Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím Vás,
jmenuji se Andrea a jsem v posledním ročníku studia Nutriční terapie. Ve své bakalářské práci se věnuji tématu vlivu stravy na plodnost žen. Dotazník je určen ženám, které se léčily nebo léčí na IVF centrech/klinikách.
Pokud byste si našly chvilku a dotazník vyplnily, velmi by mi to pomohlo při zpracování práce. Samozřejmě je anonymní a vyplnění zabere jen pár minut.
Moc děkuji každé z Vás za ochotu a podporu. 💜
Zde přikládám odkaz k dotazníku:
https://www.survio.com/…6J4H2J1T0W9R
Dotazník jsem vyplnila, ale někde to bylo hodně střílení od boku. Např. bobulovité ovoce - teď v sezoně jím prakticky denně (máme maliny na zahradě), ale v zimě ho zase nejím téměř vůbec
Stejně jako maso, luštěniny… - někdy mám hovězí 2× do týdne, jindy třeba 3 týdny vůbec
Jak mám vědět, jak často konzumuju palmový tuk? Cíleně nikdy, ale nachází se v takovém množství potravin, že někdy nevědomky určitě ano.
Pak sportuju - ale není to silový trénink nebo něco u čeho bych nedokázala mluvit ![]()
Moc děkuji za postřehy a vyplnění.
S tím sportem ano, je to spíš orientační
Ale tou stravou jsem myslela po celý rok, chtěla jsem obsáhnout vše co se konzumovat dá. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.