Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, zakládám skupinku pro všechny, které čeká KET v říjnu 2025. Pojďme sdílet přípravy, radosti i obavy, podporovat se a držet si palce, ať nám to všem vyjde. Vítejte všechny, co se chystáte na KET v tomto období!
Ahoj, ja som dnes prvy den cyklu a zacinam brat Estrofem. Takze KET ma caka asi niekedy na konci mesiaca.
Vsetkym drzim palce 😊
@Rogaalo také beru estrofem a v úterý ultrazvuk..bude to můj 8. ket ![]()
@Levandulka25 píše: Více
Pre nas len druhy, prvy skoncil potratom 😔 kolko mas za sebou punkcii? Ja som, bohuzial, mala strasne komplikacie, takze na dalsiu punkciu uz nepojdem. Takze vkladame velku nadej do tohto a pripadne este dalsieho KET(mali sme 3 zamrazene embrya).
@Rogaalo mám za sebou 3 IVF…3× biochemické a 2× potrat (6tt a 8tt)..taky jsou moje punkce divoké, mám pcos ![]()
Tak to strasne drzim palce, aby to uz tento krat vyslo
U mna je to endometrioza, ale mali sme strasne dlhu cestu, kym to vobec potvrdili. Takze 5 rokov sme si mysleli, ze problem je len v nizkom pocte spermii u manzela.
@Rogaalo také držím palce
naše cesta už také trvá skoro 5 let. Někdy je to hrozně těžké, nejtěžší z toho všeho byly potraty ![]()
U nas bol potrat tiez to najtazsie. Ten zlomil aj manzela, ktory bol inak cele roky strasne pozitivny.
@Rogaalo naprosto to chápu..někdy je to tak hrozně těžké, ale pořád nepřestáváme věřit ![]()
Ahoj, já jsem si v pátek už píchla ovitrele a včera jsem začala s progesteronem. KET máme naplánovaný na pátek 10.10 v 10:00 hodin
Začínám mít fakt strach z toho co bude
@Gingergirl Ahoj, to je pre teba prvy KET? Neboj, samotny transfer neni nic strasne. Drzim palce, aby to vyslo 😊 aky beries progesteron? Ja som naposledy pichala kazdy den Agolutin a po 3 tyzdnoch uz sme nedokazali najst ziadne miesto, kde este nebola modrina 🫤 ale moj doktor spominal alternativu, ktora sa da pichat do brucha a nemala by byt tak bolestiva ako do svalu.
@Rogaalo Ano je to můj první KET. Jinak máme 4 embrya. No mám to tak, že mám Amelgen čipky 3× denně a k tomu Agolutin obden. Včera jsem měla první injekci 2 ampulí jinak po jedné. A určitě podle množství, co mi doktor napsal, si budu píchat i zavádět po transferu ještě dlouho. Píchala si doma sama nebo si nějak chodila? já právě na ty injekce do svalu nemám odvahu tak jsem včera byla na gyndě na pohotovosti, aby mi to píchli. Dostala jsem žádanku v centru.
@Gingergirl v CARe mi tiez vraveli, ze mi mozu dat ziadanku do nemocnice a mozem chodit tam, ale my byvame na vesnici a kazdy den tam dochadzat niekolko mesiacov som nechcela. Tak mi to nakoniec pichal manzel az do potratu. Inak som mala instrukcie az do konca 1. trimestru.
Urcite potom pis novinky ako to vyzera po transferi 😊 dufam, ze to tu do konca mesiaca bude zahltene dobrymi spravami 😊
@Gingergirl píše: Více
Držím všechno co mám
já se zítra dozvím termín ketu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.