Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, potřebovali bychom prosím poradit, máme 5 měsíční dítko a rozhodujem se mezi těmito kočárky, Britax se mi líbí vzhledově i hlavně kvůli tomu, že má otáčecí sedačku, ale neznám nikoho, kdo by tento kočárek měl a napsal mi zkušenosti s ním…nový X Lander už má taky otáčecí sedačku, ale 10000 se mi za něj dávat nechce, tak jsme přemášleli o X Landeru XA 2010-2011, můžete mi prosím poradit?Děkuji
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smartAhoj
![]()
Mám x-lander 2009 XA a nemůžu si ho vynachválit
Je to můj vysněný kočár
Novější kolekci závidím akorát stahovací boudu dopředu
![]()
@Smarcie píše:
Ahoj![]()
Mám x-lander 2009 XA a nemůžu si ho vynachválitJe to můj vysněný kočár
Novější kolekci závidím akorát stahovací boudu dopředu
![]()
X-run by jí měl mít asi také, si myslím… O té moskytyeře nevím
Ta stahovací boudička je dobrá proti sluníčku či větru ![]()
X-lander- vydrží dýl,že má větší lůžko.Viděla jsem u nás maminku a britaxem příjde mi to malé.cena nic moc.X-lander má lepší i boudu.jo a našla jsem i levnější vyrovná se cena i britaxu.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jé pardón jasně,že je to ten neotáčecí.To jsem jaksi přehlídla koukla jsem v rychlosti,ale za novej bych připaltila má ho sousedka a je kráásnej fakt se vším všudy.jen dost velkej,ale dobře skladnej do auta.A ta otáčecí korba
a dole jí bliká to stupátko ,když ho rožne,aby byla ve tmě vidět
a ten vyteplenej nánožník…
Ahojda já mam XA 2011 a teda velká spokojenost fakt mohu jen a jen doporučit!
Obnovuju diskuzi - je tu někdo, kdo koupil Britax B-smart? Jaké jsou vaše zkušenosti s ním? ![]()
@ondas píše:
jé pardón jasně,že je to ten neotáčecí.To jsem jaksi přehlídla koukla jsem v rychlosti,ale za novej bych připaltila má ho sousedka a je kráásnej fakt se vším všudy.jen dost velkej,ale dobře skladnej do auta.A ta otáčecí korbaa dole jí bliká to stupátko ,když ho rožne,aby byla ve tmě vidět
a ten vyteplenej nánožník…
Souhlas:-) brala bych ho všema 10.:-)
@romči @ondas No akorát s X-Landerem bývá problém v rozchodu. Máme výtah 64,5 cm na šířku, a všechny kočáry kamarádek se tam kolečkama vlezou - jen X-Lander má 65 cm a nedá to. A říkala kamarádka, že mívá problémy i v uličkách v obchodě a tak.
@LucsynkaR Britax B-Smart nekupuj, je malý. Pořizovali jsme starší na dovolenou a teď jsem ráda, že jsme nešli do nového. zádová opěrka je teda dlouhá dost, bouda vysoko nad hlavou, ale nějak tam malý nemůže poskládat nohy. Je sice velký (7m, 8,5kg a 80cm), ale kočár asi na dlouho nevydrží. Jinak je super, vyhovoval by mi, jezdí se s ním fajn, lehký, otočná sedačka, polohování do lehu. Ale vnitřní rozměr nic moc.
Mám b-smart 2011 a už bych ho tedy nebrala…sporťák je nevyužitélny, v zimě se s ním nedá vůbec vjet do sněhu a to už vůbec nemluvím o nějaké kamínknove cestě. Navíc je velice úzký…s fusakem katastrofa…:-(