Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sim7 proto taky tentokrát netestuji a čekám do odběru krve, půjdu v pondělí. Už stejně není co změnit
![]()
Ahojky
mužu se kvam pridat i kdyz jsem ze slovenska? no jakoze pochazim s ČR ale momentalne uz 17 let ziju na SK ![]()
Muj pribeh je asi takovy ze se smuzem snazime uz velmi dlho o dietatko, asi sedum let, byla jsem na IVF kde jsem mela 7 krasnych embryji, sla jsem na ET vkladali mi 1 embryo a neuchytilo se to, potom jsem mela po pul roku KET- 2 embryjka a nic, za ďalších pul roku KET - 2 embryjka uchytilo se jedno ale v 8tt jsem potratila potom jsem si dala rok pauzu a sla jsem na dalsi KET posledne 2 embryjka a zase nic. potom ďalší IVF a ET 1 embryjka a zase nic
Potom jsem mnela dlouhou pauzu asi 3 roky protoze jsem mnela zdravotni problémy s psychikou, strach s lidi agorofobiu a dalse veci a nebyla jsem schopna ani oddist s domu dostavala jsem zachvaty s dychem, strasne mi bilo srdce a proste jsem to nezvládala
a momentalne jsem už shruba 4 mesice vylecena
a jsem za to stastna
no a momentálne jsem byla minuly tyden v patek 29.9. na KET 1 embryjka
chtela jsem dva ale nejak jsem to zapomnela rict doktorce drive
a citim se uplne jinak pri kazdem vklade mi nic nebylo okrem toho ze jsem shruba druhy treti den dostala silenou bolest pod briskem a uz jsem vedel aze to oddislo a ze uz to vemne neni nejak jsem to citila, ale tedka je to jine od druheho dnu vkladu mne boli pod briskem a krize bolelo to dost ale tedka je to uz lepsi
ale cítim ze by to konecne mohlo vyjit jsem momentale 6DPO a aj jsem testovala ale mam testy citlivost 25 a to je jeste brzo aby se neco ukazalo a na krev jdu v pondeli 9.10. tak jsem zvedava ( prominte kdyz pisu s chybami ale tak pisu ceskoslovensky
) to je muj pribeh ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidávám s říjnovým KET 🤗 Teď beru Estrofem 3× denně, 12.10. mám kontrolu a naplánuje se datum transferu, když bude vše ok. Bude to můj první KET, čerstvý ET nebyl kvůli OHSS. Máme 4 zmražená embrya. Držím nám všem palce!!🍀 🍀
@larinka7765 taky jdu v ponděli na krev, teda to je taky příběh
budu moc držet pěsti ![]()
@Chcimiminko1 ďakujem krasne aj tebe budu držet palce
a máš nejake pocity? jak se citis?
@larinka7765
snažím se nepozorovat, ale myslím si, že z těch léků mě bolí břicho, ale začalo mě bolet už hned ten den po ket pár hodin. Nevím, dneska je mi trochu špatně, ale to mám z toho jak furt něco pročítám a hledám určitě
říkám si, že normálně bych ani ještě nevěděla, že jsem těhotna
mám 2 dny do menstruace
co u tebe? ![]()
@Chcimiminko1 tak ze zacatku jsem taky mnela po zakroku bolesti pod briskem a bolesti zad asi 4 dni ale tedka to jeste boli ale jenom sem tam ale hlavne vecer to boli a nafuknute bricho to mam s tabletek a citlive prsa ale mam taky pocit ze by tedka mohlo vyjit ale tak beru to uz nejak optimisticky ze je to 50 na 50 ![]()
@Chcimiminko1 ja mam dostat menstruaci v pondeli 9.10. to mam jit i na krev tak uvidime, ale pokazde pred mestruaci jsem byla strasne naladova ale tedka jsem klidna tak nevim no ![]()
@larinka7765 však ono to je tak určitě 50/50
stejně to nějak nezměníme ![]()
@Chcimiminko1 skoda ze nevymysleli nejake centrum kde si nas nechaji cele dva tydny klidne i mesic ale davaji na nas pozor a poslou nas domu tehotne a hotovo ![]()