Kočárek Britax B-Smart nebo X-Lander?

76
27.4.12 22:14

Kočárek Britax B-Smart nebo X Lander?

Maminky, potřebovali bychom prosím poradit, máme 5 měsíční dítko a rozhodujem se mezi těmito kočárky, Britax se mi líbí vzhledově i hlavně kvůli tomu, že má otáčecí sedačku, ale neznám nikoho, kdo by tento kočárek měl a napsal mi zkušenosti s ním…nový X Lander už má taky otáčecí sedačku, ale 10000 se mi za něj dávat nechce, tak jsme přemášleli o X Landeru XA 2010-2011, můžete mi prosím poradit?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smart
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Smarcie
27.4.12 22:17

Ahoj :mavam: :mavam:
Mám x-lander 2009 XA a nemůžu si ho vynachválit :palec: Je to můj vysněný kočár :srdce: Novější kolekci závidím akorát stahovací boudu dopředu :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3374
27.4.12 22:35
stahovací korbu dopředu? a X-Run 2011 ji má také? a nebo má moskytyeru zabudovanou každej říká něco jiného tak nevím
@Smarcie píše:
Ahoj :mavam: :mavam:
Mám x-lander 2009 XA a nemůžu si ho vynachválit :palec: Je to můj vysněný kočár :srdce: Novější kolekci závidím akorát stahovací boudu dopředu :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
27.4.12 22:38

X-run by jí měl mít asi také, si myslím… O té moskytyeře nevím :nevim: Ta stahovací boudička je dobrá proti sluníčku či větru :palec:

• Citovat
  • Upravit
549
27.4.12 22:48

X-lander- vydrží dýl,že má větší lůžko.Viděla jsem u nás maminku a britaxem příjde mi to malé.cena nic moc.X-lander má lepší i boudu.jo a našla jsem i levnější vyrovná se cena i britaxu.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
27.4.12 22:51

jé pardón jasně,že je to ten neotáčecí.To jsem jaksi přehlídla koukla jsem v rychlosti,ale za novej bych připaltila má ho sousedka a je kráásnej fakt se vším všudy.jen dost velkej,ale dobře skladnej do auta.A ta otáčecí korba :palec: a dole jí bliká to stupátko ,když ho rožne,aby byla ve tmě vidět :lol: a ten vyteplenej nánožník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
27.4.12 23:35

Ahojda já mam XA 2011 a teda velká spokojenost fakt mohu jen a jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
2.10.12 20:21

Obnovuju diskuzi - je tu někdo, kdo koupil Britax B-smart? Jaké jsou vaše zkušenosti s ním? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.10.12 20:25
@ondas píše:
jé pardón jasně,že je to ten neotáčecí.To jsem jaksi přehlídla koukla jsem v rychlosti,ale za novej bych připaltila má ho sousedka a je kráásnej fakt se vším všudy.jen dost velkej,ale dobře skladnej do auta.A ta otáčecí korba :palec: a dole jí bliká to stupátko ,když ho rožne,aby byla ve tmě vidět :lol: a ten vyteplenej nánožník…

Souhlas:-) brala bych ho všema 10.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.10.12 20:43

@romči @ondas No akorát s X-Landerem bývá problém v rozchodu. Máme výtah 64,5 cm na šířku, a všechny kočáry kamarádek se tam kolečkama vlezou - jen X-Lander má 65 cm a nedá to. A říkala kamarádka, že mívá problémy i v uličkách v obchodě a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.10.12 21:31

@LucsynkaR Britax B-Smart nekupuj, je malý. Pořizovali jsme starší na dovolenou a teď jsem ráda, že jsme nešli do nového. zádová opěrka je teda dlouhá dost, bouda vysoko nad hlavou, ale nějak tam malý nemůže poskládat nohy. Je sice velký (7m, 8,5kg a 80cm), ale kočár asi na dlouho nevydrží. Jinak je super, vyhovoval by mi, jezdí se s ním fajn, lehký, otočná sedačka, polohování do lehu. Ale vnitřní rozměr nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uaa
6
19.10.12 22:35

Mám b-smart 2011 a už bych ho tedy nebrala…sporťák je nevyužitélny, v zimě se s ním nedá vůbec vjet do sněhu a to už vůbec nemluvím o nějaké kamínknove cestě. Navíc je velice úzký…s fusakem katastrofa…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí