KET říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
9.10.23 16:28

Tak holky HCG pozitivní z krve 19 jednotek 12. Den po KET :lol: dělala jsem si test doma dneska po práci odpoledne a je negativní :think: no ještě že jsem netestovala, zbytečně stresy. Za 2 dny znovu na krev :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.23 16:36
@Chcimiminko1 píše:
Tak holky HCG pozitivní z krve 19 jednotek 12. Den po KET :lol: dělala jsem si test doma dneska po práci odpoledne a je negativní :think: no ještě že jsem netestovala, zbytečně stresy. Za 2 dny znovu na krev :kytka:

No jestli mas jen 25testy, tak to ani nezachytej, protoze to hcg je strasne nizky. Touhle dobou by se melo pohybovat 200 jednotek +. Dulezity je teda, aby se to zdvojnasobilo no, tak uvidis a preju moc moc stesti, aby to tak bylo. :)

• Citovat
  • Upravit
416
9.10.23 16:49

@Chcimiminko1 Tak strasne moc drzim palce✊A za dva dny to urcite vyroste :hug:

Ja jsem porad jak na trni..porad se pozoruju a mluvim s fotkou z ultrazvuku😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.10.23 17:41

@Chcimiminko1 Taky držím palce, ale věřím, že to bude v pořádku :kytka: u jednotek HCG za pár dní :srdce: :kytka: My ještě teda nic nevíme holky. Jsme stále v naději a partner je z toho chudák na prášky. :lol: :lol: :lol: Dneska nás pěkně potrápili ve 12 jsem měla volat, a že pořád nic, pak jsem se měla ozvat ve 13, zase nic, pak že ať zavolám ve 14h, to sestřička stále nemá výsledky, tak říkala že zavolá, no pak volala, že centrum pro rozbor krve mělo dneska nějakou velkou poruchu u přístroje (to nevymyslíte ty jo) tak se moc omlouvá a zavolá později, no a teď mi volala ze soukromého mobilu, že teda ani neprovedli ještě u nás rozbor, že na tom budou pracovat dneska do noci, že je nas tam hodne i mimo HCG vysledky. Tak že až zítra v poledne to bude. Zítra je 10.10. Takové krásné datum. :mrgreen: A já jsem na ty čísla. :mrgreen: :srdce: 🙏🏻 ✨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.10.23 17:46

@Artula ježiši to je o nervy viď :lol: jako taky nejsem zas tak v klidu, ale snažím a pořád věřím, že se to bude jen násobit :roll: tak dál držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.10.23 17:54

@Chcimiminko1 To teda, nervy to budou stále ještě do doby, jak říká partner, dokud nebude mít mimino na stole. Což má pravdu. Tak už jsem chtěla být taky trochu klidnější a vědět na čem jsme. Tak uvidíme, dneska jsem půl dne kvůli tomu provařila a uklízela, ať se zabavím. Zítra nevím, co budu už uklízet a vařit, jestli nás tak budou stále napínat.🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.10.23 23:23
@Ivca963 píše:
@nika.veroni
Já chodím 20, 21…jak máš dlouhý cyklus?

Mám každý cyklus stimulovaný, takže 28 dnů přesně.. teď beru Estrofem 1-1-1 a zítra jdu na UZ. Před lety při prvním IVF jsem nereagovala téměř na léky. Tak jsem zvědavá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.10.23 10:22

Tak holky je to tam!!! Po 5 letech 1. nějaký úspěch teda. Mám HCG v normě ke včerejšku, ale neřekla mi teda po tel kolik přesně. Teď se ještě modlíme teda aby to vše klaplo. Věřila jsem tomu dnešnímu datu 10. 10. a nezklamalo mne. :mrgreen: :srdce: :hug: Tak věřte taky holky a pak informujte hlavně. Držím palečky. :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.10.23 10:40

@Artula To je skvělá zpráva! :palec: Držím palce, ať je vše na dobré cestě a v pořádku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.10.23 11:19

@Artula super, to je skvela zprava. Strasne moc gratuluji🙏 ✊
A drzim palce aby se vse vyvijelo tak jak ma🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
10.10.23 18:05

@Artula moc gratuluji, budu držet palce ať sílí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.10.23 23:04
@Artula píše:
Tak holky je to tam!!! Po 5 letech 1. nějaký úspěch teda. Mám HCG v normě ke včerejšku, ale neřekla mi teda po tel kolik přesně. Teď se ještě modlíme teda aby to vše klaplo. Věřila jsem tomu dnešnímu datu 10. 10. a nezklamalo mne. :mrgreen: :srdce: :hug: Tak věřte taky holky a pak informujte hlavně. Držím palečky. :srdce: :palec:

Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.10.23 06:24

Ahoj holky. Pridavam se k vam. Dnes na krev, ve ct KET. Po trech dnech si picham injekci do zadku a jsem z toho vic vystresla, nez z transferu :zed: mam hroznej strach ze si to picham blbe. Prvni den jsem se “pichla” 3× nez se mi zdalo, ze snad misto ok. Dneska me pichnul partner a zas mam pocit ze to neni ono :roll: tak aspon ze bude ta krev, pokud jsme oba uplne levi, tak nam to asi v ten ctvrtek odlozi. Ach jo…. Nejradeji bych si tam na ty vcelicky dosla osobne ale mam to dost z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.10.23 07:10

@Tessa86 a co mas za injekce?
Ja jsem si pichala akorat do bricha ten Ovitrel tyden pred KET a taky jsem presne nevedela kam, ale myslim, ze to budete mit ok…hlavne je to pichnout aby se ta latka dostala dovnitr🙏

Ja byla na KET min. patek, jsem tedy dnes 5 dni po KET a to cekani je silene :zed: 😅
Chtelq bych zkusit test v nedeli rano-pokud to vydrzim😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.10.23 07:33

@Moncasnaz picham progesteron. Pokud to vyjde tak prej budu pichat nejmin 10×. Ufff. Pry to jde i do stehna. Asi se na to vyptam. To bude sice vic bolet, ale aspon to budu mit pod kontrolou. Necham si od nich namalovat na nohu ctverecek :D Ovitrel jsem myslim pichala pred ivf pred par lety. Tenkrat to nastesti vyslo napoprve.
To cekani byla hruza, pamatuju! Ale ja nikdy tehotensky test nedelala. Cekala jsem na krev. Rikala jsem si ze to stejne neovlivnim a asi bych si stejne myslela ze ten vysledek muze byt falesne pozitivni/negativni. Drzim pesti at to dobre dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí