Jak se přestat bát začít sex jako první?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
19.6.26 17:39

Broukni mu do ucha, ať ti to udělá.

• Citovat
  • Upravit
193
19.6.26 17:53

@IcePlanet7 meli jsme konverzaci, jak jsem jiz psala. Mluvim o tom otevrene. Rikam, ze heled ja chci to a to ale potrebuju to a to.
Nemam jako takovy problem a urcite se nestavim k tomu jak 5leta. Ale ldyz typkovi napisu v hrave forme, ze dnes te chci. A on to prehlidne a zas cumi do pc nebot hodne prace. Tak potom tuto neobetavost muzu mit u zadku. Tak co ja vim, treba to zle cele chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
19.6.26 17:55

@Velryba černá a vis ze jsem rekla, dnes chci seeeexik. A on - nevidi nic. Tak jako to me jako zenu tky nebere kdyz jedine jak to pochopi je hned mu vlezt do trenek. Hmmm 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
19.6.26 17:56
@Niki550 píše: Více

Tak říct mi chlap, že chce seeexík, asi se dost zasměju. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35467
19.6.26 18:22

Hmmmmm…tak legrace uz bylo dost.. asi to potrebuje sdelit vazne a jasne. A rivnou vsechno. Co chces, co nechces a jak to potrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34103
19.6.26 18:38

Tak začínat tak, že mu hrábneš mezi nohy je sice výmluvné až na půdu, ale jde to i jinak. Jenže ten tvůj si asi nepotrpí na předehry, a jde rovnou na věc že? To se pak můžeš snažit horem dolem, ale on to pochopí, je když mu hrábneš mezi nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
19.6.26 19:09

Ja teda neviem, ale povedat mi partnerka ze dnes chce seeeexik tak by urcite nic nebolo, by som sa rehnil este vecer pri zaspavani.

Nemusi mi priamo hrabat medzi nohy, ale detinske vyrazy v sexe mi pridu take ‚zvlastne‘, nicmene nastavte si to podla seba co vam vyhovuje.

U nas sa prituli partnerka, alebo ja a staci ze sa pozrieme a je jasne ze hned ako deti zalezu do postele tak ideme na to. Vlastne ani to dopredu nejako neplanujeme ked tak premyslam. Obcas ano, ked si napriklad vezme na zmrzku iba dlhe tricko tak ‚nebadane‘ zistujem ako budeme vecer pokracovat, ale inak si fakt nespominam ze by sme sex nejako planovali.
Samozrejme je jasne ze ked idem v piatok za nou (alebo ona za mnou) a deti su u otca tak ze sa minimalne do soboty obeda sexuje ;-) ale to tiez nejako neplanujeme, to je proste dany program :-D Maximalne ma drazdi tym ze mi povie co ma na/v sebe…

Kazdopadne v sexe nemame ani jeden problem sa ozvat a obcas nastavaju aj dost tvrde suboje (napriklad o to kto bude hore :-D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
19.6.26 19:16

Moc to řešíte. Prostě se ho zeptejte, jestli si nechce zapíchat, nebo jak tomu říkáte. Stačí to říct nahlas a jasně a nemusíte nic naznačovat a zaobírat se tím úplně zbytečně ve svých myšlenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.6.26 20:53

Já se vrátím k tomu bloku se začínámím si - asi bych se zamyslela, proč tam mám blok. Bojím se, že mě partner odmítne? A když mě odmítne, budu mít pocit, že mě nemiluje? Nebo mám strach z toho, že si začít neumím? My jsme zrovna tento týden měli s manželem 20.výročí svatby, takže jsme spolu už dlouho, ale já to mám nastavené tak, že když nechce dnes, bude chtít zítra nebo třeba pozítří.. Mně se taky někdy nechce a není to proto, že ho nemiluju. Prostě si to vůbec neberu osobně. A když si chci začít, prostě ho začnu pomalu beze spěchu líbat, případně rovnou vysvlékat a směřovat do ložnice. Naučit předehru je horší, ale u nás funguje „co chci já, dělám tobě“. Takže ho uložím na záda, opusuju od hlavy k patě, když je čas (není to odpolední rychlovka) ponatírám kokosovým olejem, pomasíruju, pohladím, pocumlám.. Na mě sice v ten daný okamžik už řada nepříjde :D ale oplatí mi to příště. Dřív jsme si na tohle pomalé a kokosové milování vyhrazovali extra čas a říkali tomu „jemně a pomalu“ („Dneska bude jemně a pomalu“.. jsme si plánovali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.6.26 21:50

Evidentně tě zas tak nežere. Bavili jste se o tom, píšeš, že jsi mu řekla co potřebuješ a jemu je to jedno. Takový vztah nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.26 06:27

@IcePlanet7 jezis neber to tak do slova. Ptal se me co chci delat po praci ze co jen chci. A ja mu odpovim, chci sex hlavne. Je to uz ve fazi, proste ze rikam - chci! Jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.26 06:30

@Velryba černá ja mu to rekla. On na me co dnes haha toto a tamto. Ja, dnes chci hlavne sex. Proste hned mu to rikam. Prijdu z prace, dam mu pusu a on? Nic! Prace pc prace pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.26 06:33

@Catalina123 dekuju. Jen ze podle me to moc ani uz neresim. Rikam mu; chci casteji. Chci aby se partner ozval. Udelam prvni krok, nemam nejmensi problem, sle potrebuju jako zena tu jistotu, tu vzajemnost. No, jak to vsechno pisu a jak odepisuju. Toje tk trapny. Vsak, vse bylo sdileno a stejne tu jsem, a sdilim nespokojenost. Asi kdyz ma tolik toho co ma delat a me nechce, tak jednoduse odejit a bude chtir jiny. Basta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.6.26 06:58

@buksy
Ja z jeho strany citim, jen pohled a jen obejmuti. To je za me uplne normalni ve vztahu. Ale on to moje obejmuti tak nechape. Takze tolik k tomu. Jesli mi nekdo zas napise, ze to nema cenu. Tak zacnu tomu verit na 100% a uz z toho vztahu odejdu

Snazim se to vyhodit z hlavy a prestat na to myslet. A nebo si rikam, odejdi od toho. Ale furt me drzi nejaka banalita. No co.. jen moje predstavy jak by to mohlo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42750
21.6.26 06:55

Ale hrábnutí mezi nohy je sice hodně přímočarý, ale zato stoprocentně účinný způsob, jak mu to dát najevo ;) můj muž sice není tupý, ale i já to někdy používám, protože to má rád, takový na férovku, jasný, stručný. :jazyk:
Muži v tomto nejsou nijak složití, náznaky nepobírají a tento způsob opravdu funguje… vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová