KET říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1186
28.11.23 16:16

@Karolinajes14
Mě je teda celodenně nevolno(u malého vůbec) nezvracim, ale je to dost nepříjemné nemůžu se tak nějak na nic soustředit a to chci péct cukroví, mám seznam 15 druhu, tak jsem na sebe zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.12.23 10:41

Ahoj holky, tak s mojí hodnotu 2500 14. den po ket máme jedno miminko. Druhé se nechytlo @IvcaaC Co u tebe? Doufám že vše v pořádku a druhe miminko vse dohnalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
2.12.23 17:06

@Markki01
Ahojky zatím jsou tam dvě embrya, obě srdicka, ale to jedno od minulé kontroly skoro vůbec ne vyrostlo a je cca o dva týdny mladsi, dr mi rekl, že si mysli, že se přestane vyvijet… V úterý jdu na kontrolu ke svému gynekologovi, tak uvidime, vcer a jsem trochu zaspinila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.12.23 21:40

@IvcaaC ahojky, tak drzim pesti na utery urcite dej vedet, budu na tebe myslet. To spineni je skrze hematom nebo proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.12.23 09:22

@Markki01
Nene hematom nemám, ale nevím no může to být i mi na to upozorňoval, hlavně beru clexane a zavádím tak jestli jsem se třeba neskrabla…a jak se cítíš ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.12.23 12:15

@IvcaaC ahojky, tak jak jsi vcera dopadla? Ja porad cekam na prvni ultrazvuk, takze nervy na pochodu. Uz mam doma jednoho prcka a moc bychom si prali druhe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
6.12.23 21:12

@Markki01
Ahojky tak včera už bylo druhé embryo bohužel bez :srdce:, druhé vypadá v pporadku, tak snad to bude v pořádku a to druhé se vstřebá… Ještě jdu přes Vánoci na kontrolní a ono jak to vypadá pro klid Dr a mé duše :andel: a když jdeš na utz? Držím moc palce ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.12.23 15:53

@IvcaaC to je mi moc lito, ze to druhe miminko vzdalo :,( :,( :,( Na druhou stranu jsem moc rada, ze prvni je v poradku. Kolikaty jsi ted tyden? Me ceka ultrazvuk az pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.12.23 12:01

Ahoj maminky, zvu vás do naší soukromé skupinky s termínem červenec 2024 🙂 Doufám, že se tady někomu zadařilo a že se tam uvidíme 🙂

https://www.emimino.cz/…024/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.12.23 17:19

@IvcaaC ahoj, tak u nas ultrazvuk v poradku :) co u vas? Kolikaty jsi uz tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.1.24 18:32

Ahoj vsem! Byla jsem jednou z vas.. Bohuzel mi rijnovy KET nevysel.. Chtela bych se zeptat, zda vam nezbyly nejake stimulacni leky (Meriofert, Menopur, atd.) ci letrozol? Moc by mi to pomohlo, nebot uz jsem samoplatce a zvolili jsme stradaci cykly, aby byla vyssi sance a je to nejen psychicky, ale i financne nakladne :-( (vic ivf za sebou bez ET, kdy se embrya mrazi). Pripadne prosim SZ
Dekuji moc.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital