Kočárek Britax Römer Smile 5Z – klady a zápory

1
29.10.25 19:07

Kočárek Britax Römer Smile 5Z

Vybíráme kočárek a zaujal nás tento. Potřebujeme kočárek, který si poradí především na vesnicí a časté přejíždění / skládání… Lehké procházky po polních cestách, nákupy v supermarketech. Měříme mezi 160-175cm. Máte prosím někdo zkušenosti? Klady, zápory? Budeme rádi za jakoukoliv recenzi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.10.25 07:07

Britax mám, skládánání v pohodě, ale za mě to není kočár do nějakého vesnického terénu na polňačky a to ani když člověk vymění ta přední kola za pevná. Ano, s těmi pevnými většímy koly se už dobře jede, ale podle mě to není dostatečně odpružené pro dítě.
Já jsem s ním relativně spokojená, navíc mám dítě a potřebuje být ve městě, kde se něco děje. Mám ho z druhé ruky, nestál mě ani 3 tisíce a k tomu spoustu dalších věcí, takže v pohodě.
Jako ano, je to kvalitní kočár, zaše žádné designové hrkátko, ale skvělé odpružení vypadá opravdu jinak.
Pokud máš jezdit v terénu, tak potřebuješ větší přední kola, což se tedy dá u britaxu vyřešit, to vyměňování kol je celkem v pohodě, ale to odpružení už je fakt hodně průměrné. A to průměrné říkám jen proto, že spousta kočárů ho má naprosto otřesné a ten Britax na tom vlastně není nejhůř, což je docela smutné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4