Klystýr před porodem - jaký na to máte názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
30.9.09 10:36

Klystýr je super věc, není to nic, co by člověk nezvládnul. Fakt doporučuju. Když se pak při samotném porodu „něco“ stane, člověk si ale může říct, že udělal vše pro to, aby se to nestalo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deniska
25.1.10 17:19

Kolik vody při klystýru

Holky, kolik vody dávají při klystýru před porodem? Kamoška říkala, že asi 2 a půl až 3 litry. Vody do střeva se orý nalívá co nejvíc, aby to vyvolalo kontrakce. Je to pravda?

• Citovat
  • Upravit
Kapi
5.2.10 11:41

Ahojky, tak klystýr jsem podstoupila, kolik vody použili, to teda nevím, nějak jsem to nezkoumala ani se po tom nepídila :lol: Ale kontrakce jsem měla už asi 6hodin před klystýrem, mělo to mít pouze „vyprazdňující účinek“ :-P

• Citovat
  • Upravit
Ivanka25
15.3.10 07:29

Objem klystýru

Deniso, neboj,klystýr nic není. Já dostala před porodem jen 2 litry do střeva. Před porodem se větší objem prý ani nedává, to jen před vyšetřením střev se používají klystýry s 3 litry vody.

• Citovat
  • Upravit
Hozy
18.5.10 15:44

Klystýr

Taky musím říct,že klystýr rozhodně ano,mě to u prvního porodu bylo dokonce příjemný,fakt,v těhotenství je většinou zácpa,tak to pak jde konečně ven,nevím,proč z toho někdo dělá vědu,je to úplná prokotina,a pomůže :palec: Mimčo má ty cesty pěkně volný,jde to líp.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100