Kinetický písek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
7.12.15 19:08
@Leila81 píše:
Prosím, vy kdo tady vychvalujete kinetický písek… Máte někdo přímo tento? http://www.chytrypisek.cz/…sek-5kg.html

my máme přesně tento a doporučuji :palec: i tento obchod jsou tam moc hodní, dokonce se my stalo, že mě malý do písku nalil vodu a když jsme to s nima probírala co s tím a tak, tak mě řekli že pokud se zničil(což smícháním s vodou opravdu hrozilo)tak že my dají lepší cenu, aby ho měla znova doma, no ale světe div se voda se odpařila a písek byl opět stejný, takže je opravdu nesmrtelný pokud ho tedy nevyhodíte do koše což by byla škoda :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.12.15 20:12

Na Amazonu jsem se dívala, je tam opravdu levnější. Ale když jsem k tomu chtěla přidat i pár báboviček, tak mi to ty bábovičky vyhodilo z košíku, že tenhle artikl se do ČR neposílá…??? Nemám s nákupy v cizině zkušenost - myslíte, že se to vyplatí? - zvlášť skrz poštovné…co vím, chtěli 5 EUR za poštu + 1,5 EUR za Kg váhy…???
Děkuju za odezvu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.12.15 10:24

@Elissa to nevím, mě to objednala kamarádka co bydlí v Rakousku, přišlo to k ní a pak mi to poslala, když jela do ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 15:49

Ženy, ženy… nějak to kvůli pár korunám komplikujete. Když si psočítáte těch problémů apod, tak je lepší si něco připlatit a objednat od tuzemských prodejců. Ušetříte Váš drahocenný čas a ve finále možná i peníze, když tady vidím, co zde vymýšlíte za harakiri :zed:. Pěkné Vánoceeee!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.2.16 15:04

Oživuji diskuzi. Prosím, který písek je lepší, nebo je to jedno?
www.tekutypisek.cz
 www.chytrypisek.cz

Ten první je 2× dražší, je z USA, na druhém odkazu mají i doplňky a spec. krabice, kde písek uchovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.2.16 16:22

Tyto dva jsou totožné. Máme kinetický písek se zvířátky. Krabice není žádná speciální, ale z IKEA.
Jinak na tvém druhém odkazu najdeš ještě další mutace od jiných firem (magický písek), ale je to všechno na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.10.16 20:48

Chtela bych se zeptat, kolik kg mate toho pisku pro dve deti? Kolik tak staci na nejake rozumne hrani? Diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.10.16 23:43
@Carmen6 píše:
Chtela bych se zeptat, kolik kg mate toho pisku pro dve deti? Kolik tak staci na nejake rozumne hrani? Diky :D

Mám 5 kg. Koupila jsem na WWW. chytrypisek a k tomu jsem dostala půl kila zdarma.
Krabici jsem koupila v Hornbachu ( v Ikea byla dražší a moc velká) a děti jsou spokojené. Když si dcerka přivede kamarádku ( obě 7let) sedí u toho, každá z jedné strany a jsou nadšené. Momentálně zakopávají dinosaury a staví sopky :jazyk:. Nakoupila bych jej znova -jsem spokojená-máme doma už 2roky. Ve škaredém počasí-super zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.10.16 23:46

My máme 2,5 kg a stačí to..
@drsňačka taky vám po tom písku tam klouže podlaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.10.16 23:48
@Tamtama píše:
My máme 2,5 kg a stačí to..
@drsňačka taky vám po tom písku tam klouže podlaha?

Taky, taky. Myslím, že tou " tajnou" přísadou bude nějaký silikon či co, proto to klouže, ale jinak jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.10.16 23:49

@drsňačka já ho právě proto nerada vytahuju, dvouleťák si pak vždycky rozbije několikrát ústa.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.10.16 23:52
@Tamtama píše:
@drsňačka já ho právě proto nerada vytahuju, dvouleťák si pak vždycky rozbije několikrát ústa.. :lol:

U nás jim ho dávám klidně do pokojíku. Koberec je v barvě bílé kávy, takže to zaniká a nešpiní. Nebo si v předsíni na dlažbě roztáhnou deku a hrají. Pak to v poho. střepnu zpátky do krabice. Ale klouže to- to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.10.16 23:55

@drsňačka na koberec nebo deku bych to nedala, nemůžu to pak oklepat ani z tepláků a ponožek.. :think: a než pořádně klepu jednoho, druhý mi s těmi pískovými fuseklemi proběhne celý byt :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
18.10.16 19:45

@Carmen6 máme pro dva cc5kg a stačí to v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
19.10.16 21:21

Ahoj všem pískomilům :mavam:
dnes ke 2. narozeninám jsme dostali 2,5 kg písku v krabici. Žádné bábovky, žádná bedna.Co nejlépe pořídit? Na čem stavět? Jak si počínat s takto malým dítětem? Děkuji předem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný