Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky. Přidávám se do diskuze k vám. Všem posílám moc sil a ať to určitě vyjde. Já měla ket už v pondělí 6.19. takže teď jen čekám na krev. První test zatím s duchem byl 😊
@Gingergirl och, tak to ti nezavidim 🫤 a to som si myslela, ze ja beriem vela progesteronu, ked som si minuly KET pichala Agolutin kazdy den + zavadzala Amelgen 3× denne 🙈 ale snad to bude stat za to a pomoze to fazulke, aby prosperovala 😊
@Haruki ahoj, tak to znie nadejne, ked uz si mala ducha. Drzim palce, aby ciarka silnela 😊
Ja som zajtra objednana na prvy utz, ale bojim sa, ze z toho tento cyklus nakoniec nic nebude. Mam podozrenie, ze mam nejaku infekciu 😔
@Gingergirl tak i já mám bublinku u sebe
embryo 5AA s pgt ![]()
Teda to je ale síla ty dávky progesteronu, nedivím se že se po nich necítíš dobře ![]()
@Rogaalo držím palce. Třeba to je jen pocit a vše dobře dopadne. Určitě pak napiš 😊
@Rogaalo nemůže to být po tom Amelgenu? Ty čípky jsou zlo
@Levandulka25 Fazolka zdraví Bublinku
![]()
Skor bolest a diskomfort, nez palenie. Ale Amelgen este neberiem, takze z toho to nebude. Mozno nejaky vedlajsi priznak Estrofemu, moje telo na tie hormony celkovo reaguje strasne zle 🫤 uvidim, dam urcite vediet zajtra.
Ale z Amelgenu som naposledy teda tiez bola na prasky, celkovo ten diskomfort mi prisiel niekedy horsi nez injekcie 😄
Ahoj holky,
Já dnes utz - sliznice 4,5mm, takže nasazen Estrofem od dnes 2×denne. Za 5dní další utz jestli pomohlo. Když ano, tak první KET nejspíše pondělí 27.10…Snad sliznice vyroste, ale myslím že na to má ještě čas. Pomohl vám?
Tak som prekvapena, lebo som tam dnes nesla s velkou nadejou, ale dnes picham Ovitrelle a buduci piatok mam KET 😊
@Sarinka0011 Ahoj, ja som mala Estrofem vzdy uz od prveho dna cyklu, ale sliznica po nom vzdy bola pekne pripravena 🙂 tak snad pomoze 😊
@Sarinka0011 Vítáme tě
estrofem má u většiny dobrý výsledky, ale jsou i výjimky…uvidíš na dalším ultrazvuku, ale měla by hezky vyrůst ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.