Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Artula jako taky jsme ho připlatili, první ET byl bez EG- nevyšlo, první KET teďkom s EG
jsem zvědavá
@Chcimiminko1 to obdivuji, já ti nikdy do krve nevydržela. Tak ať je pozitivní vysledek, kdy jdeš na krev?
@Staar12 pondělí
děkuji, jak se říká nechala jsem to koňovi tentokrát ![]()
Tak vsem co cekaji na krev, strasne moc drzim palce..
A cekame na @Chcimiminko1 az nam da v pondeli vedet✊
Me vcera strasne bolela hlava, dnes je to lepsi, ale boli me v krizi…jinak zadna zmena☺️
@Artula
Máš pravdu take to tak beru, že tělo si samo řekne, jestli to zvládne a přijme nebo ne to samé platí i o embryjku…je hrozně, že člověk neví proč se nedari
člověk by se podle toho zařídil a udělal pro to maximum…teď jsem zkoušela bylinky v mezicyklu od babi radnické.. už začínám stimulovat na poslední transfer mám mrazeno po trecha asi půjdu do dvou no…už se bojím, že se to nechytne a budu muset na celé IVF znovu…bojím se kvůli ohss ![]()
@Ivca963 Jsem to úplně stejně až na to, že mam v sobe druhé a poslední embryjko z prvního ivfka co vyšlo dobře na biopsii a zítra jdu teda na HCG odběry. Jak to nedopadne, tak musim znovu na cele IVF.
Posledně jsem měla po stimulaci přes 60 vajicek, co mi odebírali a z 13 embryjáků dopadli dobře jen dva na biopsii
. Ten proces byl strašný aspoň u mne hrozně to bolelo vypadala jsem jak v 7. Mesici s nafouklym brichem, nalady jak kráva, no partnera jsem poslala pak na chatu na týden, abych ho nezabila.
pak jsem se z toho dostavala tak 3 týdny teda.
Já se taky ptala na vložení 2 naráz, ale bylo mi řečeno, že kvůli rizikům už mého vyššího nad 35 to u mne doktor ani nedoporučuje navíc moje mamča měla komplikovaná těhotenství ve 20, kde málem u dvou otěhotnění ze tří umřela, tak možná i proto má obavy. Tak uvidím zítra teda na krvi. ![]()
@Artula jsi dobra, ze jsi vydrzela netestovat 👍 Tedy zitra uz budes vedet☺️
Strasne moc drzim palce✊
Ja jsem teprve dnes 3 den a jsem strasne nervozni🙏
@Moncasnaz Jo jsem taky nervozni, to jsme vsechny.
Já netestuju, protože se mi stalo uz asi 5×, že tam byla čárka jak jsme jeli jen vyvolavacky ovulace a snazeni se jeste u iui, a vysledek byl u krve negativni, partnera to akorat zmatlo a mne nasralo, byl nateseny a pak hodne zklamany. Tak jsme se shodli, ze na to kaslem pak mi rekl doktor ze to delaly leky
Tak to prdime a nechavame na jistotu u krve.
Taky držím palce, vydržet se to dà. My po těch iui jsme s testovanim vyleceni
. Držím palce, pak dej vědět až taky půjdeš na krev.
![]()
@Artula tak. a dnesek moc drzim palce aby se tehu potvrdilo🙏
@Chcimiminko1 Taky, taky držím palce, ještě jsem měla odběry na endokrinologii, tak jsem opíchaná až až
![]()
@Artula
Moc držím palce dnes
…jinak tě úplně chápu já měla po tom také bolesti a taky podmiňování podbřišek…naštěstí se to po MS zlepšilo…jinak některé centra ani nechtějí transferovat dvě embrya vůbec…u nás to tedy nezakazují, ale riziko je to samozřejmě…no jsem zvědavá jak se teď domluvíme, ale asi zkusím dvě je mi líto je „vyhodit“ kdybych to věděla tak bych je nechala po 1 max.po dvou, ale jak byl člověk tímto nepolíben tak jsem to nechala na nich…já to po porodu také neměla moc ok měla jsem revizi kvůli placentě…
@Ivca963 Byla revize bolestivá jako potom zákroku? Za jak dlouho jsi byla už zahojená? Budu ti držet moc palce.
![]()