Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Levandulka25 píše: Více
Byl to už třetí transfer, ještě mám 3 ale už ta kvalita není nejlepší. A teda nevyšetřené pgta. Ikdyz začínám mít dojem, že to stejně neni to rozhodující, ale spíš nějaká alchymie mezi nebem a zemí..
@Elt33 no já osobně vyhodila spoustu peněz za transfery embryí bez genetiky ikdyž to nezaručí že to vyjde dost to vyselektuje vzhledově kvalitní embrya
ale každá to máme jinak a 3 transfery nejsou takové číslo, další transfer může být ten pravý ![]()
@Levandulka25 ahoj, už mám fazolku u sebe
pořád mi to nějak nedochází. Transfer proběhl bez problémů. Šla jsem tam ověšená všemi možnými talismany
Nabrali mi krev na progesteron. Ten mi bohužel vyšel nižší, než by si doktor představoval, tak mi ještě odpoledne volal a přidal mi injekce. Teď si musím pichat agolutin denně a ještě prolutex večer do břicha.
Teď už jenom zbývá čekat na dvě čárky
My mame genetiku paru ok a 4 došli do aa blaocysty… takže i doktor říkal ze nemusime. A tehdy jsem si i rikala ze dost uz peněz vše stalo. Vedet co vim dnes tak je taky nechám vyšetřit. Ted me každy ket tolik stoji. První ET ukončeno v 13tt na vývojové vady. Takže teď hraju s tim, co mam rozdané bez pgta.
@Gingergirl paráda
držím všechno co mám, a v jakém byla fazolka stádiu a kvality?
teeda ale ty máš koňské dávky progesteronu
já dneska začala k estrofemu píchat ráno prolutex a večer amalgen, v pondělí ještě přidám večer clexane ![]()
@Elt33 joo my máme také genetiku v pořádku, ale po dvou potratech už šli embrya na genetiku a hradila to pojišťovna ![]()
@Levandulka25 spíš tak pro dva koně
mám totiž i Amelgen 3× denně
Jsem z toho progesteronu strašně unavená a docela mě bolí břicho.
Embryo bylo kvality 4BB. Genetiku jsme zatím nedělali nebyl žádný důvod.
Holky držím vám všem palce. Je to strašně náročný, čím si procházíme, ale mi to dáme ![]()
Nemáte nějaký tip co na nepříjemné pocity po těch čípkách Amelgen?
@Gingergirl jee tak stím ti nepomůžu, naštěstí tu nálož léků celkem zvládám…já trpím až cca od 12dne když mám pozitivní test ![]()
@Levandulka25 píše: Vícesouhlasím. Kolik mas za sebou vlastně Ivf a transferu? Mne už je 37, tak vlastně mám dojem, že každý den mi utíká mezi prsty. Mame hraniční spermiogram proto Ivf, ale každý neúspěch je na hlavu. Ted právě přemýšlim jestli skočit hned do dalšího (mám nativ - sliznice i ovulace ok). Tak vnímám, že máš větší zkušenost v tomto.
@Elt33 mě je 34, 3× IVF a 7× KET..mám pcos takže u nás nativ nepřichází v úvahu a nemám ani vejcovody takže IVF jediná možnost. Z toho všeho 3× biochemko a 2× potrat (jednou byla srdeční akce, jednou ne)..máš za sebou hysteroskopii? Pokud ne tak bych ji napřed absolvala před dalším ketem, pokud ji máš za sebou tak bych šla do dalších ketů a případnou genetiku řešila až u dalšího IVF..není na co čekat ![]()
Och
… teda silný příběh, kde vlastně čerpáš tu vnitřní sílu? ![]()
Nemam, měla jsem jen hycosy a po revizi jsem se zahojila bez problémů. Zeptám se na to doktora, zda bych měla.
@Elt33 píše: Více
Možná po revizi dělají nějaké testy a tak, to netuším, já měla spontánní potraty. Vnitřní sílu? Nemám tušení
občas je to hrozně těžké, občas ztrácíme naději, ale potom přijde nový den, nová naděje a jdeme prostě dál ![]()
@Gingergirl ahojky, už jsi dělala test nebo čekáš až na testovací den
Mě čeká ket dneska ![]()
@Levandulka25 Ahoj, držím palce!
Dej pak vědět jak bylo ![]()
Ještě jsem netestovala. Mám z toho testu takový strach, že mě to zatím neláká. Dneska jsem 6 den po.
Byla jsem na krvi na progesteon a pořád nemám hladinu podle představ pana doktora, tak mi zase přidal. Takže celý den nedělám nic jiného než si nějak aplikuju progesteron
V pondělí jdu zase na krev
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.