Kočárek 2015/2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
29.9.15 14:23

@Veruunčik a co mate za favority?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.9.15 14:37

@selena18 To Camarelo, Baby desing Lupo, protože má samé dobré recenze a strašně moc se mi líbí ten sporťák, úplně mě dostal a od Taka City Travel, ale je to novinka a nemá žádné recenze. Je prý vyrobený tak, že ze všech Tak má jen to nejlepší, ale je moc levný, tak se nám to nezdá, ale je taky moc hezký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.9.15 14:46
@Hanny193 píše:
Já mám buffalo a myslím, že je to ten nejlepší kočárek. Velká korba, perfektně se s ním jezdí, spousta doplňků a ve sporťáku se naší malé taky moc líbí. Já můžu jen doporučit. Zatím jsem nenašla žádné mínus.

Kamarádka si stěžovala na sice veliký ale jen velmi obtížne přístupný košík při verzi s korbou. Spor´ták rovnou prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.9.15 14:46

@Veruunčik a byla jsi uz v krame? dobre je si ho ohmatat a nechat si ukazat co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.9.15 14:51

@selena18 Viděla jsem to Lupo a i to Tako. Oba jsou moc hezký a vysoký. Příští týden se pojedeme na tyhle podívat ještě jednou, protože je oba mají v jedné prodejně. To Camarelo jsem na živo neviděla nikde jsem na něj nenarazila. Vzhledem ale k recenzím se asi rozhodneme pro to Lupo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.9.15 15:21

Hezké odpoledne, my máme vybraný kočárek Easywalker Sky Plus ve stříbrné barvě. Klíčové bylo, aby vydržel lesní terén, neboť bydlíme přímo v přírodě. Má velmi prostornou hlubokou korbičku i sportovní korbu. Jsme poměrně vysocí rodiče (172 a 198 cm) a dá se krásně polohovat rukojeť, jak potřebujete (ne jen ve vymezených polohách). Co je další plus, tak je skladný jednou rukou, lehký a při chůzi nás vysokých si nekopeme do brzdy a košíku pod korbičkou. Zkoušela jsem ho na dost nerovném povrchu s cca 8 kg zatížením a byl úžasný, stabilní. Navíc je kompatibilní (s adaptéry) s autosedačkou Cybex, která měla dobré výsledky v D-testu. Takže za mě easywalker. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.9.15 15:49

@Krrysa @comtessa sporťák se mi taky líbí, ale kdyby jste líp četly, víte, že sporťák mám už po první (ne ten samý) a že bych už nikdy nevolila trojkombinaci ;) a každý má jiný vkus ;) já nemám ráda nízké hranaté kočárky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.9.15 17:34

No jo, no. Když já preferuju pohodlí dítěte před bárbínovským designem kulatých kočárků pro panenky. :-) Potřebuju tam uložit dítě i ve fusaku. Každý máme něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.9.15 17:41
@Hanny193 píše:
Já mám buffalo a myslím, že je to ten nejlepší kočárek. Velká korba, perfektně se s ním jezdí, spousta doplňků a ve sporťáku se naší malé taky moc líbí. Já můžu jen doporučit. Zatím jsem nenašla žádné mínus.

Stejné dojmy jen vyměníme all black za denim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.9.15 17:44

@Deixe proto volím Stokke, má jednu z největších korbiček ;) a taky holt zkušenosti dělají svoje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.9.15 21:20

@Barborkaa26 proč myslíš že je špatná trojkombinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.9.15 21:23

@Leni007 protože vždy z toho je něco na prd, buď vajíčko nebo sporťák.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.9.15 21:24

@Leni007 ale kdysi, jako prvorodička, jsem taky tak volila :) ovšem po nějakém čase koupila jiné vajíčko, jiný sporťák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.9.15 21:28

Taky jsme proti trojkombinacím a známá taky říkala, že by ji už nikdy nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.9.15 21:28

@ardnas3 přemýšlím jestli Hartan TopLine nebo Bugaboo Buffalo.pry Hartan ma skvele odpužení a je houpací, údajne Buffalo ne. To mi rekla prodavacka. Nevim co je na tom pravdy. kazdy naraz urcite neni dobry pro zadicka. bugaboo dopadnul skoro nejlip v dtestu, urcite nechci nejaky polsky levny smejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí