Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jedu s váma.
Pravděpodobně tam budu od 1.7. Jestli bude po operaci vše ok.
@katkadu píše:
Holky a jedete některá do lázní po totální hysterektomii?
Já budu mít po kyčli.
Hledám spolubydlící do Klímkovic odjezd 19.9.2016 Pište děvčata.
Ahoj holky, já jedu od 24.8. na 4 týdny
Budete tam někdo t tomto termínu.
Ahoj holky nejede některá Klimkovic ted v listopadu? Ja bych mela jet cca 15.11. A ty co uz tam byli moooc prosim o rady co sebou atd…diky
@mafuli jj, v létě po TEP kyčle. Ručníky tam jsou, nějaké oblečení na cvičení, něco na pěkno (taneční večery), kosmetiku a peníze.
Bankomat tam je, kavárny a nějaké obchůdky taky.
Děvčata moc se do Klímkovic netěšte, právě jsem se vrátila je to domov uhekaných důchodců po operacích kyčlí. Nás tam bylo pár s roztroušenou sklerozou a neuropatií a kdo chce oprášit arabštinu ať jede. H
@alekum Ahoj, já jedu s neplodností…je moznost si tsm nejak vyprat…ručníky simám brát svoje? poraď prosím co sebou…a co ubytování? díky
@mafuli Vyprat si prý jde u pokojských a asi to bude pěkně mastné. Takže já si vezla fůru hadrů a když jsem potřebovala, tak jsem přemáchla v umyvadle. Ručníky tam jsou. Na procedury si ho stejně nebereš. Já se vrátila koncem září a mě se tam líbilo. Arabů jsem si nevšímala a hotovo. Byla jsem tam s RS.
@Anonymní píše:
@mafuli Vyprat si prý jde u pokojských a asi to bude pěkně mastné. Takže já si vezla fůru hadrů a když jsem potřebovala, tak jsem přemáchla v umyvadle. Ručníky tam jsou. Na procedury si ho stejně nebereš. Já se vrátila koncem září a mě se tam líbilo. Arabů jsem si nevšímala a hotovo. Byla jsem tam s RS.
Moc ti dekuju za info