Kočár do Opel Corsa - třídvéřového

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
9.8.11 17:52

Kočár do Opel Corsa - třídvéřového

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost se skládáním kočárků do Corsy? Hledám kočárek sportovní, aby se vešel celý do kufru, šel i do terénu a nebyl moc těžký. Konkrétně by mě zajímaly:

Quinny Speedi
Jane Slalom Pro 2009
Baby Jogger City Elite

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
9.8.11 18:09

v tomhle pripade bych sla do Speediho

• Citovat
  • Upravit
992
9.8.11 18:20

Mě se tam vpohodě vejde X-lander :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
9.8.11 19:30

Mě se tam vešel Jané slalom. Pokud jsem měla hlubokou korbu, tak jsem ji musela vozit odepnutou vevnitř v autě. Sporťák už se mě tam vešel v pohodě. Samozřejmě s oddělenými kolečky. Co se týče kočárku, tak jde spíš o to, jestli chceš 3 nebo 4 kolku. X- lander je podle mě docela těžký, Speedi nestabilní ( mám z osobní zkušenosti, i když se na mě jistě snese kritika, že to tak není, tak v porovnáním s janéčkem prostě je). Navíc má speedi a stejně tak x- lander docela malou hlubokou korbu. Já mám Janéčko 2007 a to ji má ze sportovních kočárků snad největší. Hodně jsem to tenkrát řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.8.11 20:15

Budu už využívat jen sporťák, takže Jané by šlo. A je stabilnější než Speedi? Zatím jsem Speediho měla jako favorita, ale přijde mi, že má krátkou zádovou opěrku, to Jané má delší. U opěvovaného Baby Joggeru mi zase chybí ruční brzda - máme to tu samý kopec a v zimě bych asi bez brzdy kočár neudržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
9.8.11 20:40

za mě jane - uzasně skladný a lehký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
10.8.11 09:00

Co jsem mohla porovnat, tak mě to tak přišlo. Navíc má speedi ruční brzdu dost špatně umístěnou ( pokud to už neopravili )- chce to si ji zkusit v porovnání. Taky bydlím v kopcích a je to super pomocník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
10.8.11 09:05

Ahoj, my máme opel corsa 5dv, do kufru dám pouze tu želežnou konstrukci a to na stojáka, korbu musím dát vždy na zadní sedadla, malá je na sedadle smrti(spolujezdce) 8-o , mám kočárek TAKO. Když nemusím kočárek neberu, nebo jedu druhým větším autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí