Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Leila81 píše:
Prosím, vy kdo tady vychvalujete kinetický písek… Máte někdo přímo tento? http://www.chytrypisek.cz/…sek-5kg.html
my máme přesně tento a doporučuji
i tento obchod jsou tam moc hodní, dokonce se my stalo, že mě malý do písku nalil vodu a když jsme to s nima probírala co s tím a tak, tak mě řekli že pokud se zničil(což smícháním s vodou opravdu hrozilo)tak že my dají lepší cenu, aby ho měla znova doma, no ale světe div se voda se odpařila a písek byl opět stejný, takže je opravdu nesmrtelný pokud ho tedy nevyhodíte do koše což by byla škoda
![]()
Na Amazonu jsem se dívala, je tam opravdu levnější. Ale když jsem k tomu chtěla přidat i pár báboviček, tak mi to ty bábovičky vyhodilo z košíku, že tenhle artikl se do ČR neposílá…??? Nemám s nákupy v cizině zkušenost - myslíte, že se to vyplatí? - zvlášť skrz poštovné…co vím, chtěli 5 EUR za poštu + 1,5 EUR za Kg váhy…???
Děkuju za odezvu!!!
@Elissa to nevím, mě to objednala kamarádka co bydlí v Rakousku, přišlo to k ní a pak mi to poslala, když jela do ČR.
Ženy, ženy… nějak to kvůli pár korunám komplikujete. Když si psočítáte těch problémů apod, tak je lepší si něco připlatit a objednat od tuzemských prodejců. Ušetříte Váš drahocenný čas a ve finále možná i peníze, když tady vidím, co zde vymýšlíte za harakiri
. Pěkné Vánoceeee!!! ![]()
Oživuji diskuzi. Prosím, který písek je lepší, nebo je to jedno?
www.tekutypisek.cz
www.chytrypisek.cz
Ten první je 2× dražší, je z USA, na druhém odkazu mají i doplňky a spec. krabice, kde písek uchovávat.
Tyto dva jsou totožné. Máme kinetický písek se zvířátky. Krabice není žádná speciální, ale z IKEA.
Jinak na tvém druhém odkazu najdeš ještě další mutace od jiných firem (magický písek), ale je to všechno na jedno brdo.
Chtela bych se zeptat, kolik kg mate toho pisku pro dve deti? Kolik tak staci na nejake rozumne hrani? Diky ![]()
@Carmen6 píše:
Chtela bych se zeptat, kolik kg mate toho pisku pro dve deti? Kolik tak staci na nejake rozumne hrani? Diky
Mám 5 kg. Koupila jsem na WWW. chytrypisek a k tomu jsem dostala půl kila zdarma.
Krabici jsem koupila v Hornbachu ( v Ikea byla dražší a moc velká) a děti jsou spokojené. Když si dcerka přivede kamarádku ( obě 7let) sedí u toho, každá z jedné strany a jsou nadšené. Momentálně zakopávají dinosaury a staví sopky
. Nakoupila bych jej znova -jsem spokojená-máme doma už 2roky. Ve škaredém počasí-super zábava.
My máme 2,5 kg a stačí to..
@drsňačka taky vám po tom písku tam klouže podlaha?
@Tamtama píše:
My máme 2,5 kg a stačí to..
@drsňačka taky vám po tom písku tam klouže podlaha?
Taky, taky. Myslím, že tou " tajnou" přísadou bude nějaký silikon či co, proto to klouže, ale jinak jsem spokojená.
@drsňačka já ho právě proto nerada vytahuju, dvouleťák si pak vždycky rozbije několikrát ústa.. ![]()
@Tamtama píše:
@drsňačka já ho právě proto nerada vytahuju, dvouleťák si pak vždycky rozbije několikrát ústa..
U nás jim ho dávám klidně do pokojíku. Koberec je v barvě bílé kávy, takže to zaniká a nešpiní. Nebo si v předsíni na dlažbě roztáhnou deku a hrají. Pak to v poho. střepnu zpátky do krabice. Ale klouže to- to je fakt.
@drsňačka na koberec nebo deku bych to nedala, nemůžu to pak oklepat ani z tepláků a ponožek..
a než pořádně klepu jednoho, druhý mi s těmi pískovými fuseklemi proběhne celý byt
![]()
Ahoj všem pískomilům ![]()
dnes ke 2. narozeninám jsme dostali 2,5 kg písku v krabici. Žádné bábovky, žádná bedna.Co nejlépe pořídit? Na čem stavět? Jak si počínat s takto malým dítětem? Děkuji předem za rady