Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo v poslední době nakupovali přes e-shop v knihkupectví Luxor?
Stále mi nepřišla má zaplacená objednávka, zakáznická linka je stále obsazená, chodí mi takové univerzální emaily,… Snad to do Vánoc dorazí, nebo se ozvou nějak konkrétněji…
V Luxoru jsem kupovala dřív pravidelně a nikdy nebyl nebyl problém. Teď u nás udělali megaknihy, tak kupuju tam, připadá mi to trochu levnější a nemusím čučet na poště, pošlou to do obchodu. Tak držím palce, at to přijde.
Ahoj,
mam uplne stejny problem! Objednavala jsem uz asi pred dvema tydny a stale nic…
Objednala jsem, kniha nebyla dostupná do par dnů naskladnili a msm ji doma. Celkem cca 7 pracovních dnů?
Čekala jsem 2 týdny, po dvou Týdnech mail, že se omlouvají ale nic z toho nemají a nebudou mít. A další den smska, že je vše připraveno na prodejně. A bylo to tam vše. Asi nestíhají a mají v tom bordel.
Jo, včera mi po více než 2 týdnech přišel email, že mam balíček připraveny na prodejně. Těsně před tím mi přišly také 2 uni maily. A že jedna knížka z 5 už není. Podle mě nestíhají.
Objednávala jsem před měsícem 3 knížky. Ale už při objednávce jsem věděla, že jednu budou naskladnovat až za 14 dní. Knihy odeslali přesně po těch 14 dnech a za dva dny jsem je měla doma. Takže asi fakt jenom nestíhaji.
Luxor je napojený na E shop Knižní klub. Mají toho teď hodně. Nestíhají. Mně teď přijde balík. Objednávala jsem před 16 dny. Bohužel nestíhají odpovídat ani na e mail. Omluvili se mi před časem, když jsem se ptala na jinou objednávku.
Ja js s Luxorem nikdy neměla problem. Verim, ze to do Vanoc dojde. Vsichni toho maji ted dost.. Ale zkus jim poslat mejla.. ![]()
Děkuju za reakce. Maily píšu, oni mi zatím odpovídají těmi univerzálními.
Ale taky věřím, že to dobře dopadne - ozvou se a do Vánoc to přijde.
@Saraf Ahoj, uz objednavka prisla? V nedeli to budou tri tydny a zacinam mit strach, ze mi knihy nedojdou vcas… ![]()
@losani nepřišla, ani se neozvali ![]()
Zkoušíš jim volat, psát? Komunikují?
@Saraf Dneska jsem zkousela volat, ale infolinku maji v patek zavrenou.
Na maily nereaguji. Kdyby to slo zrusit, tak to zrusim, protoze mam obavy, ze do Vanoc to nestihnou…Mam to ale uz zaplaceny.
Objednavala jsem asi pred mesicem, a dnes konecne mail ze to odeslali, hura ![]()