Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@selena18 To Camarelo, Baby desing Lupo, protože má samé dobré recenze a strašně moc se mi líbí ten sporťák, úplně mě dostal a od Taka City Travel, ale je to novinka a nemá žádné recenze. Je prý vyrobený tak, že ze všech Tak má jen to nejlepší, ale je moc levný, tak se nám to nezdá, ale je taky moc hezký!
@Hanny193 píše:
Já mám buffalo a myslím, že je to ten nejlepší kočárek. Velká korba, perfektně se s ním jezdí, spousta doplňků a ve sporťáku se naší malé taky moc líbí. Já můžu jen doporučit. Zatím jsem nenašla žádné mínus.
Kamarádka si stěžovala na sice veliký ale jen velmi obtížne přístupný košík při verzi s korbou. Spor´ták rovnou prodala.
@Veruunčik a byla jsi uz v krame? dobre je si ho ohmatat a nechat si ukazat co a jak
@selena18 Viděla jsem to Lupo a i to Tako. Oba jsou moc hezký a vysoký. Příští týden se pojedeme na tyhle podívat ještě jednou, protože je oba mají v jedné prodejně. To Camarelo jsem na živo neviděla nikde jsem na něj nenarazila. Vzhledem ale k recenzím se asi rozhodneme pro to Lupo
Hezké odpoledne, my máme vybraný kočárek Easywalker Sky Plus ve stříbrné barvě. Klíčové bylo, aby vydržel lesní terén, neboť bydlíme přímo v přírodě. Má velmi prostornou hlubokou korbičku i sportovní korbu. Jsme poměrně vysocí rodiče (172 a 198 cm) a dá se krásně polohovat rukojeť, jak potřebujete (ne jen ve vymezených polohách). Co je další plus, tak je skladný jednou rukou, lehký a při chůzi nás vysokých si nekopeme do brzdy a košíku pod korbičkou. Zkoušela jsem ho na dost nerovném povrchu s cca 8 kg zatížením a byl úžasný, stabilní. Navíc je kompatibilní (s adaptéry) s autosedačkou Cybex, která měla dobré výsledky v D-testu. Takže za mě easywalker. ![]()
@Krrysa @comtessa sporťák se mi taky líbí, ale kdyby jste líp četly, víte, že sporťák mám už po první (ne ten samý) a že bych už nikdy nevolila trojkombinaci
a každý má jiný vkus
já nemám ráda nízké hranaté kočárky ![]()
No jo, no. Když já preferuju pohodlí dítěte před bárbínovským designem kulatých kočárků pro panenky.
Potřebuju tam uložit dítě i ve fusaku. Každý máme něco…
@Hanny193 píše:
Já mám buffalo a myslím, že je to ten nejlepší kočárek. Velká korba, perfektně se s ním jezdí, spousta doplňků a ve sporťáku se naší malé taky moc líbí. Já můžu jen doporučit. Zatím jsem nenašla žádné mínus.
Stejné dojmy jen vyměníme all black za denim ![]()
@Deixe proto volím Stokke, má jednu z největších korbiček
a taky holt zkušenosti dělají svoje ![]()
@Leni007 protože vždy z toho je něco na prd, buď vajíčko nebo sporťák.. ![]()
@Leni007 ale kdysi, jako prvorodička, jsem taky tak volila
ovšem po nějakém čase koupila jiné vajíčko, jiný sporťák..
Taky jsme proti trojkombinacím a známá taky říkala, že by ji už nikdy nekoupila
@ardnas3 přemýšlím jestli Hartan TopLine nebo Bugaboo Buffalo.pry Hartan ma skvele odpužení a je houpací, údajne Buffalo ne. To mi rekla prodavacka. Nevim co je na tom pravdy. kazdy naraz urcite neni dobry pro zadicka. bugaboo dopadnul skoro nejlip v dtestu, urcite nechci nejaky polsky levny smejd.