Kočárek pro skoro 20 měsíční dítě

14.10.17 21:09

Kočárek pro skoro 20ti měsíční dítě

Zdravím a potřebuji hlavně poradit :) mam 19,5 měsíční dcerku. Máme sportovní kočárek ADBOR MIO, ale už je na mě těžký a mohutný a nechce se mi ho tahat na nákupy. Zamilovala jsem se do kočárku PETIT & MARS EASY (monza) je i i hodně lehčí. Ale teď si zas říkám jestli ho pořádně využijeme. Mala se občas ještě veze. Manzel mi říká že mám vydržet zimu s adborem a na jaře koupime už jen golfky.Tak teď vůbec nevím :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30321
14.10.17 21:15

Vydrž zimu v pořádným kočárkem a na jaře možná už nic kupovat nebudeš. U nás končil kočárek kolem 2 let a pak buď motorka nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.10.17 21:16

@Petrušinka90 Kočárek vypadá moc dobře :palec: já třeba golfky mít pro dceru nemohla…musela jsem mít taky podobný „robusnější“ ale jestli máš dcerku drobnou :nevim:
A pak ho určitě využiješ na druhé či třetí dítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.10.17 21:24

@Petrušinka90 Záleží na dítku a co s dítětem podnikáš. Staršímu jsme zrušili kočár před narozením mladší, takže tak od roku a půl byl dost nucen chodit. Zase ty cesty byly omezené.
Mladší se ráda sveze na výletech ještě ve dvou a půl letech. Ještě s ním přežijeme zimu (nutnost rychle se přesunout se starším do školky a pak ho vyzvednout) a na jaře plánujeme už používat na výletech maximálně krosnu. Ono co si budeme povídat, když ten kočár „je“, tak by se v něm dost dětí vozilo klidně do pěti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.10.17 21:25

Já bych nekupovala nic. Za mě vyhozené peníze. Zrušili jsme kočárek ve 2 letech dcery, pak jezdila na plastové motorce a na odrážedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.10.17 21:27

Uz bych taky nekupovala. Vydrz zimu a pak bude jezdit na motorce nebo ji budes vozit na kole.
Vsechny deti prestaly kocar vyuzivat pred 2.rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 21:32

Dej na radu manzela :) Dcera prave od nejakych 20ti mesicu do kocaru uz nechtela. Chodi a chodila vsude pesky, cesty cca 4 kilometry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.10.17 21:36

U nás byl kočárek cca do 2,5let… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 21:42

@kanka80 V 18ti měsících měla 10.300. Zase je mi líto adbora :D no asi ho ještě nechám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 21:44

@Svistice No když nad tim pořádně uvažuji tak ho beru občas na nákup abych měla kam dát tašky :D jinak babičky máme blízko tak 20minut pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 21:45
@Aspera píše:
Vydrž zimu v pořádným kočárkem a na jaře možná už nic kupovat nebudeš. U nás končil kočárek kolem 2 let a pak buď motorka nebo nic.

Tohle jsem nejspíš potřebovala slyšet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.10.17 21:51
@Petrušinka90 píše:
@Svistice No když nad tim pořádně uvažuji tak ho beru občas na nákup abych měla kam dát tašky :D jinak babičky máme blízko tak 20minut pěšky.

Kvůli 20 min pochůzce bych kočár fakt nekupovala. Holka se mi sice vozí ještě teď a přes zimu bude (takže skoro do těch 3 let) a kluk se sveze třeba ještě teď ve 4 letech na skatu u kočárku. Ale my s dětmi děláme celodenní výlety v různém terénu, kdy to zasahuje do doby spaní + se potřebujeme rychle přepravit do a ze školky.
Když jdeme netíženi časem do obchodu, k babičce, na hřiště apod., tak s sebou kočár už nějaký ten měsíc netaháme a dvouletá maximálně skončí na koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
14.10.17 22:29

Já mám golfky jen na rychlou otočku do města, jinak mi nevyhovují, nedají se otočit proti větru, dcera mi tam neusne, pořád kouká:D Zlatý sporťák:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15366
14.10.17 22:32

@Petrušinka90 To já bych si ten kočár klidně koupila, i kdyby se využil jen rok… Dcera se vozila do 3let, ne deně, ne všude, ale přes léto jsme byly hodně venku, bylo dost celodeních výletu, bez problému si třeba pospala, do kočáru se dá naložit dost věcí od převlečení po bábovky atd. případně nákup. Mě to vyhovovalo, nerada tahám tašky, nebo batoh na zádech… Jezdily jsme z valcem, ten petit je taky spíš něco mezi sporťákem a golfkama, mě ty uplně malé golfky přijdou k ničemu, protože krom dítěte už toho moc nepoberou. Znám takové maminky co jsou nutně skoro od 1,5roku bez kočáru a nakonec všude popojíždí autem, protože jim dítě nic pořádně neujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
14.10.17 23:32

Syn se vozil do 3 let. Je pravda, že ty co znám a kočar nepoužívají popojíždí autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí