KET říjen 2023

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
328
26.9.23 00:42

KET říjen 2023

Ahojky, pojďme se podpořit při říjnových KET (a nejen říjnových samozřejmě) 😇 mám doma jedno dítko už. Aktuálně jsem ve fázi přípravy Estrofemem na říjnový KET. Tak všem držím palce 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
26.9.23 19:37

Ahoj, já jsem také ve fázi přípravy estrogenem. Snažíme se už 4 roky. Zatím se nezadarilo… Mám teď před sebou 4 transfer. Tak snad nám to vyjde🙏 🙏. Pak už žádné embryjko nemáme… Tak si držme palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
26.9.23 22:17

Ahoj holky, taky se rada pridam, ale nas ceka cele nove IVF.
Drzim vsem pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.9.23 10:10

@cernobila01 moc držím palce! A jaká je příčina IVF? Já mám PCOS a alergii na sperma.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.9.23 10:14

@Jodie.22 takže IVF už nějaké proběhlo.. Kdy začínáte? já jsem zkusila inseminaci, komplet IVF, ale měla jsem hyperstimul. syndrom, tak byl pak KET, neúspěšný. A otěhotněla jsem spontánně :andel: Teď zkoušíme KET, tak snad se podaří 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.9.23 10:22

@nika.veroni děkuji :andel: Já mám špatnou genetiku :? musim mít kontrolu embryí… A ještě jsem pozitivní na antifosfolipidove protilátky :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
27.9.23 11:29

@nika.veroni
Jojo uz za sebou mame jedno IVF pred lety, z ktereho jedno dite uz mame. Meli jsme 5 mrazacku, jeden zbyl, tak jsme zkusili sourozence, ale nevyslo to. Loni jsme podstoupili par IUI, ale bylo jasné, ze nic, ale ja se porad psychicky nemohla nějak rozhodnout k dalšímu IVF.
Az ted nadešel ten cas, asi to tak melo byt… 🤷🏻‍♀️
Moc gratuluji ke spontalnimu otěhotnění, v takovy zazrak ja porad taky doufala. Nikdy nam na zadny problem neprisli. Ale stejne nic.
Budu drzet pesti na KET 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
27.9.23 12:57

Ahojky 🙂 taky bych se k vám ráda přidala, v pondělí jdu na ultrazvuk a pokud nepůjde o anovulační cyklus, tak by 9.10. proběhl ket dvou embryí 🙏..máte někdo zkušenosti s transferem dvou? Mně zatím vkládali vždy po jednom mám, za sebou 4 transfery a zatím jen biochemické nebo se vůbec nechytlo 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.9.23 17:10

@cernobila01 co to znamená? :think: ty protilátky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.9.23 17:16

Když máme 5 denní embrya, stejně se může stát, že po rozmrazení se nebudou vyvíjet? Nebo? :roll: zapomněla jsem se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.9.23 17:46

@nika.veroni autoimunitní onemocnění manifestující se přítomností žilních a arteriálních trombóz a u žen ve fertilním věku těhotenskými komplikacemi charakteru spontánních potratů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.9.23 17:56

Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala. Teď jsem začala brát estrofem a příští čtvrtek jdu na kontrolu UZ, tak snad sliznice bude dobrá a bude se moc plánovat KET, můj první, tak snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
27.9.23 19:46

@nika.veroni muze, ale v dnesni dobe uz se to stava minimalne. Ty metody mrazeni jsou citlivé. Takze to je opravdu vyjimecne 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
27.9.23 19:48

@N89 ahoj, drzim pesti. My jsme vzdycky vkládali po 1 embryjku, ale spoustu holek zde v diskuzich dava dve najednou. Pokud mate dost mrazacku, tak bych se toho nebala, vetsi sance na úspěch a kdyztak dvojčátka ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
27.9.23 19:48

@Staar12 drzim pesti, at vse klapne 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie