Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
Zajímalo by mě jestli někdo nemáte zkušenost s tímto kočárkem - LIONELO Kočárek kombinovaný Amber Plus 3v1 Green Forest.
Nechci dávat za kočárek xxx tisíc, přijde mi to zbytečné.
Tenhle mi na vzhled i funkčnost přijde super, ale netuším jak to je v reálu. Čekáme první miminko a v kočárcích se vůbec nevyznám.
Bohužel co jsem hledala prodejnu kde by ho měli fyzicky jsem nenašla v mé blízkosti. 😔
Tak třeba budu mít štěstí tady.
A pak taky rada, nafukovací kola nebo ne? 🙈
Díky za dobré tipy. 🙏
Příspěvek upraven 12.06.26 v 08:25
Pokud nechceš dát xxx tisíc, tak si sežeň z druhé ruky kvalitnější kočár.
Tohle je tak druhý kočár někde, kde nebudeš moc často nebo sporťák na dojetí, když třeba po třetím dítěti lepší kočár doslouží.
Za ten kvalitní kočár z druhé ruky nedáš ani půlku ceny tohoto a ještě budeš mít kočár se slušnými jízdními vlastnostmi a slušnou použitelností pro dítě, co se bude slušně skládat a používat.
A za zbytek můžeš koupit slušnou autosedačku, pokud chceš novou.
Já jsem za nafukovací kolečka, ale někdo může mít jiný názor.
Taky jsem na ty levné kombinace koukala, ale radši jsme koupili z druhé ruky kvalitnější značku. Taky čekáme první a pořídili jsme dva roky starý TfK (má korbu, která jde předělat do sporťáku, švagrová prvně nechápala, k čemu nám takový kočár bude protože taky koukala po levnějších a před měsícem zahlásila, že už ho má doma taky že je skvělý
). U babičky (máme to k ní pár hodin cesty) máme pak starší Adamex. V dnešní době už i blbý Cybex seženete „za pár kaček“. Autosedačku máme taky z druhé ruky, u té jsme si ale dávali pozor na to, aby k ní byla faktura a nebyla poškozená nebo po bouračce. Kamarádky, co zachvilku rodí, nebo už i porodily, taky radši koupili z druhé ruky něco lepšího, než šunt za pár korun který nic nevydrží. ![]()
Naše top značky: TfK, Thule, Cybex, Adamex
Jo, a nafukovací kolečka jsou pohodlnější a tišší.
@Sandra-93 s tímto kočárkem osobní zkušenosti nemám, ale rozhodně bych nekupovala (až na nějaké výjimky jako Cybex) 3 kombinaci. Ty vajíčka jsou velmi často levné křápy a bezpečnost dítěte by měla být na první místě.
A kočárek vybírej hlavně podle toho, kde budeš převážně jezdit, jaký terén. Dobře ti tady radí, abys koupila kvalitní z druhé ruky. Já osobně vyzkoušela víc kočárků a nakonec jsem pořídila Thule Urban Glide 3 a je to nejlepší kočár, co jsem kdy měla.
Dá se koupit v hezkém stavu TUG2 komplet do 10tis. Kč. Často to prodávají včetně podložek do kočárků, fusaků apod.