Kladno - najde se spřízněná duše?

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

75
25.5.12 21:52

Kladno - najde se spřízněná duše?

Ahoj holky, jmenuji se Míša, je mi 28 let a mám 8,5 měsíční holčičku Barborku. Touto cestou hledám kamarádku, která má cca stejně staré dítko jako já. Na případné „zájemkyně“ se předem těším!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
9.7.12 15:42
@s_mishka píše:
Ahoj holky, jmenuji se Míša, je mi 28 let a mám 8,5 měsíční holčičku Barborku. Touto cestou hledám kamarádku, která má cca stejně staré dítko jako já. Na případné „zájemkyně“ se předem těším!!! :mavam:

Ahojky, jmenuji se Romča(28) a mám chlapečka 6,5měsíců(Lukáška),občas chodíme do stromovky, kam chodíte na procházky s Barborkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.7.12 20:54

Ahojky, tak mi nejčastěji chodíme na Sletiště, resp. do lesa, k La parku nebo pod tratí… A můžu se zeptat, kde je stromovka? Možná se ptám divně, ale bydlím na Kladně 2 roky, tak mi zatím všechna zákoutí nejsou známa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina-22tt
2.8.12 23:43

Ahoj, já čekam druhé miminko až v prodinci, ale už teď jsem to zapíchla v práci a nějak nejsem zvyklá na ten domácí klid. Jinak staršímu chlapečkovi je 5. A

• Citovat
  • Upravit
26
23.5.13 17:17

Ahojky, jmenuji se Katka (28) a moc ráda bych potkala spřízněnou dušičku. Mám syna Matýska, teď mu bude 9 měsíců. Budu ráda, když se někdo ozve a budeme mít s Matýskem nějakého kamaráda či kamarádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.5.13 23:10

Ahoj Katko, z kterého konce Kladna jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.5.13 11:33

Ahoj Míšo, bydlím v Rozdělově jak jsou věžáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny