Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ufff, je tezke radit. Rozhodne se priklanim k nazoru neresit nic horkohlave. Pri trose empatie si umim predstavit pohnutky vetsiny lidi jak muzu, tak zen, ze jsou schopni toto udelat. Take jsem ho tu mela, take po krizi. Mohla jsi u nej vyvolat podezreni odmitnutim svatby, jak to tu nekdo psal nebo i necim podstatnejsim, co se muzes bat popsat, protoze si nejsi jista jestli v PC nemas jiny program - neodhalitelny.
Ja bych to asi neresila, pokud by nezpozorovala jeho vetsi zajem dostat se ke kompu po vymazani programu. Pak bych to povazovala, za nejaky momentalni projev strachu prijit o tebe a presla to. Pokud se ale jeho potreba kontrolovat tvoje soukromi bude stupnovat, zacala bych zvazovat rozchod - zivot s takovym clovekem muze byt ponekud slozitejsi.
Tak jsem se včera přítele narovinu zeptala, jestli neví něco o tom keyloggeru v mém počítači. Nejdřív zrudnul a pak mi řekl, že je to úplně normální, když chce vědět co dělám ve svém volném čase
Proběhla „výměna názorů“ a tím, že jsem mu řekla, že nevím jestli mu můžu ještě věřit a poslal ho pryč. Teď si to srovnávám v hlavě a zatím nevím co dál. Na své soukromí jsem dost citlivá, nevím jestli mu zrovna tohle odpustím ![]()
Jemu to příje normální???
Ani náznak sebekritiky??
Hm, tak to by pro mě byla konečná..
ty jo…bojím se pomyslet, co by mu přišlo normální, až byste spolu třeba žili.. ![]()
Tak to bych mu řekla sbohem a ukázala dveře
Pokud ho to ani nezarazilo a ještě se bez nějakých vytáček přizná, že chce vědět, co děláš soukromí, tak to by bylo i na mně moc
![]()
Normální to není, ale nemyslím si, že je to důvod k rozchodu.
Tohle máme s přítelem taky za sebou.
Taky jsme měli krizi.. Lezl mi na vzkazníky, do mailů, dokonce mi založil ukládání historie na ICQ. Došlo mi to až, když párkrát udělal zle - jenže vždy si to špatně vyložil, já mám svědomí čisté. Samozřejmě jsme se kvůli tomu dost hádali a krize se prohloubila. Najednou, jakobych byla jen spolubydlící a ne přítelkyně.. Myslela jsem, že má jinou. Zalila mě nejitota a tak jsem mu nainstalovala program „Hlídací pes“ a prolistovala se mu soukromím. Něco jsem našla a hned jsem se do něj pustila.
Jenže jak se ukázalo, taky jsem špatně pochopila a vyšlo z toho, že o nic nešlo. Řekli jsme si, že jsme si kvit, že už takovéhle věci dělat nebudeme, protože vztah se zakládá na důvěře a vyříkali si díky tomu všechny problémy.
Začala jsem mu důvěřovat až ve chvíli, kdy jsem na hlídacím psovi nenašla nic špatného. Až teprve potom jsem ten program odinstalovala..
Dnes jsme šťastni a řekla bych, že to tomu dost pomohlo. Ujasnili jsme si, co od sebe čekáme a taky to, že jeden druhému nebude dělat věci, které by sám nesnesl.
Teď už vím, že by mi nevadilo, kdyby měl potřebu se mi kdekoli štrachat. Nemám před ním totiž co schovávat.
Holky, poslala jsem ho k vodě. Ty kecy co měl, připadalo mu to naprosto normální, že mě sleduje, dokonce i sem na emimino chodil číst, co kam píšu
I dcery se ptal, kam chodíme atd. Strašně jsem se v něm zklamala…
No, jestliže tě sledoval až takhle, tak si myslím, že jsi udělala dobře..
Drž se ![]()
..nejlepší řešení
…bohužel tohle by se jen stupňovalo
Najdeš jiného, takového, který má sebevědomí v pořádku a nepochybuje o sobě tak,že se musí jistit takhle hloupě ![]()
pata308 píše:
jo tak to zmenit hesla .. vsetky ..
zmenit hesla ???
ty vazne nemas potuchu o tom co je to keylogger ! ![]()
kurec píše:pata308 píše:zmenit hesla ???
jo tak to zmenit hesla .. vsetky ..
ty vazne nemas potuchu o tom co je to keylogger !
Hrdina kecat do coho nerozumies
pocitalo sa s tym ze uz ho v pc nema kedze bol u pc aj jej kamarat
tak laskavo ak sa nudis tak sa chod hrat na iny piesocek, ju? ![]()
a jak jsi prosím tě ten keylogger našla? Chtěla bych také zjistit jestli něco takovýho nemám v pc, bohužel tomu vůbec nerozumím.
Jinak je to hnus největší, když tě takhle někdo šmíruje. Rozhodně netolerovat. Bylo by to jenom horší.
Bohužel právě před pár dny jsem také přišla na to,že ho mám už rok v PC od mého drahého manžela,použil ho jednou před rokem,málem jsme se kvůli tomu rozvedli-přečetl si na MSN jak ho pomlouváme se švagrovou ,když mě zrovna nasr…
,nechápala jsem tenkrát,jak mohl tu konverzaci zjistit když jsem neměla zapnutou historii,pak jsem tu na emiminu našla jednu diskusi,kde o tom jedna mamina psala-je to pár dní zpátky a hned mi to secvaklo,to té doby jsem o existenci nečeho podobného neměla potuchy a hned jsem si nainstalovala antikeylogger a smázla to,vpodstatě jsem měla jen tušení,že to tam bylo,ne jistotu,ale i tak jsem na manžela uhodila a začal se smát jak jsem na to přišla a přiznal to,vzhledem k tomu,že jsme spolu už 16 let,od mých 18 ti a máme super manželství a dvě dítka,tak jsem udělala bububu jak mě zklamal a nechala to být,ale zase vím,že to udělal jednou a pak ač měl možnost,tak už mi nikdy nic nešmíroval,jinak nevím co bych dělala.
![]()