Kočárky Hartan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uculda
18.1.12 16:28

byli jsme pro nej v Koline. Tady mas jejich stranky. Koukni a muzes se i informovat co tam vse maji.

• Citovat
  • Upravit
71
18.1.12 19:51
Uculda píše:
byli jsme pro nej v Koline. Tady mas jejich stranky. Koukni a muzes se i informovat co tam vse maji.

na stránkách mají jen ty nové typy........takže v obchodě mají i doprodej starých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uculda
19.1.12 09:07

ano ale muzes se jeste informovat pres email.

• Citovat
  • Upravit
14.2.12 13:55

AMY, NEMUZU DOHLEDAT TELEFON NA FIREMNI PRODEJNU

Ahoj Amy, moc diky za tvuj prispevek a radu ohledne firemni prodejny Hartan v Nemecku.
Nemuzu se dohledat telefonniho cisla :-( Nemas ho nekde? Nebo nemohla by ses zkusit podivat, treba budes uspesnejsi.

MOC DIKY!!!!! Vidim v tom sanci, jak sehnat levne Hartan … kez by to vyslo!! Opravdu uz dlouho hledame kocarek ten pravy pro nas a kdyz konecne najdeme, tak cena je hrozna.

Jeste jednou diky!!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.4.15 00:21

@MácaBrouzdalka můžu se zeptat, zda klapl nákup kočárku z německa? Mohu případně také poprosti o telefon? Měla bych zájem, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
16.4.16 06:48

Dobrý den,
nemáte někdo zkušenost s hartanem skater S na bruslích. Vím, že jsou na brusle lepší kočárky, ale nechci mít garáž plnou kočárku :) a ještě bych letos ráda prcka měla čelem k sobě.
Koukám po kočárku s brzdou na zadní kola a otočným sezením. Skater mi proti teutonce spirit přijde stabilnější a větší držák. Budu určitě kupovat na bazaru. Ještě mám ve hře quinny freestyle 3×l, ale tam mi vadí trošku šířka kočárku, že bych možná měla problém se někdy vejít do dveří.
Děkuji za všechny postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
16.4.16 07:21

@Ada22 Mam teda jiny typ, Hartan Topline S, ale predpokladam, ze bude stejny system. Brzda funguje skvele a da se dle potreby i pritahnout. Jsou tam tedy brzdy dve, tahle kotoucova, kdy mackas packu a muzes si plynule pribrzdovat, je super i pri jizde na bruslich z kopce. A druha, taky super, ze se ovlada rukou, zabrzdi na fleku cely kocar, coz na bruslich ocenuji, pze brzdit na bruslich nohou je o usta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
16.4.16 08:05

@MartinaIrena DIky :) A máš na topline ty menší kolečka nebo výměnou nápravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
16.4.16 13:02

@Ada22 Mám tam ty menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.11.16 09:09

Máte někdo zkušenost, zda na kočárek pasují i jiná pneu než originální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí