Kočár, který přežije zimu a složí se do krátké fabie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.12 14:37

@Mar__tanka1983 No to mi ani neříkej, mi máme taky clio a protože rodím v prosinci, potřebuju taky bytelnej kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
10.8.12 14:43

@nejvíczoufalá bohužel, jako vyzkoušej to, ale my měli tako, přesný označení nevim, ale byl právě bytelnej, páč je synek taky narozenej na zimu.
Zjistili sme to asi dva týdny před porodem, když sme si ho odváželi od švagrové :D a šachovali s kočárem na parkovišti asi 10 minut, než sme ho tam horkotěžko narvali…

Naštěstí sme ale v zimě moc nikam nejezdili autem a zjara si pořídili pořádný auto - ford galaxy, tam se vejdou kočáry i dva :D
No a teď sme pořídili lehký sporťák, páč s tím tako sporťákem to byla hrozná dřina, těžkej jak prase, do tramvaje apod., no takže teď máme auto loď a malej lehkej kočár v něm :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 14:49

@Mar__tanka1983 no tak to jsem zvědavá, protože já mám vybranou trojkombinaci a nové auto- nevím nevím, nechce se mi bobše zbavovat..ještě to budu muset poměřit a když to nevyjde tak se rozhodnout, jestli se vzdát kočáru, nebo auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 14:55

@Mar__tanka1983 ještě se zeptám, n v tom velký rodíl nebude asi, ale co jste měli za clio? my máme r. v. 92, pětidveř-. předtím jsme měli i 3dveř, ale nějak si nedám dokupy, jestli mělo větší kufr, asi těžko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
10.8.12 20:32

My sme měli pětidvéř výroba taky tak nějak…myslim že 93…
měli sme dvojkombinaci kočárek, docela velkej a těžkej (na zimu super, dobře se s nim jezdilo i ve sněhu)…a fakt to bylo se sundanýma kolečkama úplně nadrc…do kufru se nevešlo už nic jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 20:36

@Mar__tanka1983 :( tak jo, zítra to půjdu prozkoumat a proměřit :D kždopádně moc díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí