Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Troufám si tvrdit, že je daleko lepší než Hauck runner 2 nebo 3. Vyzkoušela jsem oba a po čase začínají kočárky vrzat, problémy přichází s kolem vepředu, které se začíná klepat. Hauck runner 2 či 3 nejsou vhodné na běh a brusle. Tento kočárek je vhodný jak na běhání, tak na brusle. Doporučuji ale aretovat kolo. Já jsem s ním spokojená, na již zmíněný Hauck absolutně nemá. Na to, že je to polské výroby je perfektní. Nikde nic nevydrze, stříška delší, spolehlivá ruční brzda. Vlastně mu nemám co vytknout.
@Mysis fakt? tak paráda, to jsem ráda, já teda vybírala trojkolku hodně dlouho, vzhledově se mi snad líbil ten lionelo Azura nejvíc ale samozřejmě sem víc koukala na to jaký bude v praxi, každopádně děkuju snad budu taky spoko ![]()
Já taky
předtím jsem měla nějaký obyč Hauck u prvního syna a tak jsem si říkala, že runner 2 bude dobrej. Houby. To přední kolo se muselo pořád utahovat, nakonec s tím nešlo bez aretace doběhnout ani na bus, protože se kolo klepalo tak, že se klepal celej kočárek. Trojkova verze byla dobrá první měsíc, pak ty samé problémy, takže za mě už Hauck nikdy. Tento kočárek je fakt super. Běhat s ním můžeš jak chceš
lehce se skládá. Poláci fakt překvapili. Navíc ho teď mají v akci a je teď skoro o 2000 Kč levnější než ty rozvrzaný Haucky ![]()
@Anonymní píše: Více
Dobrý den, prosím, pořídila jste nakonec tento kočárek?
@RenataS88 dobrý den, já se omlouvám, já si všimla zprávy až teď🥲 ano koupila jsem, a jsem spokojená, opravdu, kola parádní, teď je u nás i sníh takže jsem vyzkoušela i ve sněhu a jezdí to krásně, já měla kočárek s malými kolečky, hrozně drncal, byl takový nestabilní, vrzal..na to že je tenhle kočárek z Polska rozhodně si dali záležet, stříška jde dát fakt hodně dolů takže i proti tomu větru co je je to paráda, skládat se dá rychle a jednoduše, kola dají i terén v lese
jediná menší nevýhoda je, že dítě nedáte do úplného sedu, ale mě to přijde dobré, teď je tam nabalený ve fusaku, takže má pohodlí a v létě si myslím že si stejně bude sedat podle sebe ![]()
Ahojte, mate niektorá tento kočík v čiernej farbe? Ako je to so strieškou? Nevybledla? Chcem ho objednať, ale váham medzi čiernym a zeleným ![]()
@Katrina14 já mám černý, v létě teda jsem ho ještě neměla mám ho krátce, tak doufám že nevybledne, to mě nějak nenapadlo
spíš sem si teď uvědomila že se v tom asi upeče
ale zelený se taky vyplejchá, kámoška měla jiný kočár a celý zelený a bylo to teda hrozný ty rozdíly odstínů, tak já nevím…
Ach, no je to dilema, cierny je naozaj krasny, ale teplo, vyblednutie, zaspinenie…no neviem
![]()
Holky, kdyby jste některá chtěla, Lionelo prodávám. Dostali jsme Thule
jinak bych ho neměnila. Bližší info do zpráv
@Mysis měla bych zájem o info ohledně kočárku. Psala jsem Vám do zpráv. Jsem tu nová, tak snad ta zpráva došla. ![]()
@Mysis a mohu poprosit o srovnání s Thule? Furt nevím zda tenhle nebo thule3
Pekný deň maminky, tiež sa rozhodujem medzi lionelom a hauckom. Lionelo- trošku ma odrádza že som ho nevidela naživo dá sa kúpiť priamo z eshopu, nikde ho zatiaľ nemajú vystavený, nevadí vám že sa nedajú polohovať nožičky? A že poťah na madle sa nedá odmontovať? Či sa to ľahko čistí.
Hauck zas ako ste už spomínali že časom vŕzga ale mám pocit že to každý kocik. Ja by som ho na striedačku používala so športovým čo mame, jedna sa mi hlavne na Teren aby bol - po poli napr. Tie čo uz to máte vyskúšané ďakujem za každú spätnú väzbu ❤️
Máte-měli jste maminky tento kočárek? Napište mi prosím pro a proti. Uvažuji ho koupit, děkuji