Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rogaalo no ja doufam, ze prcek vydrzi aspon do 35 tydne
ale uvidime, je to jeste daleko, ale strasne to uzika uz ted
po prvnim screeningu uz musim shanet pediatra
u nas jich je malo
śe jéikoz delam na novosich tak doufam, ze nebude problem, o to horsi to mam, ze vim co muzou byt za komplikace a co vsechno muze nastat, ale snazim se na to nemyslet a delat ze nic nevim
ja bych taky radsi chodila na sono co dva tydny
do 5.1 daleko no ![]()
@Nikolína06 tak to je dobre teda
tak drzim palce at to dobre dopadne ![]()
Ahooj, ako ste vsetky prezili sviatky? A ako dopadli screeningy? Mate pripadne niekto v plane aj NIPT? 🙂
U nas vsetko v poriadku, nevolnosti uz su zvladnutelnejsie po tom, co som vysadila lieky, ale uplne prec stale nie su 🫤
@Rogaalo Ahoj, to mam radost, ze u vas vse ok
nipt neplanujeme, delali u embrya preimplantacni genetiku a screening vysel taky krasne. Ja mam horsi nevolnosti az ted, asi poslednich 14 dni a zadne zlepseni zatim necitim, zvraceni me budi i v noci ![]()
@Nikolína06 No tak to je super, to som rada, ze screening vam tiez vysiel v poriadku 😊 co mimco na ultrazvuku? Spolupracovalo? 😄 nase si chillovalo, takze doktorka donho musela stale stuchat a triast nim 😄 ale bolo to strasne krasne tam toho maleho cloviecika konecne vidiet 🥹
Tak to je ale k nastvaniu, ze ti teraz zacnu nevolnosti, ked si uz myslis, ze vsetko bude v pohode, ked si zvladla cely 1.trimester v pohode. Ja som sa tiez takto aj v noci budila na zvracanie 🫤 ale prisla som na to, ze mi to vyvolavaju lieky a vitaminy, proste vsetky pilulky, dokonca aj take tie zazvorove pastilky na nevolnosti 🙈 tak som ich prestala brat a odvtedy som nezvracala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.