Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
18.4.14 15:08

@Pipet taky me hned napadlo ze bych taky randila, ale fakt randila to seznamovani pred tim do toho by se mi moc nechtelo a vtip je luxusni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.4.14 19:36

@quinny dekuji :-)
A jaky zavazek? :lol: jasne…mlady je do pondelka u tatinka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.4.14 19:37

Opravdu je pravda, že je @quinny bloklá? To snad ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.4.14 19:47
@bimbama píše:
Opravdu je pravda, že je @quinny bloklá? To snad ne!

Co? To jako fakt? To uz neni ani mozny :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.4.14 19:48
@zuza23 píše:
Co? To jako fakt? To uz neni ani mozny :cert: :cert: :cert:

Potvrzeno. To jsem opravdu naštvaná. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.4.14 19:51

@bimbama za co? To je porad dohra ty ikonky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.4.14 19:51
@zuza23 píše:
@bimbama za co? To je porad dohra ty ikonky? :nevim:

Ano. Kvůli ikonce. Možná i kvůli té diskuzi, co založila. Ale opravdu mi to přijde na hlavu postavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.4.14 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.4.14 20:21
@bimbama píše:
Ano. Kvůli ikonce. Možná i kvůli té diskuzi, co založila. Ale opravdu mi to přijde na hlavu postavený.

Cetla sem obe diskuse (pokud nestihla zalozit i dalsi) a neprislo mi, ze by psala neco, kvuli cemu ji museli bloknout :nevim: Buzerace akort :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.4.14 20:31

No to mě teda zase stoupnul tlak :cert: :cert: Taková blbost. A na truc bych si založila nový nick a dala si tam ještě lepší ikonku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.4.14 21:45

Holky teď jsem viděla novou reklamu na whiskas, jsou tam dvě koťátka whiskas, já bych je umačkala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
18.4.14 21:52

Ahoj holky, muzu se pridat? Respektive bych Vas hned poprosila o rady, zkusenosti… Uz 8 let si s pritelem prejeme kocku, ale stale se bojime, aby ji u nas bylo dobre, snazime se o mimino a ted… Dnes jsme nasli pajdavou kocicku, ktera nikomu nepatri ( nalezenec ve venkovnich skladech), vzali ji k veterinari, a ten z ni byl nadsenej jak je hodna. Rekli jsme si, mozna trochu osud, chceme si ji nechat. Mely by jste nejake rady do zacatku? Moc dekuju za jakekoli, i negativni komentare, abych to nevidela tak ruzove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.4.14 22:18

@Wanila pokud ji chces mit doma, tak porid kocici zachod a nauc ji na nej chodit. Doporucuju ji nechat ockovat, obzvlast jestli jste ji nasli. Kazdy den potrebuje cerstvou vodu, klidne i nekolikrat denne. Cim ji budes krmit je na tobe, nekdo dava jen granule, nekdo jen maso, nekdo kombinuje. Taky je dobry ji naucit, kam muze a kam ne (me kocour nesmi napr. na sektorku a stul). Pokud bude sama, tak bude vyzadovat pozornost, takze je dobre mit nejakou hracku (u nas boduje gumova mys). Ale beru to podle sveho kocoura, treba nekdo poradi neco jineho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.4.14 22:38
@zuza23 píše:
@Wanila pokud ji chces mit doma, tak porid kocici zachod a nauc ji na nej chodit. Doporucuju ji nechat ockovat, obzvlast jestli jste ji nasli. Kazdy den potrebuje cerstvou vodu, klidne i nekolikrat denne. Cim ji budes krmit je na tobe, nekdo dava jen granule, nekdo jen maso, nekdo kombinuje. Taky je dobry ji naucit, kam muze a kam ne (me kocour nesmi napr. na sektorku a stul). Pokud bude sama, tak bude vyzadovat pozornost, takze je dobre mit nejakou hracku (u nas boduje gumova mys). Ale beru to podle sveho kocoura, treba nekdo poradi neco jineho :kytka:

Pod to se klidně podepíšu :potlesk: Já sice taky kočku ještě nemám, ale souhlasím se Zůzou :) Moje mamka si kocoura vychovala dokonale, ale u nalezenkyně nevíš, jak se bude chovat. Ale já bych si ji taky nechala, neměla bych to srdce ji dát pryč, když jsem ji pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.4.14 23:02

@rainucha nalezenky byvaji bud vztekle (ne, ze by meli vzteklinu :mrgreen: ) nebo vdecne. Ale pokud byla hodna, tak bude rada, ze nemusi mrznout a moknout venku a jeste si s ni nekdo bude hrat :palec: Ale vyzadala bych si dukladne vysetreni na nemoci (obzvlast pokud planuji miminko), jako je toxoplasmosa, odcervit ji, pripadne odblesit, prohlidnout na klistata a oockovat. A taky bych ji prohnala sprchou, nebo vanou. Sice to bude neco stat, ale aspon nikoho nicim nenakazi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný