Kočárek pro dvojčata do města

5
25.8.13 10:56

Kočárek pro dvojčata do města

Dobrý den, kdo máte dvojčátka, prosím poraďte. Čekáme v listopadu dva kluky a stále nevíme jak s kočárem. Bydlíme ve městě, auto k dispozici jen občas, většinu času s němi budu sama, takže drobné nákupy, doktora atd. budu obstarávat sama s kočárem. Jaký kočárek byste doporučily? Líbil se nám DorJan Danny Sport Twin, všude se vejde, rozumná cena, ale.. Mám pocit, že do sportáku se mi tu další zimu už nevejdou. :-/ Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
25.8.13 11:00

Vem kocarek, ktery se ti libi, pak budete mit stejne golfky jak budou prcci vetsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101826
25.8.13 11:14

@Lslunicko Mít dvojčata, tak se moc nerozmýšlím a jdu do Easy Walkera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.8.13 11:15

No to mě taky napadlo, že dokud to půjde, budou ve sportáku a pak koupíme golfky. a mohla bych je tam na tu další zimu už šoupnout? děkuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.8.13 11:16

Mít peníze, tak jdu taky do EW.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101826
25.8.13 11:30

@Lslunicko Těch dvojčatových najdeš na netu jetých spoustu za velice slušné ceny :-) Kolik vlastně stojí ten dorjan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
25.8.13 11:31

Ja videla ve meste pani s dvojkama (hadam tak pul roku) v Hartanu. Zkusenost mam teda jen s har.pro jedno mrne, ale predpokladam, ze bude stejne dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.8.13 11:38

No vyšel by nás tak na 15-16000 - hluboké korbičky, sporťák i autosedačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.8.13 11:46

Holky ten Ew s hlubokyma korbama super.Ale sportovni verze me zklamala a radsi jsem se ho zbavila.KdZ deti sedi tak jsou porad jakoby v pololehu. Boudy hrozne vysoko tudiz jim porad svitilo do oci i kdyz jsou tam stinitka. A nohy jim vysi dolu jak hadry. Prikryt jim nohy nemozne.Vzdy deka spadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 11:53

Nemám dvojčata, ale holky blízko u sebe(11M a narodí se v září),ani jsem se nerozmýšlela a šla do Easywalker! Doporučila mi ho kamarádka, která má dvojčata a dalších x maminek :) sama jsem ho vozila, když jsem hlídala kamarádce kluky a je opravdu super, lehký a projede vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
25.8.13 11:56

@Lslunicko My bydlíme na vesnici, ale často do města jezdíme. Doma a na výlety používáme bumbleride (maximální spokojenost), lehký a hezký, má vložné tašky, takže si je doma hezky připravím a pak snesu do kočárku.
Do města máme iCandy, a ten je fakt super, ovladatelný jednou rukou, velice variabilní, dá se použít i na jedno dítko. Já někdy vyjedu i s jedním a jednoho nechávám doma manželovi na hlídání. :) Je za sebou. Kočárkem pro dvojčata vedle sebe (žádným) neprojedeš třeba v obchodě u pokladen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.8.13 11:56

@Lslunicko Ten kočárek má 23,5 kg ve sportovní verzi. To snad jenom pokud bych bydlela na naprostý placce.

Pokud jde o Easywalker, dá se za rozumné peníze sehnat z druhé ruky. To samé TFK TWINNER TWIST DUO, ten mi připadá u tohdle typu dvojkočárků ještě o fous lepší. Pak si můžeš koupit pro dobrý pocit nějaké hezké nové golfky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.8.13 11:59

@katerinkaaa V Praze už projedeš s dvojkočárem u pokladen skoro všude, protože začínájí dodržovat normy pro vozíčkáře po rekontrukcích u všech pokladen :lol: Problém mám akorát v Lidlu, kde je široká pokladna přesně jedna a ještě ta úplně nejdál od vchodu, která se nikdy neobsazuje. Ale Penny, Billa, Tesco, DM a zdejší Albert se projet dají bez problémů a dokonce se vejdu u do Wiki :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
25.8.13 12:00

@kotyk tak ostrava je asi sto let za opicema a já kvůli tomu kupovala zvláštní kočár :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.8.13 12:04

@katerinkaaa Jasně :lol: Tady kolem je fůra vozíčkářů, takže se na nich přiživujem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí