KET říjen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
21.10.25 17:14

@hasovana @Rogaalo diky za uklidneni a potvrzeni, ze to ma nekdo stejne, ja to tedy poustim z hlavy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.10.25 19:52
@Levandulka25 píše: Více

To jsou parádní zprávy, jen ať čárky sílí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.10.25 16:26

6 den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.10.25 16:27

@Gingergirl tak jak jsi na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.10.25 07:06

Paráda :srdce: :srdce: to vypadá velmi dobře.

Já byla 14 den na druhém odběru krve a HCG bylo dvojnásobné oproti pondělí (z 267 na 654), tak teď už jen počkat na ultrazvuk 5/11 :)

Doufám, že říjnový KET bude pro nás všechny úspěšný :srdce: 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.10.25 11:39

@Levandulka25 moc pekna ciarka! 😊

@LonelyWay tak to su skvele spravy! 😊 a teraz zase dalsie nekonecne cakanie do prveho ultrazvuku 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.10.25 11:28

Ahoj holky dnes 8 den, jak to vypadá s vámi? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.10.25 13:33

Ahoj, u mě negativní. Ráno jsem byla na krvi. Čekám na telefon s výsledky a chci hned začít plánovat další pokus. Prosím, žádné projevy lítosti. Už jsem to obrecela. teď střádám síly na další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.10.25 15:49

Ahojky pridavam se k vam muzu? Vcera jsem byla na KET v poradi uz 6, jak jste se citily druhy den po ket? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.10.25 15:59
@nika19 píše: Více

Ahoj, už 6? A vzdy negativní test nebo? Já mám za sebou 3 a ted jsem se rozhodla tento měsíc dat tělu oddych (mívám nativ) a jit az další. Mam vlastně hrůzu z toho, že i pres aa embrya test sněhobílý. Hlava mi to nebere proč. Psala jsem si každý den po vkladu jaké mám “příznaky” ale pravda je, že je všechny - píchání, natekla prsa přes noc děla progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.10.25 16:19

Ahoj, tak ja som dnes uz tiez po KET. Embryo teda 5dnove 3bb.
Tak uz mozem len cakat ako to dopadne, chcem si zajtra rano este spravit test, aby som videla, ci sa mi tam ukaze nejaky zbytkovy Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.10.25 16:23

@Gingergirl pojdes na dalsi pokus hned dalsi mesiac? Ci ti budu este nejak upravovat liecbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.10.25 16:32

@Elt33 no prvni ivf se chytlo jedno bylo z toho zamlkle v 7 tydnu, pak druhy ket nic, treti ket biochemicke, pak se nam dvakrat zadarilo, ale bylo z toho obe biochemicke, drihe ivf ani jedno embrya nic ory byly horsi kvality, tento rok bylo 3 ivf v jinem centru, mame 4 embrya po genetice zdrave ted mi vlozili 5AA hatchujici blastocystu takovou kvalitu jsme jeste nemeli, ale vim ze to neji nic vyhrani, kazdopadne mi v nove klinice zjistili geneticky problem ze 25% embryi se proste neuchyti a nemuzou tomu zabranit ani zjistit ktere embryo ma ten spatny gen, snazime se uz 9 let je mi 32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.25 16:38

Ahoj, noooo to vypadá velmi slibně, každým dnem silnější jak na to koukám :) :kytka:

Krátký udpate za mě, dnes jsem 16 den a krev jsem testovala dvakrát (pondělí a úterý, HCG sílilo). Teď jsem na týden v zahraničí, tak po příletu půjdu rovnou na ultrazvuk 5/11.
Jen mi tedy vůbec nedělá dobře gynprodyl, bolí mě hlava a jsem šíleně unavená.
Volala jsem dnes do CAR, jestli nemůžu snížit dávky a po ověření s doktorkou, nesnižuji - jen změním způsob medikace a to na zavádění. 1× ráno a 2× večer. Říkali, že ten gynprodyl, když se polyká, tak to fakt působí, jak když si dáš skleničku alkoholu/motáš se a není ti dobře, což je můj případ. :zed:

Tak jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.10.25 17:42

@LonelyWay tady jsou testy pro porovnání :) jinak gynprodyl jsem měla dřív a vždy jen zaváděla, ale potom jsem ho vyměnila za amelgen je sice dražší, ale mnohem lepší…uvidíš že bude líp když ho budeš zavádět :hug: ultrazvuk máš zachvilku tak se opatruj a potom dej vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.