Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiwiovka 4+6, byla jsem dnes na gynde, protože mě v noci chytla silná bolest v podbřišku, že jsem chvíli myslela, že budem volat záchranku. Zítra jedu na 1.utz do caru. Akorát teda doufám, že mi můžou napsat PN kvůli práci
.
@Miiissaaa píše:
@kiwiovka 4+6, byla jsem dnes na gynde, protože mě v noci chytla silná bolest v podbřišku, že jsem chvíli myslela, že budem volat záchranku. Zítra jedu na 1.utz do caru. Akorát teda doufám, že mi můžou napsat PN kvůli práci.
Ahoj. Já mám PN skoro od začátku stimulace. Určitě Ti ji dají. Jak jsi dopadla na kontrole? Je vše v pořádku? ![]()
@Boo01 no mě ji právě v car dali jen na ty 2tydny po ket
.. ano, je to v děloze ![]()
@Miiissaaa píše:
@Boo01 no mě ji právě v car dali jen na ty 2tydny po ket.. ano, je to v děloze
Takže už ji máš ukončenou? Pokud jsi těhotná a máš rizikovou práci, v zaměstnání nelze přeřadit na vhodnou práci, máš nárok na 100 % náhrady mzdy a můžeš být doma. Nemusíš jít na PN.
@Miiissaaa
tak zítra po kontrole se domluv, že pokud bude srdíčko a vše v pořádku, že půjdeš se zprávou ke svému gynekologovi. Aspoň tak to dělám já. ![]()
@kiwiovka já bych radši v caru zůstala až do konce, moje gynda na mě dnes hleděla jako na totální hysterku, takže něco jako PN jsem před ní radši nezmiňovala…
@Miiissaaa
To já bych taky nejraději. Mám sice hodného gynekologa, ale ma hodně pacientek. Když objedná na určitou hodinu, zcela jistě bude minimálně hodina skluz… Což by mi nevadilo, ale není si kam sednout, je tam vydýcháno, vždy tam někdo má nějakou chřipku.
Sedím pak radši na schodech, což fakt v zimě není OK. Do toho vždy nervy. ![]()
@Miiissaaa
tak s tím zkušenosti nemám, jestli si tě můžou v caru nechat. tak držím palce, ať se domluvíš, jak potřebuješ ![]()
@Miiissaaa
to taky chápu, já také měnila. Snad k lepšímu.
Je to někdy těžký, vybrat správně.
@Miiissaaa píše:
@Boo01 ahoj, anogestacni vacek s plodem zatím bez srdíčka
Na srdíčko je ještě čas.
U nás zvou na UZ kvůli srdíčku až v 7tt. Já budu na UZ 6+2 podle transferu, 6+4 podle MS.