Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, kdo máte dvojčátka, prosím poraďte. Čekáme v listopadu dva kluky a stále nevíme jak s kočárem. Bydlíme ve městě, auto k dispozici jen občas, většinu času s němi budu sama, takže drobné nákupy, doktora atd. budu obstarávat sama s kočárem. Jaký kočárek byste doporučily? Líbil se nám DorJan Danny Sport Twin, všude se vejde, rozumná cena, ale.. Mám pocit, že do sportáku se mi tu další zimu už nevejdou. :-/ Děkuju.
Vem kocarek, ktery se ti libi, pak budete mit stejne golfky jak budou prcci vetsi ![]()
@Lslunicko Mít dvojčata, tak se moc nerozmýšlím a jdu do Easy Walkera.
No to mě taky napadlo, že dokud to půjde, budou ve sportáku a pak koupíme golfky. a mohla bych je tam na tu další zimu už šoupnout? děkuju. ![]()
@Lslunicko Těch dvojčatových najdeš na netu jetých spoustu za velice slušné ceny
Kolik vlastně stojí ten dorjan?
Ja videla ve meste pani s dvojkama (hadam tak pul roku) v Hartanu. Zkusenost mam teda jen s har.pro jedno mrne, ale predpokladam, ze bude stejne dobrej.
No vyšel by nás tak na 15-16000 - hluboké korbičky, sporťák i autosedačky…
Holky ten Ew s hlubokyma korbama super.Ale sportovni verze me zklamala a radsi jsem se ho zbavila.KdZ deti sedi tak jsou porad jakoby v pololehu. Boudy hrozne vysoko tudiz jim porad svitilo do oci i kdyz jsou tam stinitka. A nohy jim vysi dolu jak hadry. Prikryt jim nohy nemozne.Vzdy deka spadla.
Nemám dvojčata, ale holky blízko u sebe(11M a narodí se v září),ani jsem se nerozmýšlela a šla do Easywalker! Doporučila mi ho kamarádka, která má dvojčata a dalších x maminek
sama jsem ho vozila, když jsem hlídala kamarádce kluky a je opravdu super, lehký a projede vše ![]()
@Lslunicko My bydlíme na vesnici, ale často do města jezdíme. Doma a na výlety používáme bumbleride (maximální spokojenost), lehký a hezký, má vložné tašky, takže si je doma hezky připravím a pak snesu do kočárku.
Do města máme iCandy, a ten je fakt super, ovladatelný jednou rukou, velice variabilní, dá se použít i na jedno dítko. Já někdy vyjedu i s jedním a jednoho nechávám doma manželovi na hlídání.
Je za sebou. Kočárkem pro dvojčata vedle sebe (žádným) neprojedeš třeba v obchodě u pokladen.
@Lslunicko Ten kočárek má 23,5 kg ve sportovní verzi. To snad jenom pokud bych bydlela na naprostý placce.
Pokud jde o Easywalker, dá se za rozumné peníze sehnat z druhé ruky. To samé TFK TWINNER TWIST DUO, ten mi připadá u tohdle typu dvojkočárků ještě o fous lepší. Pak si můžeš koupit pro dobrý pocit nějaké hezké nové golfky ![]()
@katerinkaaa V Praze už projedeš s dvojkočárem u pokladen skoro všude, protože začínájí dodržovat normy pro vozíčkáře po rekontrukcích u všech pokladen
Problém mám akorát v Lidlu, kde je široká pokladna přesně jedna a ještě ta úplně nejdál od vchodu, která se nikdy neobsazuje. Ale Penny, Billa, Tesco, DM a zdejší Albert se projet dají bez problémů a dokonce se vejdu u do Wiki ![]()
@kotyk tak ostrava je asi sto let za opicema a já kvůli tomu kupovala zvláštní kočár
![]()
@katerinkaaa Jasně
Tady kolem je fůra vozíčkářů, takže se na nich přiživujem ![]()