Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boo01 je to možné, ale někdy to táhne i do třísel, snad je to roztahování dělohy
Holky já teda už začínám s pořádnou únavou přes den jak nejdu spát tak bych to nedala a šílená migréna celý den!!! U dcery mně začalo být zle od 7 týdne do 13 ale žádné migrény
už ať je středa a mimiska uvidím a hlavně mne zajímá jak stoupla hodnota krve, na jaro když jsme čekali dvojčátka po 14 dnech byla hodnota 5500 (jednovaječná) a týden na to 130000 tak jsem fakt zvědavá
@Miiissaaa píše:
@Boo01 je to možné, ale někdy to táhne i do třísel, snad je to roztahování dělohy
Jo jo, to je ono.
Jde to i do třísel.
@Karolinajes14 píše:
Holky já teda už začínám s pořádnou únavou přes den jak nejdu spát tak bych to nedala a šílená migréna celý den!!! U dcery mně začalo být zle od 7 týdne do 13 ale žádné migrény![]()
už ať je středa a mimiska uvidím a hlavně mne zajímá jak stoupla hodnota krve, na jaro když jsme čekali dvojčátka po 14 dnech byla hodnota 5500 (jednovaječná) a týden na to 130000 tak jsem fakt zvědavá
Mě už trápí bolesti hlavy a migrény od stimulace. 6. den po transferu jsem měla asi tu nejhorší v životě. Klasika, aura, ztuhlý krk a zvracení… Normálně mi odezní do jednoho dne. Teď až třetí den. To už mě jen bolela hlava. Ptala jsem se a je to hormonálně. Někdo prý má tu hlavu prostě citlivější. ![]()
@Karolinajes14 píše:
Holky já teda už začínám s pořádnou únavou přes den jak nejdu spát tak bych to nedala a šílená migréna celý den!!! U dcery mně začalo být zle od 7 týdne do 13 ale žádné migrény![]()
Mě poprvé hrozně bolela hlava a bylo to nedostatkem železa, když jsem ho začala brát okamžitě bylo po bolesti
@nemesis93
Ahoj, ten nedostatek železa Ti zjistili z krve? V kterém týdnu jsi to zjistila? Já beru mamavit vitamíny a tam je železa 143 % denní dávky.
Ahoj holky, včera večer jsem začala slabě krvácet čerstvou světlou krví. Co myslíte, že má dělat? Myslíte, že jsem potratila?
@Milca372 píše:
Ahoj holky, včera večer jsem začala slabě krvácet čerstvou světlou krví. Co myslíte, že má dělat? Myslíte, že jsem potratila?
Ahoj. Ne, nemusí to tak být! Máš bolesti? Máš potvrzeno těhotenství v děloze?
@Boo01 podbříšek mě pobolívá celou dobu. Bylo v děloze a bilo srdíčko i. Teď už to není čerstvá krev ale hnědá. A malinkato. Tak snad jen praskla nějaká žilka. Mám to nechat být?
@Milca372
Mohla to být žilka, mohlo to být drobné poranění čípku… Je to všechno hodně prokrvené. Mohl to být i hematom v děloze. Určitě si zavolej zítra do CARu, ať na Tebe kouknou. Pokud by ses více rozkrvácela nebo byly větší bolesti, radši zajdi na pohotovost. Můžeš si koupit v lékárně ascorutin, je volně prodejný. Mě ho doporučili na růžové špinění. Pokud už jen špiníš, tak to je moc dobře!
Odpočívej, žádná velká námaha! ![]()
@Boo01 Moc děkuju. Docela si mě uklidnila, tak snad to bude dobrý. Minule když jsem potratila, tak to bylo mnohem rychlejší. Ale bylo ve stejným týdnu tak jsem teď docela vystrašená.
@Milca372 píše:
@Boo01 Moc děkuju. Docela si mě uklidnila, tak snad to bude dobrý. Minule když jsem potratila, tak to bylo mnohem rychlejší. Ale bylo ve stejným týdnu tak jsem teď docela vystrašená.
Ono je to krvácení a různé špinění dost běžné.
Chápu, že když máš smutnou zkušenost za sebou, tak se o to víc bojíš. O tom bych bohužel mohla vyprávět… Zkus věřit, že to teď je jiné.
![]()
@Boo01 píše:
@nemesis93
Ahoj, ten nedostatek železa Ti zjistili z krve? V kterém týdnu jsi to zjistila? Já beru mamavit vitamíny a tam je železa 143 % denní dávky.
Ahoj, jojo u svoji doktorky hned na první návštěvě (po předání v CAR), mi nabírala krev a brala jsem Globifer, a po něm mi to pak přestalo, jinak se to nedalo vydržet
@nemesis93 píše:
Ahoj, jojo u svoji doktorky hned na první návštěvě (po předání v CAR), mi nabírala krev a brala jsem Globifer, a po něm mi to pak přestalo, jinak se to nedalo vydržet
Děkuju!
Tak to zkusím taky. Zajdu si na odběr. Hlava mě defakto pobolívá pořád. Pak se to změní v migrénu a stále dokola. ![]()