Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, e-mail v této diskuzi je stále platný? Také bych potřebovala pomoci s Kiss u dcery a nikdo mi nevěří, že má tento problém. Příznaky na ni sedí. Jsem už zoufalá. Děkuji za odpovědi.
Prosím o kontakt na pana doktora Poppera. Nedaří se mi najít. M
@Anonymní píše:
Prosím o kontakt na pana doktora Poppera. Nedaří se mi najít. M
https://www.fnhk.cz/…bulance.html
Nebo email co je tady v diskuzi
Dobrý den, ráda informovala o kiss syndromu. Aktuálně ho řeším u obou svých synů a nestačím se divit jaké hrozné psychické problémy mohou dětem zůstat pokud se tento problém nezjistí. Pan doktor Živný, u kterého řeším syny já, založil na FB skupinu pro rodiče dětí s kiss syndromem, který ale nazývá somato- psychický syndrom…najdete ho tam pod tímto názvem
Ahoj holky, kdo jste byly u pana doktora Poppera v roce 2021, byly jste normálně v nemocnici a nebo měl už tou dobou ordinaci jinde? Řešíme s dcerou blokádu a co mám z doslechu tak teď se k panu doktorovi dá prý dostat jen přes nějakou paní doktorku co řeší blokády u miminek tak pokud ona to nevyřeší tak pak teprve pošle k panu Popperovi, ale já bych k němu ráda s dcerou rovnou, protože v době kdy jsme objednaní teprve k paní doktorce budou dceři už skoro 3m ![]()
@Kukacka123 dobrý den, v kolika měsících jste prvně byli u pana Poppera?