Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet taky me hned napadlo ze bych taky randila, ale fakt randila to seznamovani pred tim do toho by se mi moc nechtelo a vtip je luxusni ![]()
@quinny dekuji ![]()
A jaky zavazek?
jasne…mlady je do pondelka u tatinka ![]()
@bimbama píše:
Opravdu je pravda, že je @quinny bloklá? To snad ne!
Co? To jako fakt? To uz neni ani mozny
![]()
@zuza23 píše:
Co? To jako fakt? To uz neni ani mozny![]()
![]()
Potvrzeno. To jsem opravdu naštvaná. ![]()
@zuza23 píše:
@bimbama za co? To je porad dohra ty ikonky?
Ano. Kvůli ikonce. Možná i kvůli té diskuzi, co založila. Ale opravdu mi to přijde na hlavu postavený.
@bimbama píše:
Ano. Kvůli ikonce. Možná i kvůli té diskuzi, co založila. Ale opravdu mi to přijde na hlavu postavený.
Cetla sem obe diskuse (pokud nestihla zalozit i dalsi) a neprislo mi, ze by psala neco, kvuli cemu ji museli bloknout
Buzerace akort ![]()
No to mě teda zase stoupnul tlak
Taková blbost. A na truc bych si založila nový nick a dala si tam ještě lepší ikonku!
Holky teď jsem viděla novou reklamu na whiskas, jsou tam dvě koťátka whiskas, já bych je umačkala ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Respektive bych Vas hned poprosila o rady, zkusenosti… Uz 8 let si s pritelem prejeme kocku, ale stale se bojime, aby ji u nas bylo dobre, snazime se o mimino a ted… Dnes jsme nasli pajdavou kocicku, ktera nikomu nepatri ( nalezenec ve venkovnich skladech), vzali ji k veterinari, a ten z ni byl nadsenej jak je hodna. Rekli jsme si, mozna trochu osud, chceme si ji nechat. Mely by jste nejake rady do zacatku? Moc dekuju za jakekoli, i negativni komentare, abych to nevidela tak ruzove…
@Wanila pokud ji chces mit doma, tak porid kocici zachod a nauc ji na nej chodit. Doporucuju ji nechat ockovat, obzvlast jestli jste ji nasli. Kazdy den potrebuje cerstvou vodu, klidne i nekolikrat denne. Cim ji budes krmit je na tobe, nekdo dava jen granule, nekdo jen maso, nekdo kombinuje. Taky je dobry ji naucit, kam muze a kam ne (me kocour nesmi napr. na sektorku a stul). Pokud bude sama, tak bude vyzadovat pozornost, takze je dobre mit nejakou hracku (u nas boduje gumova mys). Ale beru to podle sveho kocoura, treba nekdo poradi neco jineho ![]()
@zuza23 píše:
@Wanila pokud ji chces mit doma, tak porid kocici zachod a nauc ji na nej chodit. Doporucuju ji nechat ockovat, obzvlast jestli jste ji nasli. Kazdy den potrebuje cerstvou vodu, klidne i nekolikrat denne. Cim ji budes krmit je na tobe, nekdo dava jen granule, nekdo jen maso, nekdo kombinuje. Taky je dobry ji naucit, kam muze a kam ne (me kocour nesmi napr. na sektorku a stul). Pokud bude sama, tak bude vyzadovat pozornost, takze je dobre mit nejakou hracku (u nas boduje gumova mys). Ale beru to podle sveho kocoura, treba nekdo poradi neco jineho
Pod to se klidně podepíšu
Já sice taky kočku ještě nemám, ale souhlasím se Zůzou
Moje mamka si kocoura vychovala dokonale, ale u nalezenkyně nevíš, jak se bude chovat. Ale já bych si ji taky nechala, neměla bych to srdce ji dát pryč, když jsem ji pomohla ![]()
@rainucha nalezenky byvaji bud vztekle (ne, ze by meli vzteklinu
) nebo vdecne. Ale pokud byla hodna, tak bude rada, ze nemusi mrznout a moknout venku a jeste si s ni nekdo bude hrat
Ale vyzadala bych si dukladne vysetreni na nemoci (obzvlast pokud planuji miminko), jako je toxoplasmosa, odcervit ji, pripadne odblesit, prohlidnout na klistata a oockovat. A taky bych ji prohnala sprchou, nebo vanou. Sice to bude neco stat, ale aspon nikoho nicim nenakazi ![]()