Klistýr před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6856
21.6.17 10:25

Tak já teda byla za něj ráda. Po klystyru se mi porod krásně rozjel a šla jsem za chvilku na sál. Navíc i když jsem doma byla celou noc na wc, přesto toho bylo pořád dost co ze mě vyšlo :lol: :roll: U druhého dítěte do něj půjdu zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.6.17 10:28

Za mě taky ano, ted jsem měla šílené křížové bolesti a po klistýru se to rozjelo, že se hned šlo tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.6.17 10:35

3 porody, vzdy jsem mela doma yal gel predepsany od dr. Tu jejich variantu v porodnici jsem nechtela.
Na prijmu jsem jen, ze neni treba, on uz by se stejne ani nestihl :). U druheho a ttetiho se nestihl prijem, slo se hned rodit az pak vyplnovali papiry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
21.6.17 10:36

Já se klistýru bála víc jak porodu a nakonec to vůbec nic nebylo a byla jsem šťastná jak jsem si parádně došla na záchod po X měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
21.6.17 10:43

Neměla jsem (nikdo mi ho ani nenabízel) a žádný problém to nebyl. Porodní asistentka naopak říkala, že mnohem radši setře jednu „věc“ než když po klystýru pořád mění podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
21.6.17 11:02

Já jsem pro klistýr. Vždyť to ničemu nevadí a alespoň se nepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.6.17 11:18

Já myslím, že to je zase nějaky boj, rozmar dnešní doby - ve stylu co nabíne lékař, nebo co je normální, tak je špatně :nevim: a doktor google mi poradí líp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
21.6.17 11:51

Vzdycky jsem se klystyru bala. Vic nez porodu. U prvniho se nestihl- akutni cisar. Takze jsem hned druhy den musela na velkou. A s rozrezanym bricjem fakt nic moc. U druheho jsem se tesila a je to vlastne prijemne. Procedura je mirne „nechutna“, nimene po porodu te cizi zenska omyva vsude mozne takze je to jedno ja doplrucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.6.17 21:47

Ja sla vyvolavat, chtela sem klystyr a neudelali ho, verim, ze to hodne prispelo ke dlouhemu neprijemnemu porodu a nakonec akutni CS. Pokud budu mit nekdy druhe, tak si klystyr udelam klidne sama, pokud ne oni v porodnici :lol:

• Citovat
  • Upravit
32929
21.6.17 21:52

Já jsem přijela v obou případech do porodnice s už dost rozjetým porodem, takže se klystýr nestihl, ani kdybych chtěla. Jakože jsem stejně nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
21.6.17 21:57

Taky jsme klystyr nestihli, že by mi to nějak extra vadilo, určitě ne. Mám pocit, že ho*no proběhlo, ale nikdo to nekomentoval a já v tu chvíli byla tak bolavá a hotová, že tohle mi bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.20 18:28

Yal gel

Mám doma yal gel a mám ho sbalený do porodnice, jen teď přemýšlím jestli to neudělat ještě v klidu doma než vyjedeme - pokud bude samozřejmě čas :think: (Nerada chodím na záchod jinde než doma, ikdyž až začnu rodit tak mi to asi bude jedno :mrgreen: ) Nebo to radši nechat až do porodnice? Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.9.20 18:34
@Anonymní píše:
Mám doma yal gel a mám ho sbalený do porodnice, jen teď přemýšlím jestli to neudělat ještě v klidu doma než vyjedeme - pokud bude samozřejmě čas :think: (Nerada chodím na záchod jinde než doma, ikdyž až začnu rodit tak mi to asi bude jedno :mrgreen: ) Nebo to radši nechat až do porodnice? Co myslíte?

Neměla jsem klystyr ani doma, ani v porodnici. Vyprazdnila jsem se před porodem doma, samo tělo se vyčistilo.. :) Jinak bych to udělala doma, dokud jsou ty kontrakce slabé. Neumím si představit jít ještě srajdit v křečích.

• Citovat
  • Upravit
1699
14.9.20 18:36

No mě ho dělali už v porodních bolestech.. nic příjemnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
14.9.20 18:57

Taky jsem neměla klystýr. Sama jsem se vyprázdnila a při porodu žádná nehoda nebyla. (Nebylo to úplné chtěné, jen se prostě nestihl), ale u nás je i možnost ho odmítnout. A naopak - moje kamarádka klystýr měla a stejně něco ještě bylo. On klystýr je i od toho, že porod rozjede. Na nehody jsou všichni zvyklí a nikdo to neřeší.
Jinak byt tebou to prokonzultuju na gynde nebo v porodnici, abys to nedelala zbytecne brzo nebo pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí