hodnotu?

Příspěvek upraven 14.10.23 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
14.10.23 08:12

@Gab582 To je krásný výsledek 🍀 budu držet pěstičky✊
Nene, žádný nebyl úspěšný..ale teď věřím, že bude🙏
Je to 5 let od posledního pokusu a mám nového partnera i kliniku. Bála jsem se, že vzhledem k věku (34) bude odběr horší a bude málo vajíček zase, ale musím říct, že jsem nezažila takovou péči a všechno okolo ze strany kliniky ( od května různé testy atd) všechno jinak než na předchozí klinice a poprvé jsem měla nádherný odběr a mám super zasobu :potlesk:
Doktor naopak říkal, že on má lepší zkušenosti s transferem zmraženého embrya, tak mu věřím, jelikož zatím ukázal, že dokáže zázraky 🍀 🤗
A i jsem s partnerem o dost klidnější a to si myslím, že také dělá hodně :kytka:
Určitě nám to vyjde 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.10.23 09:54

@Moncasnaz Ahojky, ja to taky tak měla, ze mi přišlo, ze mi testy ukazkove nesili. Stal se ze mě testovací maniak a za testy jsem utratila asi 5000 :oops: ale zjistila jsem, ze mám silnější ty odpoledni. Jistotku mít budeš, když si pak zajdes na krev ještě ve středu. Já už jsem to pak taky nevydržela a zasla, protože ty testy mě fakt znepokojovaly, a hodnota HCG se hezky zdvojnásobila, tak jsem hned byla klidnější. Kdybych to udělala dřív, usetrim :D Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.10.23 10:05

Já nikdy moc netestovala… snažila jsme se čekat do dne menstruace.. Teď v září, když se „skoro podařilo“ a skončilo to biochemickým.. jsem měla krásné dvě čárky den před očekávanou menstruací.. Tentokrát bych ráda vydržela až do krve.. ačkoliv případné zklamání se asi lépe zvládá doma.. než při telefonátu z CAR v zaměstnání..

Holky, snažíte se dělat něco navíc pro úspěch? Vysadit kávu.. ananas a tyhle triky..? Já už nevím čemu věřit a co fakt může pomoci :-D Sice mám ovulaci, ale po poradě s doktorkou jsme šli do stimulavaného cyklu.. jsem si řekla, že když by nebyla třeba kontrola, tak bych už těhotná byla.. Je to ale kvanta léků..
Byla jsem dokonce v červenci na odběru na receptivitu sliznice… Takže mám vypočítaný transfer na čas.. To už je fakt maximum, co medicína umí :-D… Stálo to cca 11 tisíc, ale zase mne uklidnilo, že tam receptivita je.. Takže je důvod neúspěchu asi kvalita vajíček..

Zítra budu prvně píchat prolutex.. ve 12 hodin.. a zrovna máme být v „terénu“, tak jsem zvědavá..

@Moncasnaz Asi bych počkala ještě pár dní.. ať tě to zbytečně neznepokojuje… Důležité je, že máš pozitivní test!!! Teď už je to na embryjku.. Řekla bych, že 10. den je fakt brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.10.23 10:16

@Sim7 Teď jsem po 4transferu, ve středu si mám dělat TT.
V předchozích transferech, jsem nepila kávu, pila jsem ananasový džus, po transferu jsem doma měla nohy nahoře 🙃 bála jsem se celých 14dni fungovat normálně. Když jsem šla po schodech vypadalo to jako když je mi 90let :zed: nespala jsem v noci na břiše…
Teď už to neřeším… 3 dny po KEt jsem odpočívala. Pak už fungují normálně ikdyz jsem na PN. Kávu piju, chodím denně na procházky, uklízím atd.
Opravdu záleží na kvalitě embrya :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.10.23 10:54

@cernobila01 Hehe a to si také říkám, že je to asi hlavně o té kvalitě embrya :-D Každopádně bych řekla, že teď ti to dopadne.. protože jsi hodně v pohodě :-D

Já si teď poslechla pár „odborníků“ na youtube a víceméně je závěr.. že se má dělat vše, co dělá radost.. PN též zvažuji.. mám hodně moc stresu v zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.10.23 11:15

@Sim7 Ja tedy naopak neodpocivala nikdy. Poprve jsem byla pak na horach, po druhe jsem se stresovala, pze jsem delala statnice. A ted po treti jsem jeste ten den zarizovala oslavu narozenin, litala pro kytky a dort..a den nasledujici byla u nas ta oslava, takze o nejakem odpocinku jsem si mohla nechat zdat :D

Ale co jsem delala pri kazdem KETU (mela ty 2 predchozi uspesne), tak tyden pres pichnutim Ovitrelle jsem si davala kazdy vecer dvojku cervneho vina a pila grepovy dzus (kvuli sliznici), 5 dni pree KETEM jsem jedla vzdy kousek ananasu (celeho i s tim stredem) a ten jsem si dala jeste naposledy v den Ketu. Pokazde jim Femibion 1 a hlavne na KET si beru svoje oblibene ponozky (hlavne nohy v teple😅).

Příspěvek upraven 14.10.23 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.10.23 11:16
@Alac píše:
@Moncasnaz Ahojky, ja to taky tak měla, ze mi přišlo, ze mi testy ukazkove nesili. Stal se ze mě testovací maniak a za testy jsem utratila asi 5000 :oops: ale zjistila jsem, ze mám silnější ty odpoledni. Jistotku mít budeš, když si pak zajdes na krev ještě ve středu. Já už jsem to pak taky nevydržela a zasla, protože ty testy mě fakt znepokojovaly, a hodnota HCG se hezky zdvojnásobila, tak jsem hned byla klidnější. Kdybych to udělala dřív, usetrim :D Držím palce :kytka:

Dekuji za odpoved - moc doufam, ze budu stejny pripad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.10.23 16:08

Ahoj holky, ja byla na ketu 4.10 a v pondeli jdu na krev. Mam ducha od ctvrtka vecera a zda se mi ze moc nesili 🥺 😞 uz jsem zoufala, nektere testy mi ho ukazuji, pak si udelam test z dr maxa a ten neukazal nic, a ze stejneho vzorku moci mi zas jinaci ukazal. Jsem jak pominuta! Mame doma dvouletou holcicku taky z ketu a meli jsme 3 mrazacky. Prvni se neuchytil, Izabelka je druhá a ted tretí. A do dalsiho Ivf se mi nechce😔Vim ze jste tady nektere ktere ditko nemate zadne, a verim i za vas ze se povede, ale me z toho ted naposruhe hrabe daleko vic🙄 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.10.23 16:15

Jo jeste pridam ze opravdu kazde tehotenstvi nebo cokoliv je jine. Vzdy bylo vlozeno tridenni embryo. Bez glue, bez niceho jen vzdy utrogestan. Vime ze neni problem u mne ale u partnera proto mame spermie od darce. Prvni ket se neuchytil, druhy je Izabelka. U Izabelky od 6 dne duch a silil az po dve carky silne do krve. Hned 4 den me zacali bolet prsa a vedela jsem to, nevim jak ale vedela jsem to ze jsem tehotna. Tentokrat duch 8 den a zatim nesili, ted je to 10 den a 12 den krev. Zadne bolesti, obcas nolest v bedrech jak na ms ale jinak nic!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.10.23 18:03

@Chodži Ahoj, tady testovací maniak :D Testy Livsane a Dr. Max (oboje nejcitlivejsi) mi ukazovaly docela o dost slabší čárku než Mamatest. Super je ten digital, ukazoval mi vždy po tydnu hezky pokrok, kdyz mě papirkovy test neuspokojil :D :palec: Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí