Kočárek pro sourozence (různý věk) do malého výtahu?

314
11.7.14 21:59

Kočárek pro sourozence (různý věk) do malého výtahu ... ?!

Maminky, poradíte,

řešíme jaký sourozenecký kočárek (pro děti různého věku) je prostě nejmenší na trhu, ne však na úkor kvality…

Náš malý výtah je prostě příliš limitující a zatím jakýkoliv kočárek jsme zkoušeli, tak se do našeho výtahu nevejde (na délku má 119cm, na šířku 70cm). Největší trabl je kombinace korba + sporťák. Dvojitý sporťák by se již sehnal, ale korba + sporťáček je problém.

Určitě tady některé z Vás řešily podobný problém, ocením jakékoliv rady, tipy na kočárek, atd. Mě přijde, že už nic neobjevím a nevymyslím, ale tady určo najdu radu :*

Závěrem bych ráda řekla, že vůbec řeším, zda ho užijeme… možná by stačil skejt či tak něco. Pokud mi sem hodíte i Vaše zkušenosti, budu také ráda. Starší bude v době narození nového přírůstku 18 měsíců.

Díky holky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
11.7.14 22:08

Máme ještě užší výtah a řešila jsem kočárek pro dvojčátka. Nakonec jsme skončili u bugaboo donkey twin. Vždy do výtahu sundám jednu korbičku a kočárek srazím na užší a pak zase roztáhnu. Je to na zblbnutí, ale pro nás to byla snad jedinečná možnost, jak se vejít do výtahu s mimčama a s ještě starším dítětem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.7.14 22:12

Jo a vlastně jsem ještě viděla přidělanou sedačku ke kočárku.
http://www.annaviktorie.cz/…o-druhe-dite
A to by asi bylo lepší než sourozeneckej kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.7.14 22:15

Možná tohle? Připadne mi že v kombinaci hl. korba nahoře a sporťák vpředu se to vejde… http://www.detskydum.cz/…black-21201/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
11.7.14 22:16

U nás je problém vlézt se tam s klasickým sporťákem pro jedno dítě, výtah je úzký a já se vedle vlezu jen tak tak. Záleží, kdy se ti má dítko narodit a jak schopný chodič starší je, kolik času jste zvyklí trávit venku a jak daleko. Dobrým řešením do města je skejt, u nás po sídlišti se pro takového prcka nejvíc využije motorka, na ní byl schopen dojet do vzdálenějšího obchodu i domů, ač po svých by to těžko ušel. Hřiště máme kousíček a větší procházky jsme dělali většinou spíš o víkendu, kdy šel i tatínek a ten občas dělal nosiče v šátku nebo za krkem. Měla jsem tedy první dítě starší, ale začal chodit později. A navíc mimino se chtělo kojit co 2h, na podzim se už nedalo kojit venku, takže jsme stejně nikam daleko nechodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.7.14 22:16

A co kočárek phil and teds? Je tu o něm i diskuze, když si ji najdeš, jsou tam i fotky a určitě i rozměry. Jinak skejt je super, ale na zimu celkem na nic, pokud bydlíte v místě, kde je víc sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.7.14 22:21

Našla jsem ho :) Hauck Duett délka 104 cm, šířka 61 cm, výška 111 cm v rozloženém stavu, 2 sporťáčky, do jednoho vložná taška pro novorozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
11.7.14 22:25

Vlastní zkušenost nemám, ale kamarádka to řešila také. Starší bylo 15m. když se narodila mladší, a byl leden. Nakonec pořídili jen skate. Je to tedy limitující, nechodí daleko od baráku, ale na výletech to s manželem řešili druhým kočárem, golfkama. Vem si pro a proti. Jak a kam chodíš, jde o půl roku, pak už dítě zvládne hodně samo, myslím to starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 22:37

Zrovna jsem řešila stejný problém a koupila jsem Phil a Teds vibe..holky jsou 19 měsíců po sobě a starší by na skatu asi nechtěla jezdit ráda si posedí, někdy v kočárku i spí.. navíc chodíme docela dálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
11.7.14 23:06

TFK TWINNER TWIST DUO ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30322
12.7.14 06:43

@Ketule007 jaký kočár neporadím, ale do skejtu bych s tímto rozdílem nešla. Mám děti po 24 měsících, už jsme to se skejtem zvládli, ale když mu vyndám golfky tak je strašně spokojený, že se může vozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.7.14 07:02

@zuzkasim

No přírůstek čekáme na zimu… kojo asi bude, takže pokud bude krutá zima, asi toho venku moc nepobydeme. To by pak možná stačilo pořídit dvojitý sporťák. Šátek budu mít půjčený a nosítko také. Takže to je OKI, dokonce mám od prvního děcka i tu ochrannou kapsu na nosítko či šátek. Malá začala chodit ve 13 měsících, je akční hodně moc, už jí to krásně šlape (je jí 14M), na zimu asi stejnak moc ven chodit nebudeme.

Být to na léto, ani neváhám, ale ta zima bude tak jak tak limitující.
Jsme ze sídliště v Praze, všude se dostaneme busem, pěšky, obchody kousek, asi 5 hřišť v okolí baráku…

Bojím se, že vyhodím prachy za super dvoukočár a budeme ho používat chvíli.

Manžel hodně pracuje, proto to však řeším, nechci být pak odkázaná pouze na to naše sídliště… :cert: :cert:

Díky za rady, pomůže mi to utřídit myšlenky, diskuzí se nejlépe dělají závěry, člověk toho sám moc nevymyslí :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
12.7.14 08:45

I candy pear - jsem nanejvíc spokojená :dance:

• Citovat
  • Upravit
1137
12.7.14 09:31
@Daduka píše:
A co kočárek phil and teds? Je tu o něm i diskuze, když si ji najdeš, jsou tam i fotky a určitě i rozměry. Jinak skejt je super, ale na zimu celkem na nic, pokud bydlíte v místě, kde je víc sněhu.

Taky jsme měli phil and teds. Nevím teda přesné rozměry, ale myslím, že by se vešel. Byla jsem spokojená, i když to ležící dítě a nad ním posazené starší vypadá divně. :mrgreen: Pokud bude mít starší jen 1,5r a ještě v zimě, tak bych sourozenecký kočárek určitě koupila, dítě je ještě malé a v zimě mít oba v kočárku je pohodlnější. My jsme chodili i na dlouhé procházky když byl hezký napadaný čerstvý sníh, děti pěkně spinkaly, bez kočárku bych tohle nemohla.

Příspěvek upraven 12.07.14 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
12.7.14 09:35
@Ketule007 píše:
@zuzkasim

No přírůstek čekáme na zimu… kojo asi bude, takže pokud bude krutá zima, asi toho venku moc nepobydeme. To by pak možná stačilo pořídit dvojitý sporťák. Šátek budu mít půjčený a nosítko také. Takže to je OKI, dokonce mám od prvního děcka i tu ochrannou kapsu na nosítko či šátek. Malá začala chodit ve 13 měsících, je akční hodně moc, už jí to krásně šlape (je jí 14M), na zimu asi stejnak moc ven chodit nebudeme.

Být to na léto, ani neváhám, ale ta zima bude tak jak tak limitující.
Jsme ze sídliště v Praze, všude se dostaneme busem, pěšky, obchody kousek, asi 5 hřišť v okolí baráku…

Bojím se, že vyhodím prachy za super dvoukočár a budeme ho používat chvíli.

Manžel hodně pracuje, proto to však řeším, nechci být pak odkázaná pouze na to naše sídliště… :cert: :cert:

Díky za rady, pomůže mi to utřídit myšlenky, diskuzí se nejlépe dělají závěry, člověk toho sám moc nevymyslí :P :mrgreen:

Ten phill and teds je vlastně jeden kočárek a přídavné sedátko, takže to pak můžeš klidně prodat a máš jen normální kočárek, takže využiješ i jen pro toho mladšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí