Kočárek 3kombinace - máte tip?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
25.5.14 23:47
@Eliskaxox píše:
@88petra Já bych do toho stejně musela koupit zmenšovací vložku a to by tam pak mimi bylo jako přibité. Ono já ji budu muset koupit i do normální autosedačky.Podle mě je lepší dát mimi do polstrované homologované korbičky než do plastové aušusové polské autosedačky.

Ty vložky jsou snad automaticky součástí autosedačky, ne? 8o :think:

No, kdybych měla na výběr korbičku nebo polskou sedačku, tak jako obrovský odpůrce polských věcí, bych dítě šoupla tam. To teda zase jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.14 23:47

Jinak když se tady někdo ohání Adac testy, tak třeba automobilka Kia podplatila tuto společnost při testech aby jejich auto vyšlo lépe… Je z toho trošku aféra v německu… Takže není test a není test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.5.14 23:48
@housenka007 píše:
Jinak když se tady někdo ohání Adac testy, tak třeba automobilka Kia podplatila tuto společnost při testech aby jejich auto vyšlo lépe… Je z toho trošku aféra v německu… Takže není test a není test…

Jo, já vím… hodně lidí se tu pak ohání tímhle, místo aby přiznala, že korbičky, podsedáky, jsou fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
25.5.14 23:48

Tak já ji v korbičce nemám, plánuji koupit tuto http://www.detskydum.cz/…ozka-219301/
a budu ji mit i do autosedačky aby ten náš prdolínek měl pohodlí. V autosedačce sice neco takového je ale když ho vidím je mi jasné že i to mu bude velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.5.14 23:50
@Eliskaxox píše:
Tak já ji v korbičce nemám, plánuji koupit tuto http://www.detskydum.cz/…ozka-219301/
a budu ji mit i do autosedačky aby ten náš prdolínek měl pohodlí. V autosedačce sice neco takového je ale když ho vidím je mi jasné že i to mu bude velké

A co máš za sedačku?

Tak třeba tohle, ale vážně tu korbičku nekupuj. Zkus si něco pohledat tady, pokud ještě nejsi ospalá. (já čekám, kdy odpadnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
25.5.14 23:59

Já musím počkat do 1 na odstříkání, tak se mi aspon nechce spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.5.14 00:04
@Eliskaxox píše:
Já musím počkat do 1 na odstříkání, tak se mi aspon nechce spát :)

Tak to jo… až přestanu odpovídat a bude u mě pořád zelená online tečka, tak jsem usnula… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.5.14 00:08

@housenka007 To ale těžko změní fakt, že pokud dítě jede ležící bokem, je to v případě většiny scénářů problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
26.5.14 08:52

Diskuze se pekne rozjela :-) mela jsem u jineho kocarku korbicku take schvalenou pro prevoz ditete a nepouzivala jsem to, vajicko mi prijde bezpecnejsi. A treba Roan Marita je sice polak, ale vajicka maji od Camu. Podsedaky taky vidim jako neco, co mi domu nesmi, jedem v Romerkach s isofixem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
26.5.14 09:58

A co říkate na tenhle???
http://www.funbaby.cz/…ular-sl13-14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
26.5.14 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.5.14 12:34

@mus První je jenom korbička, sedačka a taška bez kočárku. Ten druhý je za skoro 15 už drahý. Za necelých 13 máš Queeni Speedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
26.5.14 13:00

@mus k tomu prvnimu potrebujes jeste podvozek, ale peregra nejsou spatny jen trosku tezsi ale maji kvalitni autosedacky, ten druhy je drahy tezky polsky kocarek. To se opravdu da sehnat lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
26.5.14 14:39

@kotyk dekuji vubec mi nedoslo ze je to bez kocaru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
26.5.14 14:43

@Eliskaxox kdyby sis mela teda koupit kocar s korbickou a autosedacku do 11tis dohromady vezmes ktery? Sportak bych si tedy koupila az potom v lete zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí